2009/07/04

It´s a date

Nu har jag bestämt mig! Det blir att jag och Robert sticker hem till Niklas på en hemmafest. Ja jisses, det var över ett år sedan jag var på en hemmafest som inte sedan ledde till utgång. Fördomsfull som jag har jag redan gjort upp en bild i huvudet vilka människor som kommer att vara där och hur gamla de kommer att vara. Detta kan nog bli kul. Väldigt kul. Självklart rapporterar jag imorgon hur det gick och om det var så som jag förväntade mig.

Fjortishemmaparty, HERE I COME!

Gulligt värre


Lite konstigt sätt att sova på, eller vad tycker du?

KLART!


Så här blev slut resultatet. Trädgårdsmästare nästa..?
Du kan glömma det jag skrev i mitt förra inlägg om "följa" knappen längst upp på sidan. Tydligen finns det inte en sådan knapp, det blev väl lite för mycket sol där för mig ett tag. Om du vill följa min blogg vet du säkert bättre än mig hur du ska gå tillväga.
För övrigt är jag klar med allt nu. Ölen befinner sig i min magsäck, solkrämen är utsmetad med ett tjockt lager över min kropp och solen vill jag inte veta av längre. Nu återstår själva chillstadiet.
Robert har gått sedan i förrgår och sjungt på den olw reklamslåten (eller vad det är). "Nuuu ääär deeet fredaaagsmyyyyys" osv. JAG DÖR! Inte nog med det utan han läspar överdrivet mycket när han sjunger den trudelutten. Ibland ändrar han även texten till en påhittad sådan som handlar om mig och min kropp. LOVELY! Någon som vill låna min pojkvän över en helg eller så..?

ett, två, tre och fyra

Första steget...


Andra steget..


Tredje steget...


... och sista steget är att stekas i solen, sedan kommer jag att må prima ballerina. Det är tydligen så att du kan följa min blogg om du vill. Det du behöver göra är att trycka på "följa blogg" knappen längst uppe på sidan. Varje dag lär jag mig någonting nytt. Om det blir utgång eller ej har jag ännu inte bestämt. Inget bestäms i hast inte.




Pessimisten: Njut av solen idag för snart blir det regn




2009/07/03

60%

Så kom myggorna och knotten. Lovely. Robert och jag hann med att spela badminton innan dessa förbannade knott hann att attackera varenda kroppsdel på kroppen, även på de ställen där jag inte trodde att det var möjligt. Jag har bekräftat det nu, det är möjligt.

Imorgon är det ungefär 60% säkert att jag sticker in i dimman. Isåfall blir det med Robert och de övriga bandmedlemmarna. Fyllefoto here I come? Vi får se som sagt vad jag bestämmer mig för. Först ska jag vara aktiv här på stugan med att plantera örterna och mycket annat. En och en annan bild kommer det självklart att läggas upp imorgon.

Innan när Robert kom hit sken han som en solstråle. Varför? Han hade varit på systemet och shoppat. Jag klagar inte. Han har köpt captain morgan (eller hur sjutton det stavas), gin, corona, vodka, whiskey och lite andra goda öl sorter. Synd att allt kommer att försvinna imorgon i magen för att sedan komma upp igen... Hej då tusenlappen... Skämt å sido, vi ska självklart bjuda på andra också. Lite. Om de är snälla. Eller nej. VI DRICKER UPP ALLT BARA JAG OCH ROBERT. Så får det bli.

God natt önskar jag ifrån sundets pärla, Helsingborg.

Jerry! Jerry!

Nu kollar jag på Jerry Springer. Är det påhittade historier eller är det verkligen så knasigt? Jag blir inte klok på det. En del säger att det är påhittat bara för underhållningens skull medans en del säger att det är USA, ingenting är omöjligt i USA och att en del är påhitt och en del är på riktigt. Vad ska jag tro? Eller vet du?

Idag är det fredag och det innebär myskväll för mig och min familj. Grillad kyckling och ostbricka. MUMS! Jag får se om jag går ut imorgon och festar. Kanske borde spara pengarna till den 13:onde då jag fyller 21 år istället. Då kommer det att bli party!

Robert är påväg hit nu. Jag saknar honom jätte mycket! På de senaste veckorna har vi inte hunnits umgås så mycket eftersom det har varit spelningar hit och dit och därmed mycket repande. Vi träffas runt 21.00 då han har slutat att repa och så går vi och lägger oss 22.00, så det blir inte så mycket som vi träffas även om vi bor ihop. Imorgon ska han spela i landskrona. Hoppas att det går bra för dem med tanke på att de har en ny basist som de träffade första gången igår. Robert säger att han verkade bra, så det är ju bra.

