2009/06/27

Äta kött i stora lass

Så där ja! Nu ser det riktigt snyggt ut i rabatterna. Som jag förutspådde innan vi började har jag SÅKLART bränt mina axlar. Hej kräfta! Det är jag det.

Nu är min pappa påväg hit med lite kött som vi ska grilla. Inga jäkla vegetarianer här inte. Tycker lite synd om pappa, han var ute och turade igår med jobbekompisarna. Idag är han trött kan jag lova.

Kom och tänka på det att jag har inte varit ute på krogen på säkert två månader. Okej kanske inte riktigt två månader, men där intill. Fan vilka pengar jag har sparat. Annars är det minst 200 kronor som ryker på en utekväll. Det blir ännu mer om jag inte förfestar innan. På tal om att spara pengar, jag har bytat cigarettmärke. Jag sparar 100 kronor varje månad på att röka level menthol (som jag rökte innan) istället för Marlboro menthol. Smålänning som jag från början är...

Imorgon blir det ännu en fixardag. Pappa och Robert kommer att fixa här på stugan medans jag och mamma ska till Höör och kolla på möblemang.

Nu måste jag tända grillen och börja grilla.
Det är jag som är grillmästaren i vår familj.

dirty hands

Goddagens!

Klockan 09.00 kom jag och mamma fram till stugan. Nu håller det på att planteras för fulla muggar och killarna som är anställda i mammas och Annelis företag, bygger ett planteringsbord. Daizy ligger och gottar sig i skuggan som vanligt.

Nu är Robert på stcc (?), det är något bil evenemang om jag har förstått det rätt. Så här löd en konversation i onsdags:

Robert: Jo juste! Jag ska och kolla på bilar i Knutstorp på lördag med jobbet, vill du hänga med?
Jag: ....
Robert: Ska jag ta det som ett nej?
Jag: ... Bilar?!... Knutstorp?... #%¤##)(@!!
Robert: Okej, ett nej alltså...

Såg du dokumentären igår om Michael Jackson på kanal ett? Jag satt och tänkte hela tiden på varför dem inte grät eller ens var lite ledsna överhuvudtaget. Hur sjutton någon kunde sätta ihop en dokumentär så himla snabbt och störa i sorgeprocessen. Efter ett tag kommenterade jag detta till Robert som då gav svaret att det är förinspelat. Hur fasiken skulle jag kunna veta det...?

2009/06/26

sweeedeeen

Ja okej jag får väl erkänna att det svenska laget inte var skit ändå. Att gå ifrån 3-0 till 3-3 är jäkligt strongt jobbat. Nu tycker jag sjukt synd om han som missade straffen. Jag hade mått sämre än sämst. Vem hade inte?

Mamma är för övrigt kär i han "toyboyen", han hette något som lät som toyboy. Själv är jag inte kär i honom, jag är kär i Jocke i HCSS <3 (och Robert såklart)

Idag fick jag present

Visst är det räfflade över bysten en fin detalj?



Älskar halterneck snöret.
Linnet är perfekt somrigt!

Hej i värmen!

Idag var jag som sagt på hårkonsultationen med mammas väninna. Det bästa var när han körde ner en kamera som förstorade 60x hennes hårbotten med alla hårrötter. Inga mjäll där inte!

En konversation vi hade medans Anneli fyllde i ett formulär:
Jag: Åh vad bra att du bara tvättar håret två gånger i veckan, det gör jag också
Anneli: Två gånger i veckan? Nej... Två gånger om dagen!
Jag: TVÅ GÅNGER OM DAGEN?!
Anneli: Ja vaddå då? Jag kan ju inte gå runder med fettigt hår.
Jag: Nej men ju mer du tvättar håret med schampo och balsam desto mer fettigt blir det...
Anneli: Ohfaan...
Jag: JA! Så ge fan i det!


De två linnena som jag har fotat fick jag idag i present av mamma. Kul att få presenter även om jag inte fyller år. Hon är bra min mamma! Anledningen till att jag inte har med mitt huvud är helt enkelt för att jag inte vill. Sug på den! Eftersom jag har varit ute i solen en bra stund nu ser jag ut som en blandning mellan en jordgubbe, geopard och panda. Nej, det spar vi tills en annan gång.

