2009/09/26

Försovit mig

Åh no! Skit också. Jag var så himla smart igår så när jag skulle ställa klockan på 07.30 så ställde jag den på 8.30 istället. Vet inte riktigt hur eller vad jag tänkte med. eftersom mamma skulle hämta mig 8.45 var jag tvungen att ringa och säga att jag kommer lite senare ner till stadsarkivet. Det är nämligen så här att jag har mina rutiner på morgonen. Aldrig att jag hinner göra allting på en kvart som jag alltid gör på morgonen. det tar minst en timme. till stadsarkivet ska jag i alla fall! Robert ska skjutsa ner mig senare när jag känner mig redo.

Igårkväll var vi hemma hos mina föräldrar, åt tacos och kollade på idol och kändisdjungeln. Min familj var rätt skadeglad igår när Durma inte gick vidare, vi tjoade och var allmänt nöjda med resultatet. Snällt? Nej men rätt.

Nu är Daizy hemma hos oss. Robert ska passa henne medans jag och mamma är iväg eftersom pappa är hos frissan. Idag ska vi förmodligen till lite möbelaffärer och kolla på en klädesbyrå. Eftersom den byrån på IKEA inte var i samma färg som resten av våra möbler i sovrummet bestämde vi oss för att inte köpa den, även om den var billig och praktisk.

Nehe, nu måste jag fortsätta med mina rutiner. Hoppas att du får en trevlig helg!

2009/09/25

Detta visste du inte om mig..

Det finns så många tankar, ideér och funderingar inom mig. Om jag skulle skriva ner allt som jag tänker och funderar över skulle jag vara tvungen att sitta 24/7 och det hade inte fungerat. Det är många som undrar hur jag kunde bli sådan som jag är idag. Hur kunde det gå så snett för mig när jag under större delen av min barndom gick i en kristen församling och i en kristen skola?

Jag har fått lära mig vad som är rätt och fel, vad jag ska tycka och inte tycka (enligt bibeln), hur jag ska beté mig som kristen osv. Nu råkade det bli så att jag började att fundera när jag var drygt 13 år gammal om jag verkligen håller med det som står i bibeln. Är homosexualitet en synd? Är aborter tabu i alla lägen? Tror jag på en himmel och ett helvete? Vill jag verkligen leva mitt liv efter en bok eller vill jag bilda mig en egen uppfattning och gå efter mina erfarenheter och mitt eget förstånd? Under hela min barndom fick jag inprintat vad jag skulle tycka, tänka och agera som en kristen människa. Jag har varit emot homosexualitet och ansett att det är en sjukdom, jag har varit emot aborter och jag har levt mitt liv efter strävan att komma till himmelen. Inte nu längre. När jag var 13 år började jag att förakta allt som hade med kristendom och religioner att göra. Jag vill leva mitt liv så som JAG anser är rätt och inte vad en religion anser är rätt (annars hamnar man i helvetet). Det var jag rädd för när jag var liten, att hamna i helvetet. Än idag är jag livrädd för att göra fel. Än idag kan dessa förtryckta känslor dyka upp igen, alla "lärdomar" som jag fick när jag var liten.

Anser jag att alla religioner är fel? Nej. Det enda som jag tycker är fel är när barn föds in i en religion och inte får välja själv hur han/hon vill leva. Att komma på vid 13 års ålder att det som jag har tyckt och trott på under 13 år egentligen inte är jag. Jag tror egentligen inte på gud och jag tycker egentligen inte att homosexualitet är en sjukdom är inte roligt att komma på precis i början av puberteten. Hela min barndom kändes bortspolad. jag fick bygga upp mina egna åsikter, tankar och mitt eget förstånd när jag var 13 år gammal och det ledde såklart till att jag började att leva rebelliskt och förvirrat.

Många gånger, än idag, har jag varit förbannad över att jag aldrig fick chansen att välja själv. Du som tänker "ja men varför tänkte du inte efter innan", svaret på den frågan är väldigt enkel. Hade du som ett litet barn sagt "nej så här tycker inte jag, så här vill jag inte leva" om alla som du hade runt omkring dig (förutom mina föräldrar) HELA TIDEN påminde dig om helvetet och hur hemskt det är där. Vem vill komma till helvete egentligen? Vem vågar att göra fel...?