THE TYRA BANKS SHOW

Dagens avsnitt handlade om "He's not that into you".

Det satt en panel på fyra killar vars namn är Finesse, Ant, Matt och CJ. Vad är det förresten med bögar och att vara så jäkla hyper hela tiden..?

Nancy: Hennes två systrar Keyo och Ong vill att Nancy ska inse att hennes kille inte är into her. Vad är då felet? Han ringer endast när han vill ha cigg och pengar eller sex, hon vill gifta sig medans han säger att hon måste ha tålamod, han bor ihop med kvinnan som han har barn med men är enligt Nancy inte aktiv på något sätt med henne, Nancy är 19 år och han är 39 år. De har förresten ett kodord när de ska ha sex, "Ska vi tvätta?". Vem fan har ett kodord med sin kille när man vill ha sex? Varför bor han fortfarande med kvinnan som han har barn med? Hon verkar totalt helkorkad. Nancy har tatuerat in hans namn på hennes kropp och en gång följde hon efter honom för att snoka i en herrans massa mil. Jo juste, han är inte bara en pappa han är även en farfar.

Det är uppenbart att han inte ser henne som the one and only. Att tjejen vill gifta sig med honom förstår jag inte. Råd från mig: DUMPA HONOM!!

Paige: Hon är tillsammans med en kille som heter Rob. Han har aldrig betalat för middagen som de har ätit. Ursäkten är att han är en fattig student. Han berättade vilken låt som var han och hans ex sexlåt (?!). Det värsta är han har sagt till Paige att han ALDRIG kommer att köpa smycken till henne. Varför? Jo, hans ex pantsatte alla smycken som han köpte till henne.

Grejen är den att jag tror att han är kär i Paige bara det att hans inte har släppt sin besvikelse över sitt ex. Jag tycker inte att hon borde gnälla eftersom hon visste hur det låg till ifrån början. Det roliga är att han skyller på att han är en fattig student och kan därför inte bjuda henne på en middag, ät på donkan då! Det finns alltid olika vägar att gå, det finns nästintill alltid lösningar. Att berätta om sexlåtar som han och hans ex nuppade till är inte okej enligt mig. Så om du har tänkt att berätta privata saker om dig och ditt ex, GÖR DET INTE!

the one and only

Ibland blir jag förvånad över mig själv hur otroligt omtänksam och snäll jag är. Jag sitter hellre och bloggar så att du har något intressant att läsa än att ligga ute och sola för min egen skull. Visst är det höjden av snällhet? Okej, det var väl lite överdrivet då. Sanningen är den att det blev för varmt för att ligga ute. Sedan börjar Tyra nu också och det får jag absolut inte missa! Detsamma gäller för dig...

Tyra uppdatering efter avsnittet.
Ge mig något mumsigt!

usch och blö

Okej nu lägger jag ner projektet. Jag vill inte pilla runder och trycka på en massa knappar så att jag förstör någon inställning eller så. Idag, just IDAG, är det ingen bra dag att bli irriterad. Nej, jag får anlita någon skillad person som kan fixa lite här inne. Det känns inte som om det riktigt är jag med designen. DET SKA OSA BEXXE!!!

Moster är webdesigner. Hon kanske vill ställa upp...? Bra tänkt där!

Check it out

Gå in och lyssna på Bulletrain, det är pojken min som sjunger så lovely. Nya låtar uppe och allt. Dem blir glada om du lämnar en kommentar också. Ta dig tid och lyssna på alla låtar...

Bilder


Finaste blomman i trädgården. Den är precis som jag, instängd och vacker
Detta, alla uppblåsta stockholmsbimbos, är ett äppelträd. Litet, men ger goda äpplen.



Här ska jag plantera örter. Nio stycken olika.
Lite knark också kanske? Jag kan starta en knarkodling och bli AS rik. Det blir bra! Varför inte smälla igång en bordell verksamhet inne i stugan också när jag ändå är igång. Så får det bli! Vill du jobba hos mig?




In i dimman?

Idag ska jag till kolonin. Känner att jag behöver lite d-vitamin nu när jag äntligen kan.

Igår umgicks jag som sagt med Jojo, pizza och godis blev dagens onyttigheter. GOTT! Hon ville förresten inte diska. Hon tackade så mycket för presenten men avböjde lika snabbt.