Det blev inget planterat idag så vi ska göra det imorgon istället. Nu ska jag käka lite jordgubbar och kolla på fotbollsmatchen på kanal fyra. Varför jag ska kolla på fotboll har jag ingen aning om, svenska laget är inget bra ändå så.

MICHAEL JACKSON ÄR DÖD

Då är det bekräftat, the king of pop, Michael Jackson är död. 50 år blev han. Jag tycker inte om när människor dör men alla ska vi göra det. Det är inte mer eller mindre tragiskt om det är en hemlös alkolist eller en jätte stor kändis. Fy sören vad hans familj och vänner mår dåligt och är ledsna nu. Om jag ska vara helt ärlig så förvånar det inte mig att han endast fyllde 50 år, snacka om att killen hade ett rörigt liv från början till slutet. Att hjärtat stannade på honom nu och inte tidigare är det som chockar mig.
Den absolut bästa låten som Michael framförde enligt mig är låten "Bad". Jag har aldrig direkt varit ett fan av Michael och det tänker jag inte påstå heller nu när han tyvärr har avlidit, men jisses vilka bra låtar han har skrivit och framfört under sin livstid. Elvis is the king of rock and Michael is the king of pop. Så är det bara. Två stora stjärnor som har avlidit men som kommer att fortsätta spelas runt om i världen i många mer årtionden.
Vad tycker du om Michaels musik och texter?
Michael, rest in peace!

Godmorgon!

Godmorgon!
Sovit gott? Det har jag. Nu sitter jag och äter frukost, leverpastej macka, medans jag funderar vad jag ska ha på mig idag. Jag ska ju hjälpa till och plantera och joxa i rabatterna så då måste jag ha slit och släng-kläder, men jag ska även på en hårkonsultation på drottninggatan. Ja, bara själva gatan beskriver mycket väl att jag inte kan ha skit-kläder på mig då. Jaja, vad jag ska ha på mig är mindre relevant faktiskt! Jag kanske ska gå topless för jämställheten...?
Nu kallar duschen duschen på mig, eller, det är kanske onödigt att duscha eftersom jag ändå kommer att bli skitig senare...? Åh, ångest.

2009/06/25

Natti natti

Snart ska Josse hem och det får bli sängen för min del. Färgningen av hennes hår blev lyckat, askblond är hon nu.

Imorgon ska jag följa med mammas väninna på en hårkonsultation nere i stan. Det ska bli intressant! Jag är ju som sagt intresserad av allt som rör hår, makeup och naglar. Människokroppens yttre intresserar mig med andra ord. Efter vi har varit på konsultationen ska vi plantera lite växter på stugområdet. Idag blev det inte lika fint väder som det var igår, har faktiskt varit rätt mycket mörka moln. Ge mig sol imorgon!

Jag kanske skulle utbilda mig till en makeupartist? Eller nagelbyggare? Hårkonsult....? Tiden får utvisa det.

Vad är ditt drömyrke?

Tack från mig


En T-shirt och visitkort med min bloggadress på!
Himla snällt det där tycker jag. Visst blir du avundsjuk?

TILL MIG



Ett paket till MIG!
Ska nog vänta lite innan jag öppnar det...

Paket


Snart ska jag gå och hämta ut ett paket på posten.
Undrar vad det kan vara... ?

Håll era tuttar för er själva

"Bengt Forsberg förstår att det blivit en fråga för jämställdhetsdebatten.
– Vi definierar inte vad badkläder är för män och plötsligt skulle vi göra det för kvinnor. Män kan också ha stora bröst som liknar kvinnobröst.
Frågan lyfttes eftersom badpersonalen ville ha tolkat hur de skulle agera när kvinnor kom in barbystade.
De nya ordningsreglera gäller de kommunala inomhusbaden Lindängen, Oxievångsbadet och Aq-va-kul." (aftonbladet)


AQ-VA-KUL?! När jag äntligen har blivit frisk och kan åka till detta badhus så ska jag behöva se tuttar vart jag än vänder mig. Tuttar, stora som små, fasta som hängiga, släta som rynkiga, unga som gamla. Inte nog med det, jag ska behöva se en massa pubertetspojkar med könsorganet i vädret! Åååh, nu är allt förstört.

