2009/11/14

Told you soooo

God förmiddag!

Vem hade rätt? Vem är bäst i hela världen? Vem styr svenska folkets tankar? Jo JAG! Sa ju att Eddie skulle åka. Tur det, är så jäkla trött på hans mesiga sångröst och kassa framträdanden. Nästa gång åker Reza, tyvärr. Jag tycker verkligen om Rezas röst och hennes utstrålning på scen. Kan hända att Mariette åker. Vem vill jag ska åka ut? TOVE! Vad ser svenska folket hos henne?

Återkommer som vanligt på måndag igen. Denna helg ska jag tillbringa med Robert!

2009/11/13

Borde kanske öva lite...?

Så här blev den första bilden när jag testade att fota med min cam.
Fin va?
Nu ska jag iväg till mina föräldrar. Eddie åker ut ikväll!

Update

Så där ja. Nu har jag fixat här hemma så att det ser trevligt ur igen. Hatar när det ligger papper framme och kläder på golvet. Blir lätt så när man är lite av sig...

Pratade precis med Jojo också. Hon har hittat en sida på internet där man kan göra sin egen bloggdesign. Eftersom jag har noll koll på vad som funkar och inte funkar när det kommer till mode och design ska Jojo hjälpa mig. Vi snackade lite snabbt om hur min design skulle kunna se ut. Känns som att jag behöver ta lite nya bilder på mig själv då jag nästan bara har lite äldre och inte så fagra bilder. Det krävs en blogg-makeover helt enkelt!

Snart ska jag duscha och fixa till mig lite. ÄLSKAR verkligen mitt nya smink som jag fick och de som jag köpte sist på väla. Det lösa pudret är så himla bra!

Är din dag bra?

Bara sådan som jag är

Fredag den 13:e idag. Tycker inte om dessa speciella dagar. Skrock och otur är nog det de flesta tänker på. Inte jag. Jag HATAR dessa dagar. Det var fredagen den 13:e i april 2007 som jag satt på bussen och fick min första panikångestattack. Kommer aldrig att glömma den dagen. Otur eller en ren tillfällighet att det just var på den dagen bryr jag mig inte om. Hatar ändå alla dessa dagar.

Idag ska jag stanna inne. Tänkte fixa här hemma och städa en runda. Sätta igång lite bra musik och bara försvinna in i min egen värld. Det gör jag rätt ofta, försvinner någon annanstans. Jag hör att personen i fråga pratar med mig men jag svarar inte. Robert kan fråga mig om och om igen flera gånger innan jag svarar. Det är inte för att jag inte hör honom, utan jag är inte helt i nuet ibland. Väljer att inte svara helt enkelt. Orkar inte svara. Går bara in i mig själv och sluter ute allt annat.

Nu ska jag som sagt städa och försvinna in i min egen värld för en stund. Deppa en runda och sedan släppa allt. När Robert kommer hem ska jag inte vara deppig längre. Det har jag bestämt mig för. Samtidigt som jag förbjuder mig själv att vara deppig när Robert har kommit hem tillåter jag även mig själv att vara deppig nu i någon timme. Det måste man vara, åtminstonde jag. Rensa och tömma hjärnkontoret. Sedan kommer jag att må bra.

Tro inte att jag är den mest negativa personen i världen just nu. Det är bara mitt sätt att bearbeta och få kontroll över min situation.

Tills dess, må väl!

Vad händer?

Hmm, undrar vad som händer utanför mitt fönster.
Bygger de en kyrkogård kanske? Ser mycket skumt ut.

Sovmorgon, hej

Gooooooooood morgon!

Jajamänsan, är på ett sinnesbra humör idag. Igår kväll sa Robert exakt det som jag ville höra förutom att jag inte hade sagt något före honom. Det kom alldeles från honom och det var inget framtvingat. Vad det är som min älskade Robert har kommit på är någonting som jag inte tänker berätta här på bloggen. Är bara så himla glad att han kom på det han sa igår själv UTAN att jag innan nästan fått dra orden ut hans mun.