Du kanske inte förstår det jag precis har skrivit och det behöver du inte göra heller. Nu har jag sagt mitt och det känns jäkligt skönt.
Jag tror inte på en gud,
jag har valt att tro på mig själv.

Yo görl!


Kill Dr.North

Alltså "våra bästa år" på trean. Jag vet om att det bara är en påhittad såpa men FASIKEN vad jag hatar Dr.North! Han är gammal, ful och nasty. Han är creepy helt enkelt. Tycker inte alls om honom. Mimis nya hårfärg är inte den snyggaste heller. Jag vet, det är bara en såpa...

Imorgon ska jag följa med mamma och släktforska. Det är troligtvis svårare än vad det låter att släktforska. Någon som har testat det? Det ska bli väldigt intressant. jag älskar allt som har med historia att göra och det är ännu mer intressant nu när det rör min egen släkt. Hur såg de ut? Vad jobbade de med? Hur såg deras liv ut? vart bodde de? Hur bodde de? Hur länge levde de? Om de levde fattigt, medelmåttigt eller i överklassen kan kvitta.

jag skrev i förra veckan att jag hade gått upp mina två kilon igen som jag hade gått ner. Nu är jag glad att meddela att jag har gått ner ett kilo. Jag var så himla orolig att vikten skulle öka och att jag inte skulle kunna gå ner i vikt. Varför vet jag inte men det kändes bara så. Nu är jag hyffsat frisk och det ska bli kul att komma igång med gymmandet igen. INGENTING kan stoppa mig nu!

Think positive

Godmorgon sunshine!

Har du sovit gott? Det har jag. Inatt drömde jag om personerna som jag hängde med för några år sedan. Personer som jag hade glömt kom helt plötsligt upp i drömmen. Det mystiska med den drömmen är att min förra pojkvän, som tyvärr inte finns med oss här på jorden längre, var på samma fest som jag var på. Han strålade av glädje och skrattade hela tiden. I drömmen var jag alldeles varm av glädje för att han var så glad och positiv. Det är kanske en hint till mig att jag ska försöka tänka mer positivt..? På sista tiden har jag inte tänkt speciellt positivt, det mesta har känts skit och mög så det är på tiden att jag börjar tänka mer positivt.

Fredag idag! Det innebär fredagsmyyyyys med min älskade lilla familj. Idol på hög nivå och förmodligen grillad kyckling med ostbricka. MUMS! Förresten varför är det ett sådant drama runt Durma eller vad sjutton hon heter? Hon sjunger inte bra, hon utstrålar osäkerhet och har en "jag är skitnödig"-look. Det är bättre att skicka hem henne. Om de skickade hem hon med lila/röda rastaflätor för att hon är för ung, vad fan är inte Durburmba då? Eller hon med långt, rakt och skit tråkigt blondt hår?! Vad gör hon kvar? Att waila kan vilken idiot som helst, kanske inte vid rätt tillfälle men det kan inte hon heller.

Min favorit just nu är han Robin (tror att han heter så) som sjunger mycket åttiotals-rockaktigt. Du vet vilken jag menar! Helt enormt bra röst har han. Att han sedan sjunger 80´s gör honom ännu bättre!



GO 80´S ROCK ´N` ROLL!!!

2009/09/24

God kväll

Så där ja. Nu vill min mini acer fungera igen. Vi var ovänner där ett litet tag men nu är allt glömt och förlåtet.

jag skrev innan att jag skulle till gymmet ikväll. Ändrade planer IGEN, jag följer med mamma till massagen istället. Anledningen till att jag inte sticker till gymmet ikväll är för att jag fortfarande inte är helt frisk och det är sanningen. det finns människor som har dött pågrund av för hård träning och med ett virus i kroppen. Ingenting är så bråttom så att jag får hjärtmuskelinflammation eller ännu värre att jag dör. Visst det kanske är till att ta i men varför chansa? Nej, då väntar jag hellre och det är skit samma hur gärna jag än vill sticka dit och svettas som ett djur av ansträngning.

Det jag ska göra den 18 november funderar jag på att skjuta upp til början av nästa år istället. Dels för att jag känner att jag inte kommer att klara av mitt viktmål tills om åtta veckor och dels för att jag inte vill ha ont under julen. Någon som kan gissa vad jag ska göra...?