Okej, då kan vi bestämma att det är tillåtet att gå topless på shoppingcenter. Ja, det ska jag göra nästa gång. Jag tänker inte bry mig om någon klagar för vaddå, män gör ju det och de kan också ha "kvinnobröst". Nog den dummaste kommentaren jag har hört...

Josse-dag

En timmes avkoppling


Hello sunshines!!

Idag vaknade jag upp med en lite rosaaktig färg på min kropp. Nåja, solen tog lite i alla fall under den timmen som jag låg ute. Visst se det mysigt ut på bilden?

Idag ska Josse komma hem till mig, en liten paus ifrån Landskrona kan hon behöva. Jag tänkte att vi kunde köpa melon och jordgubbar och dra till stugan. Massor med c och d-vitamin, då blir min läkare glad och min kropp såklart.

Först ska det ätas frukost och stoppa in de ny tvättade kläderna i byrån. Du kommer ihåg att jag i förrgår skulle gå till tvättstugan innan Tyra började för att kolla om det fanns en tid? Hör och häpna, klockan var 14.55 och det fanns en tid 15.00. Ibland har man en jäkla tur. Förresten är du också en sådan person som inte tänker på att tvätta? Tvättkorgen är ALLTID överfull?

2009/06/24

THE TYRA BANKS SHOW

Dagens avsnitt handlade om Charlene som är en boyfriend-aholic. Publiken fick även ställa vilka frågor de än ville till Tyra.


------------------------------


Tyra: Idag var hon riktigt het! Hennes personlighet klickade verkligen med hennes outfit. Jag tycker om när Tyra är Tyra och ingen wannebe psykolog. Det blir inte så bra enligt mig...



Charlene: 22 år och har redan haft ca 50 pojkvänner. Sedan att hon ansåg att alla hon har dejtat har varit hennes pojkvänner är en annan sak. När man dejtar så är det för att se om personen KANSKE är en framtida partner, ibland blir det så och ibland inte. Kalla någon för en pojkvän efter endast en dejt? Stackars tjej. Det som slog mig var att medans hon söker smicker, uppmärksamhet och kärlek av diverse olika pojkvänner förlorar hon de som står henne närmast. Medans hon var helt inne i att få bekräftelse av hennes pojkvän, förlorade hon de som redan gav henne bekräftelse. Hon jagar någonting som hon redan har, människor som tycker om henne.


Det som jag även tänkte på var att hon verkade vara otroligt självisk. Hon skulle bara ha, men aldrig ge. Att hon sedan bara har korta och ytliga förhållanden har ingenting med att hon är en boyfriend-aholic. Det är bara ren och skär rädsla för att bli lämnad eftersom hennes mamma hade lämnat henne då hon dog i cancer.



Ask Tyra: GUD VAD TRÅKIGA FRÅGOR!!!! Använde du rabattkuponger i affären? Vad lämnade du tillbaka senast till affären? Känner du att du alltid måste ha smink? Publiken fick ställa VILKA frågor som helst och så blir det sjukt tråkiga frågor. Jag hade velat höra något mer privat om Tyra, inte om hon handlar med kuponger eller inte. Vem sjutton bryr sig?!

Vit, fräknig och rock'n'roll

Underbar dag!

Helt otroligt vad varmt det är, solen glassar på så in i bomben. Jag lyckades övertyga Robert om att åka till stugan så att jag kunde sola. Han är så snäll min karl, nu ligger han jätte sjuk i sängen och kollar på "pirates of the carribean".

Så vad gör jag inne om det är strålande solsken ute? Jo, jag klarar av och ligga i typ högst en timme. Jag är vit, fräknig och jäkligt rock'n'roll. Andra som inte är det klarar av att ligga och steka hur länge som helst, men inte jag inte. Du skulle sett förra gången jag råkade ligga ute lite för länge, det var väl för typ en månad sedan. Eftersom det äntligen blev sol och varmt ute bestämde jag mig för att ligga och steka tills jag nästan skulle smälta bort. Så blev inte fallet. Efter ungefär tre timmar fick jag världens huvudvärk som resulterade i att jag spydde som en kalv. Osmakligt men sant...