Stack aldrig till gymmet igår. Istället gick jag en promenad med Jojoi drygt en timme. Vi pratade om tur och vad som egentligen är tur, finns tur ens? Vi pratade även om andar och läskiga filmer. Jojo hade sett en jätte läskig film som handlar om en adoptivflicka. Hon berättade filmen från början till slut. Den lät rätt läskig faktiskt. Ska jag inte kolla på alltså eftersom jag är en mes när det kommer till skräckfilmer!

Vilken är din favoritskräckfilm eller är du precis som jag som inte kan kolla på skräck?

2009/11/12

Hemkommen från Jojo

Hej igen!

Visste väl att du skulle återvända hit. Inatt sov jag sov sagt hemma hos Jojo. Vi kollade på efterlyst och lite andra teveprogram. Jojo var så snäll så hon tog in datorn sitt sitt sovrum, satte igång en humorserie och hade det så högt som jag ville ha det allt för att jag skulle kunna somna. Det är det som jag är van vid. Ligger alltid och kollar på teve innan jag ska somna och precis innan stänger jag av teven. En dålig vana I guess.

Stackars Jojo fick ögoninflammation igår eftermiddag. Hon hade jätte ont och var svullen runt ögat. Jag har själv aldrig haft en ögoninflammation men det räcker med ordet "inflammation" för att få mig lite skakig. HATAR att ha ont!

Robert kom hem i eftermiddags. De skulle spela i Stockholm och sedan köra hem under natten. Då blev det inte. Istället sov pojkarna i vanen som de hade hyrt. Kallt och jävligt var Roberts ord om den upplevelsen. Just nu har han bäddat ner sig i min mammas säng och sussar gott. Det förtjänar han efter att endast ha sovit i tre timmar och innan dess kört upp till Stockholm. Spelningen gick jätte bra och de sa att de ville ha tillbaka Bulletrain vilken helg som än passar dem. Då ska de även få spela både på fredagen och lördagen. Kul!

Vet inte om jag ska till gymmet ikväll. Har inte träffat varken mamma eller Robert så mycket denna vecka så det blir nog att umgås med dem istället. Har fortfarande besvär med magen också. Ibland går det flera veckor innan tarmarna krampar, ibland händer det varje dag under några dagar. Det är ingenting som jag försöker att tänka på eftersom jag inte kan förutspå när det inträffar. Du kanske nu kan förstå varför jag har olika fobier för att vara ute på stan, åka transportmedel och att vara utanför min trygghetszon helt enkelt. Det sker utan förvarning också. Går på någon sekund. Life is a bitch!

2009/11/11

Helt slut i hjärnan!

I ca fem timmar har jag nu suttit och skrivit ner eventuella uppfödare som ska få valpar i nästa år. Samtidigt har jag sprungit in och ut från tvättstugan men nu kännar jag att hjärnan är helt paj av all information och letande. Det får vara bra för idag med att leta efter bra uppfödare av den ultimata hundrasen Fransk Bulldog. Vi ska få tag på en bra valp om jag så ska... ja, om jag så ska någonting.

Telefonsamtalet mellan Robert och en uppfödare här i Helsingborg (som vi äntligen fick tag på efter en veckas trackande):
Robert: Ja hej mitt namn är Robert (och efternamn). Stör jag eller...?
Uppfödaren: JA!
Robert: Okej... Kan jag ringa lite senare vid ett bättre tillfälle eller?
Uppfödaren: Vad gäller det?!
Robert: ... Det gäller fransk bulldog valpar *blir avbruten av uppfödaren*
Uppfödaren: Jag har lagt ner verksamheten pågrund av sjukdom så det blir inget med det!
Robert: Vad tråkigt. Hoppas att du mår bättre snart.
Uppfödaren: ... *klick*
Robert: JÄVLA HÄXA!!!

Efter det samtalet var Robert helt uppe i varv av ilska. Håller med honom. Fanns ingen anledning till att vara så sur och tvär. Jaja nu vet vi att hon inte föder upp hundar längre och kan lämna hennes kennel bakom oss. Finns så många andra! Tyvärr finns de flesta fransk bulldog kennlar i mellersta Sverige av någon anledning. Men som sagt, ska ha en fransk bulldog om vi så ska åka genom hela Sverige. Någon som har något tips om en bra uppfödare?

