2009/07/18

Paus

Ja jisses, full rulle sedan nio i morse. Mamma och jag tog en paus i allt städande för att åka och köpa kina mat. MUMS! Fyra små rätter valde jag, fast det blev över som det alltid blir när jag äter kina mat. Nu är det så skinande rent överallt i köket så att hälsomyndigheterna kan komma och godkänna köket. Vi har slängt flera papperskassar med mat, böcker och små tjafs. Att mamma slängde en hel del böcker är ett mirakel då hon värnas om dem som om de vore hennes barn. En bokmal är hon helt enkelt.

Någonting som jag är väldigt sugen på är att ställa cd-skivorna i bokstavsordning. Det ska jag göra. Undrar hur pappa kommer att ta det, för det är hans heliga skivor. Jaja, hur arg kan han bli...?

Städa på en lördag?

Jag vet inte vad som har flugit i mig men jag har en sådan lust till att städa och slänga saker. Som tur är har jag lyckats övertala mamma till att ta en heldag (?) och bara städa och fixa här i deras lägenhet. Det är inte direkt stökigt det är bara det att dem har mycket saker. Sedan vet jag om att mina föräldrar inte mår bra att ha en massa saker ståendes eller liggandes överallt, saker som de egentligen inte behöver, men vem mår bra av det egentligen?

Det är något med att slänga saker. En hyffsat lätt uppgift i sig men svårare att genomföra. Speciellt om man har tänkandet "det kan vara bra att ha" och "den har jag haft så länge". Behöver man inte sakerna och man känner sig irriterad så fort man kollar på det, släng det eller ge bort det. Ingen mår bra av att bo i ett fårråd.

Tänk så här: Ger den här saken mig harmoni, använder jag den eller är saken livsnödvändig. Om inte, släng eller ge bort skiten. Spara inte bara för att spara och hålla fast vid saker. Du kommer att må mycket bättre då du har släppt taget även om det kanske är en "bra att ha" sak. Har du inte använt den det senaste året kommer du inte att göra det framöver heller... Lura inte dig själv. Skapa harmoni, inte en skräphög.

Ut med det gamla, in med det nya

Ska jag laga mat till dig? Det fräschaste gick ut 2005. Någon som vill?

Fem fullsmockade kassar med gammal mat blev det!
Kanske borde flytta hem till föräldrarna igen så det blir någon ordning på torpet...?
Undrar vad mamma kommer att tycka när hon har vaknat...
Soprummet nästa!

Från igår

Då kör vi..
Jojo lyckades att trilla så klotet åkte i rännan

Här är proffsbowlaren nr.1! Tur att jag hade ett pösigt linne
på mig för fy fan vad varmt det var där inne.


Jojo posar innan en strike? Inte ens lite varm var hon.


The end of the road...



Det finns ingen Gud, då hade han/hon inte väckt mig så här tidigt.



God morgon!
Sovit gott? Det har jag halft om halft. Det går inte att ha roligt utan lite sveda och värk så idag värker min vänstra sida av ryggen och min högra hand. Vad gör det för trevligt hade jag igår. Vi kom som sagt dit till bowlingen 16.50, jag blev genast sjukt nöjd då jag märkte att jag och Jojo var de enda som skulle bowla. Så av typ 20 banor var vi de enda i hela salen som bowlade. Kul! Det hade varit ännu roligare om inte han i kassan hade glott när vi spelade, undrar vad han tänkte om min insats...

Efter ungefär 45 minuter var hela jag helt fuktig av svett, Jojo var inte ens lite varm. Tur att jag då drack en bacardi breezer (vattenmelon) och en päroncider i glas, annars hade jag kollapsat eller något. Två timmargick på ett studs, den sista halvtimmen kände vi oss rätt sega och hungriga. Det var därför det gick dåligt, jag skyller på det.

Ja vet du! Klockan 18.00 ska nattbowlingen starta, blev det någon nattbowling då? NEJ! Vad sören, är det sagt 18.00 så är det 18.00 som gäller. Lite besvikna blev vi allt. Jag ska nog ringa in till klagomuren, har någon numret..?