Jojo: Brukar inte han vara med i filmer, typ Austin Powers?
Jag: Nej...
Jojo: Jo. Det är han.
Jag: Nej! Han som du ser nu på TV:en är en av sönerna i serien "små människor i den stora världen". Han har bara varit med i den serien, aldrig i någon film.
Jojo: Jaha och hur fan skulle jag kunna veta det? De ser alla likadana ut!
Jag: Ja jo, det kan du tycka. Så alla dvärgar är med i filmer?
Jojo: JA. Vad skulle de annars göra?
Jag: Du är ju schysst ju...

Nu är frågan om jag ska ut på krogen imorgon. Jag har som sagt inte varit inne i dimman på över två månader. Det skulle nog vara roligt att partaja imorgon men vi får se. Nu ska jag försöka ändra designen på bloggen, vi får se om jag lyckas.

2009/07/02

100




Snyggt va? Tyvärr fick jag inte ta av plasten för mamma men det blev bra ändå.
Det finns extra delar som vi kan köpa om vi vill förlänga soffan. Det ska vi kanske göra om det skulle behövas. Får se hur mycket party det blir i sommar...
Materialet kallas för konstrotting om du undrar över det.
Jag tycker att det är så jäkla snyggt med brunt i olika nyanser. Det ger lite exotisk djungel känsla över det hela och då speciellt om man har palmer som vi har.
GOD NATT
Ps: Nu har jag skrivit 100 blogginlägg. Fler ska det bli!!

Ett brev från kolonin

Nu bloggar jag ifrån stugan igen. Jodå, även denna dag behöver blommorna näring för att överleva. Det räcker med att jag har dödat en gång idag...

Idag tänker jag inte skriva ett inlägg om vad som sas på dagens avsnitt av Tyra. Det går inte att få ihop många meningar och hela programmet kändes meningslöst från början till slut. Eftersom jag är en kvinna av mitt ord skriver jag en kort sammanfattning av avsnittet. Detta handlade avsnittet om: Vingkvinnor, en ytlig modell som älskar kvinnofötter och kvinnor som inte vågar att förta. Ja det var allt.

Helt ärligt, två tjejer var gäster eftersom de alltid blev nervösa bland killar. Tyra fixade en sk. vingkvinna till dem som följde med ut på krogen. "Hjälpen" där var alldeles för pinsam så jag var tvungen att kolla bort. Det var tramsigt, löjligt, pinsamt och otroligt tillgjort.

Sedan kom det in en kille som hade åkt ut ur ett modellprogram. Han luktade på tre kvinnors fötter ifrån publiken och utsåg en vinnare som typ fick en middag som Tyra bjöd på.

Thats It. Det var ALLT. Jag kan inte beskriva min stora besvikelse. Nog pratat om det!

Lite senare kommer en bild på utemöblerna. Nu är det plast runt om som mamma ska hjälpa mig att ta bort när hon kommer hit.

Uppdaterar senare.
Nu behöver blommorna mig, JAG är deras moder.
FUCK MODER JORD!!!

Är det inte lika stökigt hemma hos dig..?






Det är lika rörigt i lägenheten som det blev när jag la in bilderna







Möblemanget till stugan kommer i eftermiddag så då lägger jag upp bild.

Nu är Jojo påväg hem till mig. Antar att jag får plocka upp lite kläder ifrån golvet och typ rensa på bordet här i vardagsrummet. Annars lär jag få mig en utskällning och hårda blickar. Jo då, när det kommer till städning är Jojo perfektionisten nr.1! Hur gör jag med disken då..? Nej, den får hon ta om hon nu stör sig så mycket. Som en present från mig. Då blir hon nog glad.
Nähä, jag får väl ta tag i skiten bokstavligt talat

RIP

På fem sekunder förvandlades jag till en kallblodig mördare när jag såg denna spindel.
Hela mitt inre skrek "DÖDA DEN JÄVELN!!", så då gjorde jag det.
Det är som det sägs, rökning dödar.
RIP Mr. Imse vimse spindel.

Bilder


Igår badade jag aldrig i poolen. Jag kanske skulle ta och köpa mig en bikini..? Det såg, som du ser, riktigt mysigt ut.
Idag ska jag till stugan som vanligt. Jojo kanske kommer inom mig för att umgås en stund vid 12.00, vi får se.


JAG VILL SOLA NU

Videoklipp

God morgon!