För övrigt har jag kommit på världens bästa idé! Det ska bli lika fint väder i helgen så då tänkte jag beslagta min mosters och hennes gubbes pool. Snacka om att jag kommer att ha det nice med massa sol, bad, jordgubbar och glass i stora lass (jag vet, är en mästare på rim). Jag har ännu inte badat i deras pool heller så det blir ett perfekt tillfälle att inviga den! Dessvärre finns det ett litet problem. Moster och hennes man vet inte om min briljanta idé ännu. Det blir att ringa och fråga om det är okej, vilket jag till 99% är säker på att det är. Hoppas att Robert blir frisk tills dess.

Glöm inte Tyra klockan 15.05 på kanal tre.
Don´t be late!

Uppdatering från igår

Så vad hände igår kväll då?

Rädslan vann, den dåliga sidan vann. Jag väckte aldrig mamma. Är jag deppig för det? Nej, i början, alltså för två år sedan, hade jag blivit deppig och riktigt arg på mig själv. Nu försöker jag att inte vara så hård mot mig själv utan tänker istället "okej, denna gången gick det inte, fine, nästa gång kommer det att gå bättre". Jag tänker inte tvinga mig själv att köra bil om jag inte har tillräckligt med energi för att driva igenom det. Att piska mig själv hjälper inte, istället för att ta ett steg fram tar jag två steg bak. Det är då jag börjar att hata mig själv och situationen jag befinner mig i för tillfället. Att acceptera situationen som den är med fobier och så är svårt men jag är på god väg. När jag kan acceptera så kan jag börja med att rehalibitera. Det går inte att göra framsteg om man känner att allt är skit och är förbannad på sig pågrund av det. Att sluta vara så hård mot mig själv när det inte går så bra som jag vill är oehört svårt.

Vad väljer jag då? Jag väljer att tänka "okej, denna gången gick det inte, det kommer mer chanser att få det att lyckas". Går det att tänka så med en klackspark? Nej, det krävs tålamod och övning.

Ta ett steg i taget, små babysteg.
Låt det ta den tid det tar, så småningom kommer allt att lösa sig.
SKYNDA LÅNGSAMT!

2009/06/23

ska jag, eller inte...

Ohno...

Du kommer ihåg att jag berättade innan att jag och mamma skulle ut ikväll och sätta upp lappar? Att jag skulle öva mig på att köra eftersom det är en av mina värsta fobier, att köra bil med trafik? Nu är jag i alla fall hemma hos mamma, först skulle jag bara dammsuga deras lägenhet och sedan skulle vi köra (eller JAG skulle köra). Nu är det som så här att mamma har somnat. En sida av mig säger att jag ska väcka henne så att jag kan komma över min fobi, medans den andra sidan säger att jag inte ska väcka henne för då slipper jag att köra.

Du kan inte förstå, eller så kan du det, hur OTROLIGT jobbigt det är just nu. Två sidor av mig drar och sliter lika mycket så jag blir helt slut i hjärnan. Det rätta vore att väcka mamma, men då måste jag möta min rädsla. DET tar mycket energi kan jag berätta... Det måste göras, jag vet, men jag har aldrig påstått att det är en dans på rosor. Dilemma, vad ska jag göra?

Du sitter säkert just nu och tänker "Kom igen nu, det är bara att göra det". Ja, egentligen är det så, jag måste bara göra det. Detta BARA är väldigt svårt. Många gånger känner jag mig som superwoman, ikväll känner jag inte så.

Det är lätt att dömma och kritisera andra, om du inte själv har gått i deras skor

THE TYRA BANKS SHOW


Dagens program var en hyllning till de som har gått igenom en skilsmässa och nu är redo att gå vidare.