19.00 var vi klara och då kom mamma och hämtade oss. Vi alla åkte till stugan och åt. Grillade färska laxkotletter med sallad. MUMS! Massor med feta ost till det. Till efterrätt hade vi tagit fram äppelpaj men alla var för mätta. vad gör vi då? Jo, tar fram chips, cider och ett spel såklart. Vid 23.00 tiden höll jag på att svimma så trött jag var så då fick Jojo gå hem och jag gick och la mig.


Det var min kväll lite sammanfattat. Nu ska jag stretcha min rygg... och hand...


2009/07/17

Fin och fräsh

Så där ja. Nyduschad och nyrakad på benen, tänkte ha shorts på mig idag på bowlingen så det var lika bra att raka dem. Jojo ska inte behöva skämmas för mig.

I morse stack Robert till jovvet och efter det ska han sticka tillsammans med min moster till Karlskrona. Min mosters man och pappa är redan där uppe. Stugan som de ska sätta upp till mormor måste fraktas över på en båt, eller snarare en eka. Fasen alltså, jag hade velat se den förflyttningen. Hoppas att ingenting åker i havet. Det hade varit kul för min del, men mindre kul för mormor.

Skit också! Nu glömde jag att ge honom min kamera. Jag som är så sugen på att se hur det ser ut där nu för tiden. Själv har jag endast varit där en gång och det var för tio år sedan. Jaja...

Glad över att blogga

Vad jag är glad att jag började att blogga. Till en början vad jag emot allt som hade med bloggande att göra eftersom det verkade som alla bara skrev onödigt skit. Hur kul är det att läsa ett inlägg där det står någonting i stil med "jag har ingenting att skriva, känner mig lite hungrig, åh vad ska jag skriva, nej nu ska jag äta". Jaha, det var väl väldigt upplyftande och intressant inlägg...

Så kom jag på det att min blogg inte behöver vara så. Eftersom jag för det mesta alltid har någonting att skriva om tycker jag att min blogg är bra. Jag försöker inte skriva eller vara någonting som jag inte är, det du ser är det du får. Det hade varit kul att veta varför just du läser eller följer min blogg. Så varför gör du det? Vad tycker du är intressant att läsa om?

Kul att du läser och gillar min blogg i alla fall!

Hyffsat tidig morgon

God morgon!

Jag har varit vaken sedan Robert gick till jobbet klockan 06.00 i morse, kunde inte somna om efter att han hade sagt hej då.

Nu är det Montell på tv'n. Dagens avsnitt handlar om uppdateringar från tidigare gäster. En kvinna var gift i 15 år med en seriemördare utan att hon visste om det. Under de 15 åren mördade han sammanlagt 48 unga kvinnor och dumpade deras kroppar vid en flod. Snacka om att leva ett dubbelliv. Hur kunde hon inte märka något? Kanske inte då, men nu i efterhand måste hon ha haft några "aha"-upplevelser. Enligt henne kan hon än idag inte få ihop det, det fanns inga varningssignaler eller dylikt. Det tror inte jag på. Jag tror att hon förnekar det för att skydda sig själv. Skydda sig själv från hennes egna anklagelser och hårda ord. Så tror jag att det ligger till.

Idag ska jag bowla med Jojo. Kommer att bli riktigt skojatt både bowla och att umgås med henne. Annars brukar vi mest softa tillsammans med en film eller så vilket är trevligt, jag är softarnas drottning så det gör mig ingenting. Kul att hitta på någonting tillsammans! Efter bowlingen sticker vi till stugan och käkar. Tyvärr kan jag inte skriva vad vi ska käka eftersom Jojo kommer att läsa detta, så jag säger det senare.

Nu är det frukost och sedan duschen för min del!

XOXOXO Bexxe

2009/07/16

Harmony

Det här är en bra vecka, det känner jag på mig. Inte en enda gång har jag känt mig ängslig eller orolig. Igår gick jag in på Maxi utan den där klumpen i magen som annars har varit där, denna gången tänkte jag inte ens på alla hemskheter som kan inträffa när jag väl har satt min fot där inne.

Jag har orolighetstankar angående bowlingen imorgon, men de positiva tankarna är så mycket starkare. Så brukar det inte vara. Annars får jag kämpa med de positiva tankarna men nu känner jag mig upprymd, positivt upprymd och det var länge sedan.