Okej vi börjar med om jag körde igår? Ja det gjorde jag. Anledningen till att jag inte är hyper lycklig över det är för att jag fortfarande lika rädd som för två dagar sedan. Det kommer att krävas en hel del körande innan alla negativa tankar försvinner. Ibland tänker jag att en gång är ingen gång, det kunde lika bra vara ren tur att jag klarade det, har jag då kört flera gånger går mina tankar från tur till "jag kan". Det sker som sagt inte efter 20 gånger, snarare 50 gånger. Vad vet jag när den härliga känslan kommer? Tid och färdighet är någonting som inte ska stressas fram.







Detta höll på i nästan en timme.

2009/07/01

den som väntar på något gott...

Vill du veta vad det var i paketet..? Om jag körde eller inte..? Bilder från moster då vi var där..?

Då tycker jag att du ska läsa det imorgons inlägg... Nu måste jag sova. På återseénde!

natti natti

Inte åka bil, KÖRA bil

This is It! Nu ska jag väcka Robert så att JAG kan köra till min moster i MIN bil. Jag måste påminna dig om att det var ett år sedan jag fick mitt körtkort och att jag endast har kört ca 10 gånger sedan dess. Av ren nervositet har jag tryckt i mig en massa salta pastiller (pingvinen du vet), har fullt med lakrits mellan mina tänder. Det ut som om jag föddes med snus i munnen och har fortsatt att snusa under mina 21 år.

Nu kör vi! Eller jag rättare sagt...
WISH ME LUCK

THE TYRA BANKS SHOW


Dagens avsnitt handlade om dieter.
Amanda: Hon anser att smala människor har högre status. Om man är smal kan man göra vad man vill. Amanda känner sig värdelös, ful, fet, äcklig, knubbig osv. Enligt henne beror allting på hennes vikt. Enligt henne har hon testat de flesta dieter som finns men alltid gett upp efter ungefär två veckor.
Lisa: Kände sig värdelös, ful och äcklig då hon bar storlek 52. Hon bantade ner sig 80 kilo lättare till storlek 32 och anser att hon är den lyckligaste personen i världen.
Jag orkar inte ens skriva ner vilka dieter som de ansåg vara bäst. Det var ingenting som jag inte har hört förutom. Det fanns någon diet om att byta maträtt var fjärde dag och att alltid äta fyra gånger om dagen. Precis som om jag inte har hört det förut? Undvika mättat fett och höga kolestrolhalter, oj den var ju ny...
Helt ärligt. Det sitter inte i fettet om du känner dig olycklig. Det sitter ALLTID djupare än så. Du kan droppa 20 kilo och ändå känna dig ful, värdelös och äcklig. Ta reda på varför du känner dig värdelös för att sedan kunna gå ner i vikt. Inte tvärtom. Då blir det två veckors perioder hela tiden och sedan byter du diet.
I grund och botten handlar det om hur mycket du äter, när du äter, vad du äter, om du gör av med mer än du tar in och varför du äter det du gör. Det där sista VARFÖR är enligt mig det viktigaste.

Spännande


Presenten från mamman min.
Påsen kom ifrån MQ...
Vad det är i får du läsa om senare i eftermiddag.

Nu ska jag steka lax!


Kamera hittad

Vilken tur! Min kamera har varit borta sedan i lördags men nu hittade jag den. Kameran låg i en kasse invirad i en tröja. Nu ska jag börja fota som aldrig förr. Möblemanget kommer antagligen imorgon så då får du se bilder på det.

Mina axlar mår för övrigt mycket bättre. Blåsorna är borta och nu återstår endast lite rodnad. Bra är det så att jag kan börja ha på mig linnen igen och få lite sommar känsla.

Åter igen påminner jag dig om de dagliga Tyra inläggen som jag skriver. Skulle du glömma eller missa ett avsnitt får du en snabb uppdatering vad det handlade om här på min blogg. Vilken service va?

Om fem veckor sticker jag och min familj uppåt i landet med husbilen! I går kväll satt vi med en stor Sverigekarta och försökte bestämma vilken väg vi skulle ta upp och ner. Dalarna är som sagt målet men vi kan tänka oss att åka en bit länge upp om det är något intressant som lockar. Har du varit i dalarna? Är det lika fint där som det låter som...? Längtar gör jag i alla fall!

Detta är dagen D

Vad ska jag tro? På SMHI står det att det ska vara sol och sommar hela veckan men på min mobil står det att det ska regna i stort sätt hela veckan. Det bästa är väl ändå att slänga ut en blick mot skyn, blått och inga moln, okej då kan jag köra med caben nere i eftermiddag.