-----------------------

Paula: Hennes son var 19 år och tänkte så moget om sin mamma och hennes framtida förhållanden. Själv är jag inget skilsmässobarn så jag vet inte hur jag hade reagerat, men jag hade nog inte sett fram emot det som han gjorde. Paulas makeover var lite tråkig tyckte jag! Tyckte att han kunde slänga på henne en röd, sexig cocktailklänning. Överdrivet kvinnlig efersom hon inte var van vid det. Förresten hur sjutton såg kändisstylisten ut? Han såg ut som en kanariefågels ollon med glasögon på (inomhus?!). Kul att Paula gillade sin nya stil i alla fall.

De övriga: Det som först slog mig var att alla hade barn med sina ex män. Även om de har skilt sig kommer de alltid att vara länkade till varandra, vilket är oehört tragiskt. Det får mig verkligen att tänka en extra gång innan jag skaffar barn med någon. Varje man hade även varit otrogen mot sin kvinna, som de var gifta med och även har barn med. Vad för förebild är man mot sina barn då? Tycker att det är riktigt svinigt med otrohet, det finns ingenting som kan göra en otrohet okej. GÖR SLUT INNAN OM DU NU MÅSTE VARA MED NÅGON ANNAN ÄN MED DIN TJEJ/KILLE! Snacka om att försöka ha kakan och äta den...

Skulle jag kunna tänka mig att ha ett skilsmässoparty? Själva skilsmässan är ingenting att fira men att man har klarat av att gå vidare är definitivt något att fira. Så om du har dumpat någon eller någon har dumpat dig och du har lyckats att gå vidare, som alla gör förr eller senare, fram med vinet (eller vad man nu föredrar) och börja fira! Ett tips bara, köp inte en sådan tårta som de hade i programmet, fruktansvärt osmakligt tyckte jag...

Tisdag

Det blir att Josse kommer hit på torsdag istället, inte så kul när Robert är sjuk och kan smitta henne och grejer. Det blir bra det med!

Idag har jag duschat, dammat, dammsugit, diskat och nu ska jag gå ut och checka om det finns någon tvätt tid. Kan man ha en sådan tur tro?

Det blir inget London i helgen för vår del. Vem vill missa den svenska sommaren när den äntligen är? Då kan man inte åka iväg känner vi. Åka ska vi ändå fast lite länge fram, om några veckor eller så. DÅ ska det shoppas!

Nehe, måste hinna ut och sätta upp mig på en tid innan Tyra börja. Varje dag klockan 15.05, du har väl inte glömt? Ge mig något saftigt nu då som jag kan skriva om!

AC/DC

Min kompis Christine (Vixi) var i söndags och såg AC/DC på ullevi. SITTPLATS hade hon den lilla korven! Bullet var förband så nu har äntligen Christine sett dem live. Bandet som Robert sjunger i, Bulletrain, var förband åt Bullet förra hösten på Tivvan här i Helsingborg. Gissa vem som hade backstage-pass då? Jag såklart! Jag och sångaren i Bullet satt och sjöng en massa Eddie Meduza låtar där backstage. Måste tillägga att anledningen till varför jag kan Eddie låtar är för att jag lyssnade på honom nä jag var typ 13 år.



Tycker att det är grymt kul att Bullet var förband åt AC/DC eftersom Bullet inspireras av dem. 57 000 i publiken, snacka om tryck. Inte behövde Christine bli ihjäl klämd för det, nej, hon hade ju fribiljett + sittplats. Måste villigt erkänna att AC/DC inte är mina favoriter direkt. Tycker att gubbarna är rätt tråkiga, men herregud, vem hade tackat nej att gå på deras konsert? Kult för sören...

My sweet car <3

God morgon!


Robert ligger inne i sängen och sussar gott, i förrgår kände han sig lite dålig och igår kväll blev han jätte sjuk. Håller tummarna att jag inte ska bli smittad. HATAR att vara sjuk. Ha ont överhuvudtaget hatar jag, speciellt om man är yr, kroppen vet inte vart den ska bli av och allt känns jätte konstigt.

Idag är det sommar och sol! Frågan är om jag kan tvinga iväg Robert till stugan så att jag kan sola lite. Jag har körtkort och bil. Fick mitt körkort för ca ett år sedan. Tyvärr har det blivit så att jag inte har kört så mycket, endast en gång själv. Samma rädsla som en nybörjare känner jag inför att sätta mig själv i bilen och köra. Det känns konstigt liksom. Jag är van att inte köra bil, eftersom jag inte har fått, men nu när jag får känns det som om jag gör något olagligt. Måste börja köra! Vill kunna sticka iväg när som med bilen utan att vara rädd.