Med Jojo känner jag mig trygg och jag känner att i hennes ögon är jag fortfarande samma gamla Becca. Hon vet om min ängslan och min oro som jag hela tiden har inom mig. Hon förstår inte exakt hur och varför jag känner som jag gör, det vet inte ens jag själv, men respekterar mig ändå. Om jag inte känner för att sätta mig på en uteservering och dricka någon öl just denna helgen så accepterar hon det och frågar vad jag vill göra istället. I stugan vill jag vara och grilla och dricka gott, det är helt okej för henne också.

Det som jag verkligen hatar är att behöva påminna mina vänner om min situation. När de kanske frågar mig om jag kan ta bussen till stan eller något måste jag ibland påminna om att jag inte åker buss. Så här kan det låta:

Någon: Hej! Har du lust att följa med en snabb runda ner till stan?
Jag: Jaa... En snabb kan jag nog men jag vill inte vara där länge.
Någon: Det går snabbt. När går din buss?
Jag: Buss?
Någon: Ja, så vi kan bestämma en tid då vi ska träffas i stan.
Jag: Ja men jag åker inte buss..
Någon: Nej juste... Det glömde jag... Vi kanske kan ta det en annan gång då...

Då vet jag med en gång att personen ska ringa någon annan kompis istället för det blir för krångligt nu när jag inte åker buss. Så först känner jag att jag är en tråkig kompis, sedan arg för att det är som det är och sist ledsen för att jag vet om att jag är krånglig. Det är jobbigt att höra besvikelsen i deras röst varje gång de har "glömt" hur det ligger till och jag måste påminna.

Jojo säger aldrig så här. Hon "glömmer" aldrig. Hon kommer istället med förslaget att hon ensam sticker ner till stan och sedan kommer hem till mig så vi kan sitta i parken utanför och snacka lite skit. Därför är hon min bästa vän.

No Tyra

Så där ja, nu har jag och pappa hämtat Daizy på dagis. Att ha ett hunddagis som man kan lämna sin hund på är faktiskt en väldigt bra idé. Det är grymt mot hunden att lämna den ensam hela dagen medans ägaren jobbar, speciellt om hunden inte är van vid det. Då är det skit bra med ett dagis där hunden kan få andra hundvänner, åka till skogen, leka och bara ha det bra, precis som Daizy har det.

Det blev inget Tyra idag. Jag kände helt enkelt inte för det. Någon som kan berätta vad det handlade om idag?

Imorgon ska Jojo betala bowlingen och jag ska stå för maten. Jag vet inte riktigt vad vi ska äta men det ska vara något som vi kan grilla i alla fall. Kanske ha en sallad med feta ost till det? MUMS!


I en timme imorgon ska vi köra vanlig bowwling och den andra timmen blir det nattbowling. Snacka om att det kommer att bli en hel del skojiga foton. Speciellt när Jojo ska spela, det kommer att bli en minst sagt rolig upplevelse... Vet att du läser detta!

Plocka bigarråer nu? JA!

Uppdatering från stugan


Bigarrå plockning på hög nivå! Äntligen är dessa små söta saker färdiga att plockas och att krängas tills magen ömmar.
Jag har precis pratat med Jojo, det blir att vi bowlar imorgon klockan 17.00 och sedan åker hit till stugan för att käka något gott. Det kommer att bli skoj! Hade vi valt nattbowling hade det blivit för sent för att äta efteråt och att äta innan man ska bowla är ingen super bra idé.
Nu har jag och pappa hängt upp sovsäckarna och satt upp tältet för vädring. Senast tältet användes var när pappa för tio år sedan besteg Kebnekaise. Eller, han kom nästan ända upp, precis innan stukade han foten och kunde inte följa med de andra till toppen. Det är bagateller!
Om jag skulle gå in och se om det är något intressant på Tyra idag? De senaste gångerna har jag blivit riktigt besviken, inget smaskigt ämne som jag kan ha åsikter om, tråkigt. Bättre idag kanske?