På tal om att köra. Hela förmiddagen har jag pratat högt för mig med positiva ord och peppat mig. Jag är så jäkla nervöd för att kära bil. Det är själva ansvaret som är skrämmande. Döden är skrämmande. Kan det vara det som är roten till alla fobier jag har? Rädslan för att dö? Om det är det som ligger bakom allt blir jag glad. Eller glad och glad, jag menar att jag under två års tid har gått och funderat på vad roten till alla mina rädslor är. Överlag är jag ingen ytlig person och tänker heller inte speciellt ytligt, jag vill gå in på djupet, till kärnan och det är på studs.

Den enda som kan hjälpa mig är jag själv tillsammans med positiva energier runt omkring mig. Jag vill bara komma till kärnan så att jag kan börja att bearbeta det som ska bearbetas. Att sopa sanningen under mattan fungerar inte, det har jag redan först. Det enda är att acceptera, okej nu ser mitt liv ut som det gör, vad ska jag göra för att förändra det till det positiva? Varje dag är en nystart.

Mål idag: Att köra till moster och tillbaka.
Ps: Det behöver inte gå till på ett perfekt sätt,
huvudsaken är att jag gör det överhuvudtaget...

Present

God morgon!

Som vanligt startar jag dagen med en skål yoghurt och müsli. Frukost är den bästa måltiden av dagen tycker jag. Jag förstår inte de som inte inte äter frukost. Så fort jag vaknar måste jag äta, annars börjar jag att må illa och känna mig yr i huvudet. Det går att vänja kroppen, så du som säger att du inte kan äta direkt på morgonen pratar bara strunt.

I morse klockan 07.00 fick jag ett sms av mamma där hon skrev att hon hade köpt en present till mig igår som hon glömde bort att ge mig. Jag kommer att förhoppningsvis få presenten i eftermiddag.

Jag har inga syskon att dela med mig till. En del påstår att jag är bortskämd, de vet inte vad de pratar om. Att vara bortskämd menas med att jag FÖRVÄNTAR mig att få saker. Det stämmer inte in på mig. Jag FÖRVÄNTAR mig ingenting och KRÄVER inga materiella ting, jag har bara haft turen att få mycket saker och aldrig behövt gå tomhänt. Mina föräldrar har både haft med och motgångar rent ekonomiskt, som alla andra föräldrar, men ändå har jag aldrig fattats någonting. Jag blir glad för själva ordet present, inte vad presenten är för någonting. Det som jag tycker är viktigt är att förstå tingets värde och då menar jag inte pengamässigt utan att visa respekt och ödmjukhet. Att aldrig ta någonting för givet! Det har jag fått lära mig. Både kronans värde och tingets värde, därför anser jag att jag inte är bortskämd.

2009/06/30

Moder jord

Nu sitter jag här i mörkret alldeles själv. Robert har gått och lagt sig och tyckte att det var en bra idé att släcka överallt. Vänta bara tills jag börjar snubbla runder här i lägenheten så att jag väcker honom...

För första gången i år körde jag och mamma min bil med caben nere. Daizy var livrädd var gång vi åkte över en grop så hela bilen hoppade, sportbilar är som sagt inte de lugnaste bilarna att köra. Idag var det mamma som körde, imorgon är det min tur. Jag är riktigt nervös för att sätta mig bakom ratten. Då är det bra med landsvägar! En tripp ut till moster får det bli om dem är hemma. Jag får väl ringa och fråga imorgon.

En liten uppdatering från kolonin: Jag och mamma kom dit och slappade i en halvtimme. Sedan började jag att vattna växterna i rabatten. I två och en halv timme står jag helt maniskt och bevakar var vattenstråle som träffar jorden. Jag älskar att vattna med vattenslangen. Egentligen behöver jag inte hålla i slangen men jag vill bara känna känslan att göra något bra. Som en mamma som ger sina barn näring och energi känner jag mig. Vattningen måste vara perfekt, lagom vatten överallt så ingen får för mycket eller för lite. Efter att ha stått då i två och en halvtimme är jag färdig, nöjd känner jag mig enda in i benmärgen. Vad händer då en kvart senare? Jo det börjar regna. Är inte detta typiskt? Det är precis som om moder jord tänkte "nej min själ, det är faktiskt JAG som är mamman". Det får jag väl helt enkelt befinna mig i och fortsätta vara sjukt nöjd över dagens insats.

GOD NATT

Ansvar

Hej igen!