På tal om jul! Om endast tre månader är det julafton. Jag älskar vintern och julen och allt som hör till där. Det är kallt? Ta på dig mer kläder. Dyrt med julklappar? Det har inte med priset att göra om det är en "bra" julklapp eller inte. Vintern är helt klart min favorit årstid om man nu kan tänka så, jag gillar den lite mer än de andra.

Vilken är din favorit årstid och varför?

Gym, here I come.

Hah! Det var väl det jag trodde, jag får inte komma till gymmet ikväll av Annika. Skit också! På söndag SKA jag dit. Skiter i om näsan rinner eller ej, är så himla trött på att vara här hemma och feta mig. Så vad gör jag istället? Jag målar mina naglar, sminkar mig, fixar håret och annat skoj. Ikväll ska jag följa med mamma på massage medans Robert repar. Tänkte duscha och borsta Daizy om jag hinner med det. Du ska höra när jag duschar Daizy, hon gnyr hela tiden precis som om hon vill att jag ska tycka synd om henne eller något. Daizy är inte den hund som tycker om vatten. Det är ännu roligare när jag borstar henne. När hon andas ut morrar hon, tar ett andetag, morrar igen, men hon gör aldrig någonting. Hon ligger bara och morrar lite diskret för varje gång hon andas ut. Knäppis hund det där. I nästa månad ska hon trimmas av hundtrimmaren, hennes vanliga frisör denna gång och ingen vikarie som klipper av hennes skägg. Shit alltså när vikarien klippte av hennes skägg, det enda jag tänkte/skrek inom mig var "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!". Hon såg för jäklig ut efter det men denna gången kommer hon att bli snygg som den donna hon är.

Borde snart beställa tid hos Saxin för att lägga i mer lila färg och färga min utväxt. Det ser inte hemskt illa ut men jag vill ha den skarpa metallic lila färgen som jag hade innan. Nu är det lite mer vinrött typ. Det får bli när jag har lite mer pengar.

Jag pratade precis med pappa och han sa att det var okej att jag sticker till gymmet ikväll så det ska jag! Undrar vad Annika kommer att säga.. Jag sa det till pappa att jag inte får komma till gymmet för Annika, då sa han att jag visste får det. Så får det bli!

TORS dag idag

Min nya dator vill inte riktigt som jag vill idag så det är därför som jag inte skriver förrän nu. Tur att jag inte slängde min gamla dator alltså.

Om drygt en halvtimme kommer mamma och hämtar upp mig så ska vi lämna några papper någonstans, kommer inte ihåg vad det heter.

Jag funderar starkt på att gå till gymmet ikväll. Nu har jag varit krasslig i över en vecka och vilat och haft mig så nu tycker jag att det räcker med vilandet. Tänkte ringa Annika lite senare oh höra med henne. Lite onödigt att gå dit för att hon kanske sedan skickar hem mig igen. Ska inte smitta de andra som gymmar där nere såklart.

På lördag ska jag följa med mamma och släktforska. Tror att vi ska forska på stadsarkivet eller någonting sådant. Intressant kommer det att bli i alla fall. Min släkt är minst sagt... speciell.

Jag har kommit igång med att äta GI och var tredje timme igen. Det funkade inte så bra undertiden som jag var sjuk. Orkade inte ställa mig och laga mat med feberfrossa i hela kroppen. Nu är jag igång igen!

2009/09/23

Myskväll

The End, snacka om deppigt...


Myspys kudde
När Robert kom hem stack vi först ner till skatteverket, fick några papper och stack därefter till IKEA. På IKEA köpte vi tre kuddar och några ljus. Jag älskar ljus och kan inte ha för många. Nu ska vi iväg till mina föräldrar och kolla på Idol. Hoppas att det är någon som gör bort sig ikväll. H A H A ! Elak jag är. Det har varit en bra kväll alltså. Jag älskar när jag och Robert umgås och det i många timmar, inte bara en timme innan vi ska gå och lägga oss som det tyvärr är rätt ofta. Så är det när jag har en rockstjärna till pojkvän.