Idag ska jag och mamma sätta upp lappar lite här och där. Det är reklam för hennes och hennes väninnas företag. Ett utmärkt tillfälle att öva mig köra min bil! Sportbilar är inte speciellt lugna att köra. Love my car anyway!

2009/06/22

THE TYRA BANKS SHOW

Dagens program var ett allt-i-allo program. Tre tjejer ifrån serien "bad girls club", tre tjejer från serien "true beauty" och Whitney från serien "the city" gästade Tyra.
-----------------------------
Måste börja med att skriva om mitt missnöje med hur Tyra såg ut idag. Tantig klänning, tråkigt smink och simpel frisyr. Färglöst och tråkigt helt enkelt. Stämmer inte alls in på hennes personlighet. Nu när vi har det avklarat...

Bad girls club: Bad? Men snälla. Är man en bad girl för att man svär, dricker alkohol och har sex...? Då består typ 3/4 av västvärldens befolkning av bad girls. Tyckte att det var otroligt töntiga frågor också. Har du sagt fel namn under tiden du har hånglat med någon? Har du hånglat med någon av samma kön? Ja shit vad bad man är då... Löjligt värre...

True beauty: Först och främst, hur kan någon döpa sitt barn till Hadiyyah-lah? Föräldrarna måste ha varit höga som hus vid det tillfället. Det jag kom att tänka på varför hon blev så arg när hon åkte ut och då fick höra "you are not a true beauty", är för att hon inte är van att höra det. Hon är förmodligen van att få precis vad hon vill pågrund av sitt utseénde. Inte van att få nobben helt enkelt. Jag tycker att programmet verkar vara rätt så intressant. Förresten varför hade Monique perik på sig?! Det första jag tänkte när jag såg henne var "Fy fasen vilken ful frisyr hon har". Mycket snyggare med det korta!

Whitney: Hon kom in, pratade som en 14åring och gick. Jätte konstigt. Lönt att hon var där överhuvudtaget liksom... Klänningen var söt i alla fall!

Vad tyckte du?

Glöm inte tyra

Så ja! Nu har jag ringt till min plastikklinik och satt upp en tid för ett återbesök. Lite mer än ett år ha gått sedan operationen. Vi ska diskutera ärrbildningen och en eventuell justering med ett till lyft. Vi får se helt enkelt vad han säger. Tyvärr fanns det ingen tid förrens i september, han är väldigt populär nämligen eftersom han är otroligt duktig. Längtar redan!

Glöm förresten inte att titta på Tyra klockan 15.05 på trean. Bilda gärna en egen åsikt och skriv i kommentarfältet till mig. Kan vara kul att se vad du tyckte!
Hoppas att det är något intressant..

-----------------------------

Såg nu att Whitney från "the city" ska gästa idag. Fasen vad tråkigt.. Hoppas att hon säger något intressant som jag kan skriva om. I don´t think so.

När ingen annan ser

Igår köpte jag en ny bok! Boken heter "när ingen annan ser" och är en sann berättelse av Duncan Fairhurst. Duncan berättar om sitt liv från det att han var fyra år till han fyllde fjorton år. Han växte upp med sin manipulativa pappa som utsatte honom för diverse fruktansvärda händelser, såsom sexuellt utnyttjande och sjuka ritualer. I tio år levde Duncan i helveteshuset som sedan ledde honom till kriminalitet och missbruk. En dag i sitt vuxna liv fick han nog. Berättelsen handlar om hur han tog tillbaka makten över sitt liv.

Visst verkar den intressant? På framsidan av boken står det ett citat av Duncan som lyder "Min far har stulit första halvan av mitt liv. Den andra halvan tillhör mig".

Jag tycker om att läsa om människors kamp, vad det än handlar om, för att få ett bättre liv. Mörkret som blev till ljus, gråten som blev till skratt. Det får mig att vilja kämpa ännu mer med mina problem. Jag tänker att om dem klarar det så klarar jag också det. Även om våra problem inte liknar varandras för fem öre. Det är själva slutet, att lyckas, som sammanbinder oss alla.

shame on you, hooligans!