Visit to hell

Fortfarande sitter jag här och ugglar framför datorn och äter vindruvor. Ännu har jag inte bestämt mig för vad jag vill göra riktigt. Om jag kanske skulle sticka till mammas jobb och se hur det går till där? Hon jobbar på ett kontor ungefär vid Väla med ekonomi på företaget Heinz, ketchupen du vet. Gissa om vi har mycket av Heinz varor här hemma...?

Pappa ringde precis och frågade om jag ville hjälpa till att rota fram tälten och sovsäckarna i källaren. Såklart vill jag det. Efter det ska vi sticka till stugan och tvätta av tälten. Så nu ska jag ner till det fruktade stället, källaren. Tälten finns där i röran, men vart? Vem vet, jag kanske hittar mina andra tillbehörigheter när jag väl är där och rotar runder? Hoppas att jag hittar min dagbok som jag skrev i under flera år. HOPPAS.

God morgon!

God morgon!

Jag vaknade idga och kände mig rätt deppig. Inatt drömde jag om min gamla klass från lågstadiet och min klass från högstadiet, vi träffades alla för en återträff. Helt plötsligt börjar killarna döda sig själva på ett psykotiskt sätt, en dunkade sitt huvud mot muren tills skallen spräcktes och en annan hoppade in i frätande vätska om och om igen tills han försvann.

När polisen kom kunde de inte förklara det bättre än att killar är killar. De flesta killar vill inte känna sig svaga eller som ett offer och det var därför de hade dödat sig själva, för att vi hur orädda de var. det var ingen rolig dröm, men nu känner jag mig inte deppig längre.

Så vad händer idag då? Jag skulle behöva åka till stugan och kolla till mina örter efter gårdagens konstiga väder. Sommarvärme/ösregn/åska/blixtrar/solsken allt i ett, bara inte regnet har snattrat sönder örterna. Då ska jag visa väderguden någon som är förbannad!

2009/07/15

Hemma igen

Det här är Bigge...


och det här är Ammi


Hemma igen åtta timmar senare. Det blev en familjeutflykt med mig, mamma, pappa, Robert och Daizy. Snacka om att dessa tre hundar lekte med varandra. Sedan fick Daizy nog och sa till på skarpen, då lät de henne vara.
Det var för övrigt min faster och hennes man som vi besökte. De bor precis vid åsen innan Båstad, jätte fint är det där. Hemma hos dem snackade vi och drack och åt, grillad korv är nice. Det finns ett fåtal ställen på denna jord där jag känner mig helt och hållet avslappnad, hemma hos dem är ett av ställena. då börjar jag undra varför jag bor inne i stan...
Det jäkliga är att det just nu är tennisveckan i Båstad och det innebär en himla massa 08:or som sprutar champagne på varandra och luktar alldeles för mycket parfym. Att det kan rymma så många stekare på ett och samma ställe, ja det är underligt.







Roadtrip

Roadtrip till Båstad med pappa och Daizy (?) om 20 minuter!

Det är en himla mysig väg dit om man skippar motorvägen och istället tar landsvägen genom naturen. Hoppas att det inte börjar regna så att vi kan ha caben nere.

Jag och Jojo ska förmodligen på fredag bowla! Bowla ska vi men vet inte om det blir på fredag eller lördag. Det är skit kul att bowla, speciellt att nattbowla. Vi ska inte nattbowla eftersom att det är typ dubbelt så dyrt och det är fruktansvärt onödigt att betala dubbelt för att få lite UV-ljus. Skoj kommer det att bli i alla fall.

Nehe, nu får jag packa ihop det jag ska ha med mig. Har du någonting som du ALLTID måste ha med dig "bara för att"? Det som jag alltid har med mig är plånbok, nycklar, mobil, cigg, tändare, plåster, panodil, kamera och min dator. Datorn är lite inom parantes men allt annat MÅSTE jag ha med mig vart jag än går. Panodilen är "bara för att".

Så vad MÅSTE du alltid ha med dig?

God morgon!

God morgon!

Mitt ägg och min rostade macka med leverpastej åt jag upp i ett nafs. Nu sitter jag och funderar på om jag och pappa ska till stugan idag. Jag får se om han ringer eller inte.