mobiltrött

Först ringde Jojo, vi pratade om gamla minnen och lite så i ungefär en timme. När jag hade lagt på luren ringde telefonen igen, det var Josse som ringde. Även vi snackade i drygt en timme. Två timmars telefonpratande alltså så nu är min röst rätt hes, eller hesare än vad den var innan. Jojo och jag bestämde att vi ska träffas i helgen och ha en tjejkväll om inte hennes kille ska komma hem till henne. HOPPAS att han inte kommer... Gud vad elakt sagt. De träffar varandra typ en gång i månaden.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen så att jag känner mig lite piggare. Måste kolla om jag hittar någon snygg klädbyrå också på IKEAs hemsida! Stackars Robert, nu måste han han ta fram plånboken igen..

18 and life

Bulletrain ska giga på Dickens här i Helsingborg om typ två veckor. Vikarien som jag och min klass hade under högstadiet ska förmodligen vara vakt där då så om jag har tur kan vi snacka lite gamla minnen och så. När jag precis hade blivit myndig, alltså för tre år sedan, var jag och mina vänner varhe helg på Dickens. Fy sören, jag kommer ihåg första gången som vi skulle in där, jag och mina vänner hade precis fyllt 18 år och vi skulle ut på krogen för första gången. Snacka om att vi stod och velade utanför dickens, rökte den ena cigaretten efter den andra. Vi visste att vi skulle komma in eftersom alla var myndiga och hade sina leg med sig men ändå, det kändes som om vi skulle göra någonting olagligt.

Helt överlyckliga var vi när vi väl tog mod till oss och gick in på puben. Det första som jag drack lagligt ute på krogen var en "sex on the beach". Den satt fint kan jag berätta. Jag minns den kvällen så väl. Jag hade var blond då och hade hår ner till rumpan som jag lockade och tuperade lite så det blev volym. Jag hade jeans och en svart skjorta på mig. Minns det som om det var igår. Det som jag minns tydligast var att jag var lycklig, riktigt lycklig när jag var 18 år. Jag hade varit tillsammans med Robert i ett halvt år, precis blivit myndig, skolan gick hyffsat, hade många vänner osv. Det var innan allt som rörde ansvar hade börjat. Då var jag lycklig.

Psycho

Nu har odjuret vaknat igen. Nej okej så hemsk är jag inte under min menstruation men jag blir helt klart elakare och mycket grinigare än vad jag är annars.

Vet du vad?! Jag har gått up de kilona som jag gick ner för två veckor sedan. Det känns skit att jag var tvungen att bli sjuk just nu. Hade jag inte tryckt i mig halstabletter, hostmedicin och massor med frukt hade jag aldrig blivit frisk. Tyvärr bidrog det med att jag gick upp mina drygt två kilo som jag hade gått ner. HOPPAS att jag får gymma imorgon, jag håller på att bli tokig här hemma. Annika sa att jag ska ringa henne ikväll så får hon höra hur jag mår då. Alltså jag låter värre än vad jag känner mig. Visst, jag låterförkyld och hostar (ej den torra varianten) då och då men vad fan jag är kry i huvudet och har ingen feber. Det här med att jag har gått upp de två kilona igen, nu tänker jag att det var sjukt onödigt att anstränga sig så hårt och gå ner i vikt när jag ändå blev sjuk och gick upp kilona igen. Men hur sjutton skulle jag kunna veta att jag skulle bli sjuk?! Så ska jag absolut inte tänka. Jag får tänka istället att jag gick ner två kilo på en vecka, klarade jag det då klarar jag det nu också. Nu behöver jag inte dricka hostmedicin eller äta halstabletter längre. BACK WITH GI!

Onsdag idag då och jag ska till skatteverket när Robert har slutat jobbet. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Tänkte komma med förslaget till Robert att åka till IKEA och köpa en ny klädbyrå, en större och i en annan färg än den vi har nu. Lådorna på min sida har halvt trillat ner eftersom jag har tryckt på med för mycket kläder. Robert säger att det är därför men jag skyller på att byrå skiten är över 20 år gammal. Kan ha någonting med den saken att göra också.

2009/09/22

DÖÖH


DET ÄR EN KLADDKAKA FÖR JÄVULEN! Kass du är som inte kunde gissa det...
Jag hade tänkt ge vinnaren min bil och min själ, men nene, det var ingen som gissade rätt och då blir det inget!