Nu ska jag sminka mig, sätta lite färg på mina naglar och bege mig till Jojo. Ska sova över hos henne så jag vet inte när jag skriver igen. Det blir imorgon men vet inte när. den som väntar på något gott..

Har du förresten sett reklamen för MediaMarkt med Robert Gustavsson då han står utanför varuhuset som gatumusikant? Haha! Bästa reklamen ever!

Världens bästa pojkvän


Robert hade bråttom i morse men ändå tog han sig tid till att vara romantisk.
Världens bästa pojkvän!

Sovit gott?

God morgon!

Vaknade tidigt i morse helt klarvaken klockan 4.30. Var helt säker på att klockan var typ 9.00 men icke. Låg vaken i en halvtimme, kollade på "Fresg prince" och lyckades tillslut att somna om.

Robert är just nu påväg till Stockholm för en spelning ikväll. Tror att stället heter "Pub anchor" men är inte riktigt säker. Eftersom jag inte kan sova ensam ska jag övernatta hos min älskade Jojo ikväll. Har bestämt mig för att inte träffa min mentor idag. Jag har en tvättid från 11.16 och den kan jag verkligen inte missa. Vid det här läget borde du veta hur kass jag är på att tvätta kläder. Eller, tvätta kläder är jag duktig på men inte att komma ihåg tiderna.

Fy fasen vad glad jag är över att vi målade om hallen i vitt. Känns så himla klockrent att det hela tiden egentligen skulle vara vitt där. Att göra det själv är alltid roligt. Vitt är en bra grundfärg i hemmet. Om man sedan vill kan man lägga in lite färgklickar genom tavlor, kuddar, speglar, blommor, vaser osv. Nästa inköp kommer att bli en klädbyrå i vårt sovrum. Efter det blir det två nya TV, en till vardagsrummet och en till sovrummet.

Vi fick förresten tag på en uppfödare i måndags! Skriver om det i nästa inlägg.

2009/11/10

Mycket bättre, eller hur?


God kväll mina vänner och andra skumbananer som läser min fruktansvärt intressanta blogg!

Visst blev det snyggt med det vita istället för den mintgröna färgen? Såg ut som att någon hade ätit nässelsoppa och spylackerat väggarna. Härlig tanke... Hela långa dagen har jag stått och målat, lyssna på Guns&Roses, sjungit en runda och skrivit in hemliga sadistiska texten på väggarna. Roligt va? Vem sa att man inte kunde ha roligt ensam? Jag hann t.o.m med en runda på gymmet också. Gick i rask takt i 45 minuter, det får räcka för idag. Vill liksom inte slita ut mig vilket jag tycker är en bra anledning till att inte ta i för mycket.

Hur har din dag varit? Gjort något roligt? Fasen kom på precis på att jag glömde ta mitt p-piller igår. Tog en ikväll så det borde inte vara någon fara väl? Att ringa och fråga någon som vet känns som slöseri med tid.

Imorgon ska jag förmodligen träffa min mentor. Får se om jag vill, orkar och kan som Lasse Krååååneeer alltid säger.

Tills dess, må väl!

Fake Philip


Alltså helt ärligt! Någon som vet hur den RIKTIGA Philip såg ut innan de bytte ut honom mot den här muppen? Han var så himla snygg! Checka in frillan bara. NÖRD!
Jag vill ha tillbaka den gamla Philip...och Belle. Snackar såklart om den fantastiska evighetssåpan VÅRA BÄSTA ÅR. Love!

"Vad sjutton har hänt med dina läppar?!"

Den 9 december ska jag fylla mina läppar med Juvederm på Citadellkliniken i Landskrona. Längtar såååå mycket! Igår kom Robert och sa att vi ska hem till hans mormor och morfar för att fira en för tidig jul eftersom många är splittrade och Roberts mamma ska jobba på självaste julafton (?!). Anyway, vi ska hem till hans mormor och morfar den 13 december, alltså fyra dagar efter att jag har gjort min läppförstoring. Har som sagt fyllt mina läppar en gång innan med Restylane men kommer inte ihåg om de var svullna efter fyra dagar. Vill inte komma dit och fira jul looking like a freak. Förra gången fick jag även munblåsor på mina läppar vilket höll i sig en vecka eller så. Hm, får se hur det ser ut efter de fyra dagarna, inte allt för skrämmande hoppas jag.