Nu har Jojo lämnat mig helt ensam i hennes lägenhet. Jag sitter och funderar vad för bus jag kan hitta på... Kanske röra till bland hennes undkläder som hon viker så fint? Hoppa i hennes säng? Sätta upp foton på mig överallt? Testa alla hennes klänningar som det för övrigt är strikt förbjudet att göra...?

Hon var så himla söt innan hon skulle gå, hon jag mig värsta föredraget om allt som skulle fixas innan jag lämnade lägenheten. Jag fick inte öppna dörren för någon, måste stänga av teven, måste låsa dörren och inte glömma att skicka in nyckeln genom brevlådan, inte röka inomhus, spola efter mig på toaletten osv. Ungefär så sa hon.

Nu måste jag iväg!

Tusan också, nu hann jag inte hitta på bus, jaja, jag snor coca-cola burken i kylen. Det blir bra!

Damm damm

Är det redan eftermiddag?!

Dagen har gått snabbt ännu en gång. Jag kom hit till Jojo vid 12.00 tiden, skulle egentligen ha dykt upp klockan 09.00 men jag försov mig. När jag kom hit var Jojo redan i full gång med att sola sin brunbrända kropp. Själv satte jag mig i skuggan på hennes balkong och njöt.

Jojo har en rätt stor damm utanför hennes lägenhet där en massa barn plaskar runder och har en himla trevlig stund i. Jag och Jojo kom på den idén att vi ska köpa sådanna dynor som flyter på vattnet och sedan ska vi steka oss. Vi ska sätta upp taggtråd runt om dammen och spela in monsterljud som spelas upp om och om igen. Då får vi nog vara i fred. Jag tycker inte illa om barn, det är mitt stressfria Jag som gör det.

Hur som helst har vi legat lite på gräsmattan och spelat kort. Sedan var klockan helt plötsligt 15.05 och det var dags för att äta taco och kolla på Tyra.

Om 20 minuter kommer min mamma och hämtar mig och så ska vi till kolonin och vattna och chilla. Min bil gick igenom besiktigen!!!! Utan anmärkning till och med...

Nu ska jag och Jojo slappa lite mer på hennes balkong!

THE TYRA BANKS SHOW

Dagens program handlade om män som är morsgrisar. RIKTIGA morsgrisar..


Jerry, Barbra och Sophia: Jerry flyttade hem till sin mamma efter att ha bott hos sin fästmö under fem års tid. Jerry och Sophia har ett barn tillsammans som är ett år. Mamma Barbra gillar inte Sophia och tycker inte att hon är värdig hennes son. Enligt Barbra är Sophia ingen bra mamma, kan inte laga mat, städa och ta hand om Jerry. Jerry anser att hans mamma är den perfekta kvinnan som lagar den perfekta maten, gör alla hushållssysslor och tar hand om honom så som han vill bli omhändetagen.

Detta låter väl inte så konstigt? Han tycker bara om sin mamma? FEL! När han är sjuk sover han i samma säng som sin mamma. Medans hans mamma satt och kränkte hans fästmö höll han bara med, han ansåg att bara var hans mammas åsikt och att han inte ska lägga sig i. Mamman satt och försökte övertyga alla om att hon inte försökte kontrollera sin son, att han själv fick välja och att hon inte tvingade honom till någonting. Detta är bullshit enligt mig. Mamman om någon borde klippa navelsträngen. Hon uppfostrade honom till att bli en självständig man, det är det som en förälder har som uppgift. Lyckades hon? Nej. Alltså är hon enligt mig en dålig förälder. Jerry erkände på slutet att han inte ens vill vara förlovad med Sophia längre. Helt okej, men gör för helvete slut med henne då. Var en man och inte en mus!


Justin, Rachel och Katheryn: Justin och hans mamma Katheryn är bästa vänner. De gör ALLT tillsammans förutom sexuella grejer. Justin har en flickvän som heter Rachel som känner sig utanför hela tiden. Rachel tycker inte illa om Katheryn och Katheryn tycker inte heller illa om Rachel. Problemet är att hans mamma är med HELA tiden på vad dem än gör. Hon följer till och med på deras dejter tillsammans. På deras tre års dag spenderade han mer tid med sin mamma i telefonen än med sin flickvän.

Det som jag tycker är sorgligt med denna historia är att Justin säger till Rachel att han ALDRIG kommer att förändra sig. Han kommer alltid att spendera mer tid med sin mamma än med henne. Ändå vägrar hon att släppa honom. Hon kommer att fortsätta att hoppas på en förändring, som aldrig kommer att inträffa....