Baka vaddå?


Kan du gissa vad jag ska baka?
Jag kan ge dig en ledtråd:
Otorr sötsak
Förslag? ------------>

I want a puppy

Det blev inget skatteverk idag. Robert kom hem senare än väntat så vi hann helt enkelt inte. Får ta det imorgon istället. Så nu sitter jag här igen i min ensamhet. Robert repar, Jojo repar, mamma är på en släktforskarkurs och pappa är sjuk. Så då återstår bara ensamheten. Tyvärr har jag inte ett jätte stort socialtnätverk då många svek mig (och jag svek även dem) när jag blev sjuk för mer än två år sedan. Det går bra så länge jag är den roliga Bexxe, den sjuka Bexxe var tydligen inte lika rolig. Jag tänkte mycket innan på mina gamla "kompisar" men har slutat med det nu, det tjänar ingenting till och jag är faktiskt nöjd med hur det är nu.

nu under ett halvår har jag och Robert funderat på att skaffa en familjemedlem, en hund. Inte vilken hund som helst utan en fransk bulldog! Alltså de hundarna är så jäkla coola. Vi har läst på mycket om hur rasen är med skötsel, mat, temprament, kostnad osv och kommit fram till att en fransk bulldog passar oss perfekt. Ända sedan jag var liten har jag alltid velat ha en bulldog. Jag har hela tiden varit inne på att skaffa en engelsk bulldog men det blev aldrig av eftersom min pappa är allergisk (Daizy är en s.k allergihund). Tyvärr har den engelska bulldogen blivit sönderavlad och det vill jag inte stödja så därför vill jag ha en fransk bulldog istället. Robert vill ha en amerikansk, ja jo de är fina men för stora enligt mig. Det är trots allt jag som kommer att få ta hand om hunden eftersom Robert jobbar om dagarna. Vi får se vad som sker helt enkelt. Det är mycket som måste stämma med tid, pengar och mycket mer. det kanske blir en liten fransk bulldog valp till sommaren?

Äckel dag

Robert kommer hem om en timme och då ska vi till skatteverket. Bara själva ordet skatteverk låter så himla strängt och sterilt. Som tur är ska jag bara hämta några utskrifter så jag behöver inte vara där en längre stund. Idag har varit en deppig dag. Det har regnat, blåst och varit kallt ute. Jag har tvättat kläder och som pricken över i:et har jag mens. Kära underbara hederliga mens. Blev inte ens på bättre humör av att prata med Jojo.

Baka! Det var jätte länge sedan sist som jag bakade. Vad kan jag baka som inte dryper av socker? Kladdkaka? Nej. Äppelpaj? Nej. Negerbollar? Nej. Åh typiskt. Hur gått är det med sockerfria kakor egentligen, inte alls gått. Då kan jag lika bra skita i det. Eller så bakar jag en kladdkaka och äter det ändå. När jag var liten bakade jag med pappa i stort sett var vecka. Vi bakade vårat eget bröd och mycket annat. Robert är tråkig att baka med för han vill och kan endast göra negerbollar och hur kul är det?

Lägga mig i sängen och sura en stund? Ja så får det bli.

Shopping sugen

Är det bara jag som trycker in mer tvätt än vad som egentligen får plats för att slippa gå ut mer gånger än vad det behövs? Har jag två och en halv maskin med kulörtvätt trycker jag ihop allt till endast två maskiner. Det känns så himla onödigt att tvätta halvfulla maskiner liksom. Är det bara jag som gör så ibland?

det hade varit riktigt kul att shoppa nya kläder. Skor har jag till en bedrövelse men kläder behövs alltid. Underkläder är roligt att köpa men väldigt dyrt. Eller ja, där jag handlar mina underkläder är det dyrt i alla fall. Aldrig i livet att jag sätter på mig en H&M bh. NO WAY. Trosor går bra men bh:arna går alltid sönder efter någon månad. Då köper jag hellre en dyrare med bättre kvalité som håller längre. Jag har ett presentkort på Kicks på 1500 kronor som jag måste handla upp för. 1500 kronor, det blir mycket smink det och bra smink. Tänkte köpte lite bra sminkpenslar och borstar också. Pengarna lär räcka i vilket fall som helst.