På fredag ska Robert till min mormors stuga ute på en ö utanför Karlskrona. Det är väldigt fint där och jag har bett honom att ta med min kamera och fota som sjutton. I helgen ska jag shoppa smink och kanske ett och ett annat klädesplagg, jag får se. Smink ska jag ha i alla fall! Jo juste, bikini måste jag köpa också. Om lite mer än två veckor åker jag och familjen ut på äventyr i vackra Sverige, dalarna är vårt mål, då måste jag ha en bikini som jag kan bada och sola i. Kanske har någon billig på H&M som duger en vecka?

Peace, Bexxe

2009/07/14

Dagens goda gärning

Dagens goda gärning:

Två portar ifrån mina föräldrars lägenhet står en förvirrad kvinna. Jag går förbi, som vilken annan svensk, samtidigt som jag försöker att göra mig osynlig. Detta funkar inte och hon kallar på mig. Helt deperat berättar hon att hon ska upp till sin dotter men att portkoden inte funkar. Efter att jag har slagit in koden utan framgång frågar jag henne om hon har ropat på sin dotter, det hade hon, om hon har sin dotters mobilnummer men det hade hon dessvärre inte.

Hon har ropat och slagit in koden men ingenting av det fungerar. Okej, då ringer vi upp till hennes dotter men får bara telia kundtjänst som svar. Då testar jag att ringa till tre andra i porten utan att det är någon som svarar. Kvinnan står med sina kassar fyllda med presenter och blommor, jag drar en hastig slutsats att det är inflyttningspresenter.

Efter att ha ringt andra i porten utan att någon har svarat börjar jag att tappa mitt tålamod, med lite skratt då och då försöker jag att ignorera min frustation. Nu har det gått ca fem minuter och min hjälp börjar att kännas förgäves. Då slår det mig! Nycekln som går till mina föräldrars port borde passa även i denna port. Med stor förväntan, både ifrån min sida och hennes sida, letar jag fram nyckeln bland alla mina små grejer i väskan och finner den till slut. YES! Dörren öppnar sig och hon tackar mig flera gånger medans jag försöker att spela cool med min "äsch, det väl ingenting" attityd, som vilken svensk som helst...

Kollat film med Jojo

Jag och Jojo har precis kollat klart på Ice Age 3, den får ett högt betyg av mig, 4/5 stjärnor.

Frågan är om jag ska ringa till mamman min och sticka till stugan? Ge rabatterna lite vatten så att ingen växt avlider eller så. Både jag och Jojo är jätte trötta av någon anledning. Det kan bero på att vi har ätit mat och en maffig bit paj. Synd om hennes mamma, hon lagar mat och bakar medans vi äter upp det. Stackars Jojos mamma som för övrigt har ogillat mig i sex år snart. Det måste firas! I sex år har hon försökt att bli av med mig, men jag ger mig inte så enkelt. Jojo är trots allt en bra vän så det är bara för hennes mamma att börja acceptera det, sakta men säkert går det framåt på den fronten.

Borde jag gå in i dimman snart och fira min födelsedag..?

DONE

YES JOJO FIXADE BIFFEN!!!!!!!!!!


Nu blev jag ännu hungrigare bara för det... Tyra om fem minuter!

Marsvinsgryta?

Nu är jag hemma hos Jojo , hon försöker fixa så att jag kan lägga in en länk då det står typ "klicka här", på "här" ska det vara en länk. Det går inte alls bra, vi fattar noll.

Snart blir det Tyra för hela slanten och mat. Tror att Jojos mamma lagar någon gryta av något slag, kokt marsvin kanske? Det äter dem i Peru, det har Jojo sagt. Själv har jag haft ett marsvin under åtta års tid som jag älskade som mitt eget syskon men som dog förra året, åtta år gammal. Det är lugnt, ät ni marsvin, bara gör det...

Konversation

Igår på Harry´s restaurang.