Jag anser att det inte är hälsosamt att ha ett sådant förhållande med sin mamma/pappa. Är det verkligen kärlek att inte släppa taget om sina barn? Då menar jag släppa taget så att dem kan skaffa familj och leva ett självständigt liv. Mammorna kom med ursäkten att det är bara för att dem bryr sig om sina barn och vill ställa upp för dem. Ja, men det finns en gräns. Att sova i samma säng bara för att sonen är sjuk, är sjukt! Det är inte friskt någonstans. Hur ska deras barn någonsin bli självständiga och skaffa fru och barn? Bara för att mamman inte följer med på dejter betyder det inte att hon inte ställer upp för sitt barn. Deras relationer med varandra är snarare skadligt än hälsosamt...

2009/06/29

Natti!

Då var det sängen igen som gäller...

Denna dag har gått extremt fort. Daizy var och fick pälsen trimmad och snygg. Jag glömde kameran hemma såg jag när jag skulle ta foto. Då var trimmaren så snäll så hon tog en massa foton som hon sedan ska skicka till min mail. När det sker får ni se hur det lev. Ganska hyffsat resultat med tanke på att hon aldrig har trimmat en softie innan.

Imorgon ska Robert skjutsa bort mig till mina föräldrar, klockan 06.00 åker vi härifrån. Sedan vid 10.00 ska jag promenera bort till Jojo, hon bor typ fem minuters gångväg ifrån mina föräldrar. Vad vi ska hitta på får du läsa imorgon!

Har du checkat vem som ligger på första plats på bloggregistret.se? Tack till er som har röstat, jag blir otroligt glad när jag får positiv respons här på bloggen. Fortsätt gärna att rösta varje dag om ni gillar mina blogginlägg.

GOD NATT

THE TYRA BANKS SHOW



Dagens program handlade om föräldrar som spionerar på sin barn.



Ja det är den eviga frågan, vad är att gå för långt? Det är från individ till individ. Jag tycker att det är käpp rätt åt helvete om en förälder kroppsvisiterar, läser barnets dagbok, klär ut sig i solglasögon och hatt för att spionera på barnet i köpcentrumet, ligger utanför dörren och trycker örat mot dörrspringan, luktar på andedräkten om barnet har haft sex och mycket mer. Den första gästen gjorde allt detta mot sina två döttrar. Hade hon anledning till det? Nej. Hennes döttrar har bra betyg och är "bra flickor".



Det som jag blev otroligt upprörd över var att hon tvingade av alla kläderna på dem för att kunna kroppsvisitera. Jag blir äcklad och förbannad. Mamman sa själv att det inte var tillåtet i deras hus att ha ett privatliv.

Min mamma har aldrig kränkt mitt privatliv. hade hon gjort det hade det blivit hus i helvete. Det är inte okej att kränka på det sättet som mammorna gjorde, psykiskt misshandla genom att inte visa respekt. För det är så det är, psykiskt misshandel.

Rädslan är uppenbar. Rädslan att inte ha någon kontroll. Rädslan för att inte kunna kontrollera det okontrollbara. Om jag någonsin skulle behandla mina barn så, ge mig en då en smäll på käften så att jag vaknar till.

Vad tycker du är okej och inte okej när det gäller att snoka?

Skriva lista

Nu har jag suttit och läst igenom en massa dagboksinlägg som jag skrev från 2002 till 2005 på en webplats. Jag älskar att minnas, både det goda och det onda, det får mig att vilja utvecklas ännu mer. Min dagbok i mina föräldrars källare är fortfarande gömd bland allt bråte. Fasiken vad jag vill läsa den dagboken, alla detaljer om bråk och kärlek som jag upplevde i början av tonåren. Jag måste verkligen hitta den...

Snart ska jag skriva en inköpslista till Robert eftersom han ska handla mat själv idag. Robert ringde mig för en halv timme sedan och påminde mig om listan som jag ska skriva. Trodde han seriöst att jag skulle glömma att skriva den, släppa iväg honom till affären hux flux utan vidare? Nej då lir det bara köpt en massa snacks och ingen mat.

Jaha, jag får väl skriva listan nu då och sedan hoppa in i duschen. Funderar på om jag ska bada i kylbalsam, det hade varit väldigt skönt. Eller ett isbad. MUMS!

I love Sweden

Yes I do!

Under v.32 drar jag, mamma, pappa, Robert och Daizy på en Sverigeresa till dalarna. Vi ska hyra en husbil och besöka lite olika ställen på vägen till dalarna. Jag har faktiskt väldigt länge velat åka till Dalarna, det verkar vara otroligt fint där. Väl där uppe kommer vi att hälsa på mammas barndomsvän och hennes familj. Mamma och Susanne, som hon heter, har inte träffats på över tio år så det kommer att bli kul. Under veckan som vi är där fyller Robert år så då får vi hitta på något speciellt roligt.