Snart är det JUL!!!!!

Fresh white

God morgon lovers!

Sovit gott? Jag har sovit väldigt gott. Igår hann vi endast med att lägga ut pappret på golvet och sätta ut markeringstejpen. Idag ska det målas! Tänkte börja i eftermiddag innan Robert kommer hem lite smått. Äntligen ska det bli av! Du såg ju själv bilderna igår, inte vackert alls. Frågan är vad vi ska hitta på för något skoj efter vi har målat med den vita färgen? Tänkte som sagt på att måla blommor i olika färgen men det passar inte året om. Tänkte att det kanske skulle vara snyggt att skriva "Carpe Diem" på väggen som man ser direkt när man har kommit innanför dörren? I svart färg och rätt stort. Att ha det helt vitt går inte för sig! Blir så himla tråkigt och opersonligt. Så är det någon som har något förslag vad vi kan hitta på?

Idag ska Jojo slinga sitt hår. Funderar på att gå dit och ge mitt moraliska stöd eller något. Hmm, undrar i vilken färg hon ska slinga sitt hår... Har jag helt glömt bort att fråga.

2009/11/09

Impulsiv!

Äcklig mintgrön färg är där nu. Snillet som vi hyr lägenheten av
försökte leka byggare bob men misslyckades rätt kraftigt...

Robert lägger ut papper på golvet. Rätt ska vara rätt!

Godkväll!

Klockan är snart läggdags men inte stoppar det mig och Robert från att göra något impulsivt. Efter att ha levt med dessa hemska hallväggar ska vi äntligen göra något åt det! För en halvtimme sedan åkte vi iväg till maxi och handlade det som vi behövde. Vi tänker börja med att måla väggarna vita och sedan får vår fantasi flöda. Tänkte måla blommor i en ranka men det passar inte året om kom jag på. Måla några ränder i olika storlekar i en knallig färg kanske?

Tips tar jag mycket väl emot! Hur ser det ut i din hall på väggarna?

Here we go! ÄNTLIGEN!

Mesiga jag!

Jag är så himla mesig ibland. Skulle in i duschen då jag kom och tänka på alla dessa skräckscener i skräckfilmer när hemska saker har hänt i duschen. Så vad gör jag? Jo, sätter på mig mina kläder igen och bestämmer mig för att duscha när Robert har kommit hem. Hur löjligt är inte det nu då?

Är det bara jag som är knäpp som låter en skräckfilm hindra mig från att göra vissa saker eller finns det fler freaks där ute? Känns som att jag är den enda faktiskt.

Btw...

Är det förresten någon som vet varför tv3 slutade att visa Tyra 15.05 varje dag? Fick mig en stor chock härom veckan när det istället var ett skit tråkigt "humor"program! En ännu viktigare fråga: Vart kan jag kolla på Tyra?!

Dumma tv3!

Ska testa..

Tänkte testa Clinique mascaran som jag fick av Kicks i goodiebagen i torsdags lite senare. Först ska jag duscha! Förstår inte de som föredrar att bada. Tar så sjukt lång tid och det känns rätt äckligt att ligga i sin egen skit. Duschen, Here I come!

Hoppas att du har en skön måndag!

I söndags

Blommorna är egentligen knallröda
Äppelpaj + maräng + vaniljsås = MUMS!

Dörrfönstret hade snorungarna krossat



Daizy tyckte att det var kallare denna gången än vad det var sist...

I lördags slappade jag hela dagen framför teven. Helt ärligt, gjorde inte ett dugg vettigt, åt knappt ens. Det är svårt med dieten under helgerna tycker jag eftersom jag oftast inte är hemma och planerar väldigt dåligt. Om vardagrna är jag hemma och har ingen anledning till att skippa en måltid. Skärpning där!

Igår var det farsdag. Skrev i mitt förra inlägg att dagen började bra, blev dålig men slutade bra. Måste faktiskt ändra mig där. Den började dåligt, blev bra, blev dålig men slutade tillslut bra. Allt började på förmiddagen med jävulusiska smärtor i magen. När man har IBS har man bra och dåliga dagar. När de dåliga dagarna inträffar är det verkligen ett helvete med krampande tarmar och skakningar i hela kroppen. Otäck situation men jag vet om att det går över så småningom, bara att härda ut.