Pappa: Vad har det varit här innan det blev en restaurang?
08 servitör: Aaa, va troru..?
Pappa: ... Ja, någon typ av affär, en bank kanske?
08 servitör: Aa precis serru, det stämmer.
Pappa: Då är det mycket trevligare här nu ju (ler)
08 servitör: Än på uteserveringen menaru?
Pappa: Ehm nej, alltså det är trevligare med en restaurang än med en bank... (ler inte längre)
08 servitör: Aha, aa, precis, ehm (ler förvirrat som övergår till ett nervöst gnäggskratt)
Pappa: ... (kollar skeptiskt på servitören)
Jag: Ja jag säger då det, stockholmare alltså...

Kissigt värre

Medans min Iphone uppdaterar sig med en massa nya roliga saker tänker jag skriva ett inlägg.

Jag mår toppen bra idag till skillnad från hur jag mådde vid 04.00 tiden inatt. Vaknar gör jag av att jag känner mig jätte kissig och måste ut på toaletten, så jag stiger ur sängen och öppnar sovrumsdörren. Där på hallgolvet ser jag någonting som ser ut som ett sovande djur, typ en iller, med päls. Efter att ha böjt mig fram och kikat lite närmre står det klart för mig, det är något slags sovande pälsdjur som ligger just framför toalettdörren.

Fortfarande jätte kissig vänder jag om till sängen, skit rädd för det som ligger i hallen. Efter att ha försökt somna om i typ en halvtimme kommer jag på att jag kan tända lampan i sovrummet och på det sättet se vad det är för pälsdjur som sover där ute. Detta gör jag efter lite tvekande då jag inte helst vill väcka illern, men tillslut tänder jag lampan, öppnar sovrumsdörren och inser då att det är Roberts tjocktröja som ligger invirad som ett sovande djur på golvet. Snacka om vilken lättnad jag kände att det inte var ett djur som typ vakade över toaletten. Avslutningsvis gick jag på toaletten och kissade, fy fan vad skönt det var.

Nu är jag vaken och ser bättre och än så länge har jag inte hittat några andra djur liggandes här omkring. Isåfall uppdaterar jag om det.

2009/07/13

Hemma igen

Oxfilé, grönpepparsås med potatisgratäng. Lika gott (om inte godare) än plankstek. MUMS!


Violglass med lakritssås. MUMS!


Här skålas det med öl och pepsi.


Bilderna gjorde sig inte rättvist med hur det smakade. Det var OTROLIGT gott. Helt klart ett as bra val att gå till... HARRYS; Där människor möter människor. Radio reklamen du vet?
Nu är jag proppmätt och väldigt belåten. Medans vi väntade på maten gav Robert mig ännu en present, ett presentkort på Kicks. Av hans mamma kommer jag också att få ett presentkort på kicks så nu jäklar ska det shoppas nytt smink! Slänga det jag har och in med det nya, fresh. Det var ju det jag sa, jag har världens bästa pojkvän och familj.
Det blev inte mer fotande än dessa tre bilder. Att fota kändes mindre intressant när maten och efterrätten kom in. Hellyckad kväll alltså! Tack familjen.
Nu ska jag sova. GODNATT

Snart så...

Ja långt har jag inte kommit direkt. Jag har pratat i telefon, klätt på mig, borstat tänderna och plockat undan här hemma. That´s It! Vi ska vara på restaurangen klockan 19.00, jag har gått om tid på mig. Brukar alltid bli så att jag stressar den sista tiden ändå så.

Det blev inget Tyra idag heller men det kommer fler avsnitt. Det är ju faktiskt min födelsedag idag så jag bestämmer vad som ska göras och läggas på is.

Den där planksteken kommer att sitta fint!

Klipp till mig!

GOSH! Vad ska jag ha på mig ikväll för kläder och skor? Mitt hår får vara som vanligt, hängandes. Jag behöver klippa upp mitt hår igen det ser alldeles för fint och prydligt ut, jag tycker om lite ruffsigt hår och när det inte ligger i en perfekt bena. Det är just det som mitt hår gör nu, ligger i en perfekt bena och vägrar att rubba sig eftersom att det är för tungt och tjockt. Tråkigt! Busigt hår är snyggast på mig.

Nähä om jag skulle ta och fixa lite? Ja så får det bli.

Sjung ut...

21 år !!!!