När Robert har kommit hem idag eftersom jobbet ska vi åka iväg och köpa en Sverigekarta. Sedan ska vi ta reda på vad som ligger på väg upp dit som man kan se eller göra. Det kommer att bli riktigt mysigt med husbil! Det blir om typ en månad som vi åker då...

Sverige är ett fint land och det är synd att inte utforska mer än vad vi redan har gjort. För de flesta är en utlandsresa under semestern ett måste, men varför inte bila runt Sverige istället? Sverige är som sagt ett fint land så jag tycker att det kommer att bli kul att se lite mer av landet.
Då får jag se, dalarna eller skåne, vilket är bäst?

Daizy trim

God morgon!

Idag känns det lite bättre på axlarna eftersom jag har krängt på med massor av kylbalsamet. Det är så jäkla typiskt, det ska vara jätte fint sommarväder hela veckan och då måste jag undvika solen. Någon som vill byta hy med mig?

Det blev inget badande i mosters pool i helgen. Inte så kul om jag måste ha en stor t-shirt på mig. Det får bli om några dagar. Tills dess ska jag smörja in mig så in i bomben.

Idag ska Daizy på hundtrim, få bort all varm päls. Jag ska följa med mamma och lämna Daizy då hon ska klippas i Rydebäck. Jag tänkte ta en före och en efterbild. Hon ser ut som en råtta när hon är nyklippt, men vem gör inte det?

Nu är det en ny vecka med Tyra avsnitt. Jag glömde bort Tyra i fredags, shame on me, men nu blir det skärpning på den fronten. Glöm inte att titta på Tyra klockan 15.05 på kanal tre.

PEACE!

Daizy i vattensprutaren


Daizy var inte allt för glad när hon fick vatten på sig.
Robert var nöjd i alla fall.

2009/06/28

Till alla patetiska tjuvar

Är du ingen tjuv, ta då inte åt dig. Är du en tjuv, patetiskt....

Hur står du ut med ditt liv? Eller det är kanske det du inte gör?
Vad är det som får dig att tycka att du har rätten till att ta, eller ens försöka, ta någon annans egendom?

Den 14 juli, dagen efter min 20årsdag, blev min bil stulen mitt framför ögonen på mig. Dagen innan fick jag min bil av mina föräldrar i present, i EN dag fick den vara min. Sedan var det någon som stal den. Som tur var hittade två elektriker den i ett buskage två veckor senare. Varje gång jag sätter mig i min egen bil får jag hjärtklappning och magen knyter sig.

I natt var det någon/några som försökte göra inbrott i min bil igen. Det ser ut som om personen/personerna försökt bända upp caben. Som tur var blev inte min bil stulen, endast några märken på caben.

Det jag vill säga till dig som håller på och stjäl andras saker är att GE FULLSTÄNDIGT FAN I DET OCH SKAFFA DIG ETT ORDENTLIGT JOBB FÖR HELVETE!

Mer tid och energi får du inte av mig. Det är du inte värd. Tycker synd om din familj, fy fan vad dem måste skämmas för dig...

Sen uppdatering

Låt mig presentera min nya bästa vän: ACO - Lindrande kylbalsam


Ja, det blev lite för mycket sol igår. När jag ligger och solar tänker jag på hur mycket klockan är och hur länge jag har legat i solen. När jag arbetar är det en annan femma. Så går det när jag är efterklok, jag får brännblåsor på axlarna. Är jag hysterisk för det? Nej, det har inte gått en enda sommar utan att jag har fått brännblåsor på antingen på axlarna eller på skuldrorna.

Idag har jag och mamma varit i Höör och köpt ett as snyggt utemöblemang. Tyvärr glömde jag att fota men bild kommer i nästa vecka då möblerna levereras. Fan så snyggt det kommer att bli på trädäcket!

Ikväll ska Robert stå i vattenspridaren med Daizy i famnen, undrar hur det kommer att gå. Daizy är en diva som inte vill bli blöt. Att duscha är bland det värsta hon vet. Bild kommer ikväll!
På tisdag ka jag träffa Jojo. Hon har varit i latte/stekarland (Stockholm) i typ två veckor men nu ska vi äntligen träffas igen.

Ett tips: Mjukglass med nötkross. MUMS i sommarvärmen!