Helo mate!

Jag har precis kollat på ett program som handlade om huliganer, streetfighters. Ska man skratta eller gråta? Det som folk inte fattar är att det handlar till 10% om fotboll och de övriga 90% är bara rent hat. Till största del handlar det inte om fotboll. Fotbollen blir bara en morot till att slåss. Nu snackar jag inte om de unga huliganerna, jag snackar om de huliganerna som har en familj, grått hår på huvudet och ett skrumtet könsorgan. Vuxna män, en del kvinnor, åker runder i världen och super sig fulla, skrämar någon oanständig sång och spöar skiten ur varandra. Vuxna män som inte får upp den och därför går ut och är pissed of och kallar sig patrioter. Skratta eller gråta? Det blir en blandning för min del...

Igår var det bara soft som sagt. Vi grillade korv och åt jordgubbar till efterrätt. Mamma och jag var också på flower team och handlade två växter som såg väldigt exotiska ut. Jag stack mig på den ena växter, såg inte att det satt ca fem cm långa taggar nere vid stammen. Tur att man har en allt-i-allo-väska med plåster i redo för action.

Imorgon kommer Josse hem till mig för jag ska tona hennes hår. Från början hade hon brunt hår, sedan blonderade jag håret och då blev en del slingor röda/oranga, det är de slingorna som vi ska tona blonda i samma färg som resten av håret. Hon säger att jag är den enda hon litar på när det kommer till hennes hår. Jag har ju en del erfarenhet om man säger så. Jag älskar att hålla på med hår och make-up. Anser att jag är duktigt också!

Nu är det duschen som gäller...

2009/06/21

Trotsig dator

Min dator vill inte riktigt som jag vill. Den vill glappa med strömmen och stänga av sig själv lite då och då och det vill inte jag. Hade varit underbart om jag hade kunnat skita ut några tusenlappar och köpa mig en ny dator. Sponsra någon...? Ingen? Nej tänkte väl det...

Nu under sommaren tjänar jag lite pengar på att städa mammas och pappas lägenhet. Det är inte speciellt ansträngande och tar ca två timmar. Det härliga är att jag kan gå och ta vad jag vill ha i kylskåpet om jag skulle bli hungrig, det hade jag inte fått på en vanlig arbetsplats. En girig och sur chef slipper man också till råga på allt. Kan nog inte bli bättre.

Jag måste nock åka till väla och inhandla en ny fin bikini också. Kan ju inte sola topless än på ett tag. Vill helst inte ha snuskgubbar hängandes över häcken dreglandes heller. Nej tack, jag står över...

Brun ute, brun inne

YES! Nästa vecka ska det bli soligt och varmt. Snacka om att jag ska steka mig då. Tyvärr är jag den tjejen som aldrig blir brun, alltid röd först och sedan övergår det till någon brun/röd ljummen färg. Jag får helt enkelt starta en kampanj: "Våga Vara Vit"! Det är nästan alltid så då man har varit på semester så är den första frågan hur man mår och sedan om man har blivit brun. Visst stämmer det? Att få färg på sin kropp är tydligen viktigt. Why?

Idag ska jag och Robert till stugan igen. Häcken behövs klippas en aning och sedan finns det lite små plock att fixa. På måndag kommer renoveringskillarna igen för att fortsätta renovera trädgården. Stugan har blivit helt perfekt efter renoveringen, nu är det bara trädgården kvar. Vi ska ha ett avslappningsställe med en liten damm och fontän omringad av palmer och andra täckande träd och växter, just för att man ska kunna sola topless. ME LIKE! Sedan ska det läggas lite stengång och så. Göra det till ett exotiskt ställe helt enkelt. Snacka om att grannarna glor in på vår tomt. Det ser inte direkt ut som ett vanligt stugområde och då är ändå bara stugan klar. Jag kan lägga in före och efter bilder sedan när det är klart.

Nehe, nu är tekakorna tinade och teét är klart... Frukost here I come!