För det är ingen vanlig dag för det är BEXXES födelsedag HURRA HURRA HURRA!! Så var det den 13 juli även detta år och det firar jag genom att ha färg på all text...hmm... Klockan 6.15 imorse fick jag frukost på sängen av Robert, Musli och kamomillté. MUMS! Jag lyckades somna om vid .8.00 och vaknade för ungefär en halvtimme sedan med två missade samtal på mobilen.

Vilken restaurang vi ska äta på i kväll har jag efter många om och men bestämt mig för. Det blir en som jag har velat gå till jätte länge men det har i slutet alltid blivit en annan restaurang. Maträtten som jag ska äta har jag redan bestämt mig för, PLANKSTEK. Fler år sedan sist. Vilken jag har valt visar jag ikväll. Jaha så vad ska jag göra nu? Robert jobbar, likaså mina föräldrar. Undrar vad Jojo gör...? Jag tänker inte sitta här helt ensam på min egen födelsedag. Hoppas att du kommer att få en lika bra dag som jag. För det ska jag fan ha.


2009/07/12

Kärlek

När jag kom hem satt Robert och väntade på mig. Han hade satt igång
en av mina favoriter på stereon, Crash Diet...


... tänt ljus på bordet...


... och satt Bullen på sin plats.



Jag påstår inte att jag har världens bästa pojkvän, det är bara ren och ärlig fakta.


Mat

The one and only, DONKAN!
Snabbt, enkelt, billigt och... gott?

Klart!

Visst blev det bra? Jag är helnöjd. Inte en enda svordom har jag hört, fantastiskt.
Nästa föremål på vår inköpslista är två kontorsstolar. Just nu sitter jag på en väldigt liten pall, inte det bekvämaste för mina axlar.
Imorgon ska jag på restaurant med familjen på ett valfritt ställe.
Jag vet inte vilken restaurant vi ska till men det blir garanterat god mat där.
Nu ska jag iväg till stugan och käka.

Nu kör vi! Eller Robert..

HERE WE GO!!

Present till mig

Nu är Robert på IKEA och köper detta skrivbord, en present till mig. Vi behöver verkligen ett skrivbord för nu sitter vi och gör allting vid vardagsrumsbordet. Köksbord har vi inte eftersom vårt kök är en såkallad kokvrå. Alldeles för litet alltså!

Det värsta med IKEA är att det alltid är någonting som krånglar när man ska skruva ihop möbeln. Jag lär få höra en och en annan svordom ur Roberts mun...

Bilder från igår

Daizy är den flygande hunden, det ser i alla fall ut så när hon sticker ut
sitt huvud när vi åker bil.


En god drink. Tror att det är martini och coca cola, men jag är inte säker.
God var den i alla fall!

Det var jag som gjorde den grekiska salladen. Jodå, jag kan jag med...
Bordet är dukat och klart! Det finns grillspett, kyckling, grekisk sallad, feta ost, tzatsiki, bröd, olivkräm, grönsaker vid sidan om och tre stycken andra sallader. MUMS!
Vad kan det vara i... ?
... En röd fin acer mini PC med en egen väska till!! Den är världsbäst i hela världen!
Helt ärligt tror jag att jag är den lyckligaste på denna jord. Det känns som det. ÄNTLIGEN slipper jag en dator som stänger av sig lite som den själv vill. Tack till er som jag fick den av!! och väskan såklart.
Okej, det känns jävligt bra att fylla år ändå, jag ångrar vad jag har sagt innan.


GLAD!

Vilken kanon kväll det har varit. Jag är mätt och nöjd! Tog rätt många bilder som jag ska lägga in imorgon. Jag är så jäkla glad över en speciell sak! Jag kan ge er en ledtråd vad jag fick ikväll. Om jag säger såhär att jag just nu sitter i sängen och bloggar. Vet du vad jag fick nu? En mini PC!!! No more krånglig dator med glappkontakt som gör att minsta beröring eller en vindpust på sladden gör så att den stängs av. SKÖNT! Snygg är den med. Bild kommer imorgon.

Nu är jag alldeles för mätt och trött för att vara vaken. När jag känner att ögonen börjar att gå i kors då vet jag att det är dags för att sova.

Lägger in bilder så fort som möjligt imorgon! GODNATT