Vid middagstid blev det bättre i magen men jag väntade ändå tre extra timmar för att vara säker på att magen var återställd för dagen eller vad man kan säga. Det var den som tur var så jag, mamma, Robert och Daizy stack till stugan och plockade iordning inför vintern. Vi försökte att ta bort så mycket glassplitter som möjligt och satte in det som skulle sättas in i stugan, slängdes det som skulle slängas. Kändes bra att få det gjort!

Efter det åkte vi till Väla. Farsdag igår ju! Robert köpte ett presentkort till sin pappa på Dressman och jag köpte en novemberblomma (julkaktus) och en jätte god bakelse. När pappa tog bort pappret från blomman gick dagen från att vara dålig till bra till dålig igen. Hälften av alla skott och blad trillade av från blomman! Blev så jäkla förbannad! Betala 179 kronor för en blomma som nu var lika stor som den för 49 kronor är inte acceptabelt. Så vad gjorde jag? Jo, tvingade Robert att skjutsa tillbaka mig till väla för att kräva en ny blomma. Så det gjorde jag. Gick in och sa att det måste vara något fel på blomman som jag hade köpt, damen konstaterade att den var rutten så jag fick en ny som hon först skakade om rätt ordentligt för att se så att inte den också var rutten i rötterna. Det var den inte som tur var. Att vara trevlig kommer man längst med.

Nu var kvällen bra igen. Pappa fick sin blomma och bakelse. Slutet gott, allting gott.


Ny vecka då ja!

God morgon!

Fick lite skäll nu på förmiddagen av Jojo eftersom jag inte har skrivit mitt morgon-inlägg ännu, so here I go. Det är faktiskt min favoritsysselsättning på morgonen att skriva ett blogginlägg.

Så vad hände under helgen? Rätt mycket faktiskt! I fredags var jag hemma hos mina föräldrar som alltid på fredagarna. Vi åt toast i ugnen och det är inte många gånger vi har gjort det. Oftast äter vi ostbricka och grillad kyckling men inte denna fredagen. På mackorna hade vi skinka, tomat, ananas, ost och lite oregano. MUMS! Sedan var det Idol också. Säger bara en sak: ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEEEEEEEEEN!!!!!! Rabih, bye bye babyface, låt mig aldrig se eller höra din röst igen. Att han och Mariette fick sjunga mot varandra kom inte som någon chock för mig. Visste att Rabih en vacker dag, tidigare än de andra, skulle stå där och sjunga för att försöka hålla sig kvar i tävlingen. Att Mariette fick sjunga en andra gång tror jag berodde på att svenskarna är trött på hennes självsäkerhet. Hon vet om att hon och hennes röst är speciell och det vill inte svenskarna att hon ska tycka. Det anses väldigt fult att vara självgod helt enkelt. Hon kommer ändå inte att vinna hela klabbet för det kommer Erik att göra!

Var det bara jag som irriterade mig på Tove när Jihde frågade henne varför hon hade valt Elvis låt "In the ghetto"? Svaret var ungefär "Jo... jag tycker att den är mysig... och lite sorglig". LITE SORGLIG?! MYSIG?! Har hon ens verkligen läst igenom texten och förstått vad den handlar om? Tror knappast det för då hade hon inte uttryckt sig så. Samtidigt, vad kan du veta när du är en tjurig (läs:Hon blev tjurig efter Bagges kritik, hennes första negativa kritik under hela tävlingen) 16-åring med hormoner som spritter i kroppen.

Nog talat om Idol! Farsdag i söndags, skriver om det i nästa inlägg. Var bra, blev lite dåligt, slutade bra för att sammanfatta lite snabbt.. Berättar i nästa inlägg. Må väl så länge!

Ps: Har det hänt något roligt eller mindre kul under din helg? Skriv av dig och skicka in som kommentar! Roligt att läsa vad som har hänt andra. Kanske inte så roligt att läsa om det har hänt något tråkigt men du förstår vad jag menar.