2010/01/12

work work

Idag tänkte jag dra igång med bloggandet på allvar igen. Icke sa Nicke,inte idag inte. Varför? Robert är hemma från jobbet eftersom han har skadat ryggen på något sätt och då vill jag umgås så mycket som möjligt med honom. Får passa på liksom när han är hemma och inte kan åka någonstans.

Tusan också. Jag har så mycket att berätta för dig1 Vad som hände på nyår, vad jag har hittat på under dessa veckor som jag inte har bloggat, nyheten som jag är så glad över. Så mycket men så lite tid. Ikväll hinner jag inte att skriva någonting mer. Robert och jag har hyrt filmer och ska kolla på dem. Fasen jag har gått från att stirra in i väggen 24/7 och pilla mig i rumpan till att bli blondinbella nr.2. Så illa är det nästan alltså. Kan det betyda att pillerna fungerar? I guess so.

Saknat mig?

Godmorgon kära läsare!

Trodde att jag hade lagt ner bloggen? Gått och dött? Nej då jag tog bara lite julledighet från allt. Jag har inte suttit vad datorn eller kollat på teven tills nu. Teknikledig i tre veckor blir det då va? Måndagen innan julafton åkte jag och Robert till mormor och morfar och sedan dess har jag inte ens kollat åt en tv eller en dator. Eller, jag kollade på Kalle Anka på julaftonen men annars ingenting.

Snacka om att det har hänt mycket sedan sist! Full fart hela tiden. Robert har varit ledig och likaså mamma och pappa. Vi har hittat på massor under dessa veckor. Det finns så mycket att berätta! Jag har även en glad nyhet som jag väntar ihärdigt på. Den nyheten berättar jag om senare.

Hade du en bra jul? Det hade jag. Uppe hos mormor och morfar slappade jag, hjälte dem med att städa huset och julpyntade och julbakade för fulla muggar. själva julaftonen var riktigt mysig. Mamma och pappa kom upp på den stora dagen med alla julklapparna som vi la under granen. "Jag tror faktiskt att det var min familj som kom på den ideén faktiskt". Mormor och jag lagade all julmat och det var inte lite det. Ett traditionellt och gott julbord helt enkelt. Klockan tre kollade vi på Kalle Anka och efter det åt vi julbord. När klockan var 17.00 satte alla sig ner i vardagsrummet och jag fick agera jultomte och dela ut klapparna.

Vilka julklappar jag fick sedan då! Kläder, solkort, massor med papper och pennor som jag kan pyssla med (göra fina vykort t.ex), juicepress, vattenkokare, receptböcker, trådlös tagentbord, trådlös mus, en sådan som jag kan stoppa in skivor i (vet inte vad det heter men jag har inte det inbyggt i datorn så jag har det vid sidan om, extern hårddisk heter det nog), presentkort, sodastream, morgonrock, morgontofflor, parfym, doftande ljus, böcker... hm, det är omöjligt att komma ihåg allt som jag fick men jag blev glad för allt!

När julklapparna var utdelade kollade de som ville på teve och vi andra spelade spel. Händelsevis blev det så att det var flickorna som spelade spel och pojkarna kollade på teve. Riktigt mysigt! Mormor berättade knasiga historier om mamma när hon var liten. Wild child säger jag bara, wild child... På lördagen åkte vi hem till Helsingborg och mös hemma hos mina föräldrar. Vi satt uppe till två på natten och kollade på filmer. Vilka det var berättar jag senare.

Ha en bra dag så länge!