Vart brukar du handla dina kläder, underkläder och smink?

Annars var det lugnt..

Igår var förresten en händelserik dag.



Precis innan jag och Robert skulle sticka till affären hör vi hör någon gasar så in i bomben utanför vårt sovrumsfönster så Robert kollar vad som försigår. Han kollade åt vänster, höger och sedan vänster igen men verkade oberörd så då tänkte jag att det inte var någonting speciellt. Efter någon minut åkte vi iväg till affären och köpte det som vi skulle ha till vår filmkväll. När vi kom tillbaka såg vi en ambulans vid en bil som stod konstigt parkerad. Jag började såklart att tänka ut vad fallet kunde vara, då säger Robert:
- Aha, han fick nog ett epileptiskt anfall innan, det var nog det jag såg.
- Vaddå såg du att han fick ett anfall och att det var därför som han gasade så in i bomben?! Varför sa du ingenting?
- Nej men jag trodde att någon red honom eftersom han liksom hoppade upp och ner och att han gasade för att han ville ha uppmärksam. Jag tänkte bara vilken jävla tönt han är.
- Ja men varför sa du inte ens DET till mig då?!
- Äh, det är väl ingenting och prata om...
- Fy vad du är taskig! Du tror att han har skönt sex i bilen när han egentligen förmodligen fick något fel på hjärtat eller så. Och vaddå ingenting att prata om? Det hade varit sjukt komiskt OM han nu hade sex i bilen på en bakgård mittemot ett dagis, det är sick liksom. Du måste lära dig vad som är kul att prata om.
- Jag säger till nästa gång jag ser någonting liknande.

En annan händelse igår var när jag och mamma precis hade kört ut på vägen påväg till banken och vi ser en hund promenera för sig själv på trottoaren. Vi båda tänkte fan också att vi såg det eftersom banken skulle stänga om en kvart. Eftersom vi nu såg den vilsna hunden var vi såklart tvungna att stanna. Vi stannade bilen och jag gick ut och kallade på hunden. Då valde hunden att springa över till andra sidan av vägen när det kom en massa bilar så de var tvungna att bromsa in. Mitt hjärta satt inte på sin vanliga plats kan jag säga. Jag kallade lite till och då sprang den över vägen igen till min sida men sprang runt hörnan så att vi inte såg den längre. Mamma började att backa, körde in i trottoaren, körde fram, backade igen, körde in i trottoaren och så höll det på säkert tio gånger innan hon blev förbannad och stängde av bilen. Vi gick båda runt hörnet och såg då att hunden hade sprungit in i hörnhusets trädgård. Mamma frågade mannen om det var hans hund och det var det. Snacka om att han fick en mindre utskällning av mamma. Mannen sa att han hade letat efter sin hund men att han inte hade hittat den. Vaddå hittat? den var för dören på andra sidan huset bara! Mamma blev väl mest lite rädd för tänk så hade hunden blivit påkörd, det är lätt hönt liksom. Det kommer aldrig att hända Daizy i alla fall! -knock on wood-

Annars var det en rätt lugn dag..... Nu ska jag tvätta kläder och det ösregnar ute. En perfekt dag för det kanske?

Vaken?

Det låg bloddroppar i trapphuset hos mina föräldrar så jag skrev
en liten hälsning till personen som hade äcklat sig.




Vaken? Jag är TYVÄRR det. Igår planerade jag att inte vakna förrän typ lite innan lunch idag men så blev det inte. Roberts mobil ringde för en timme sedan, sedan duschade han, harklade sig i typ tio minuter och skulle säga hejdå som vanligt. Då går det inte att sova inte.
Idag ska jag till skatteverket och lämna in några papper annars händer det nog inte så mycket idag. Igår blev promenaden aldrig av så jag måste verkligen ut och gå idag. Så mycket som jag har hostat kan jag behöva nytt friskt syre.
Robert ska repa idag så jag ska nopg vara hemma hos mamma ikväll. Jojo ska jobba så jag hinner inte träffa henne. Egentligen skulle jag behöva städa i mina hyllor, allt ligger huller om buller så det ser ut som om jag bara har tagit en massa grejer och slängt in dem i hyllorna. Jaja det är ett senare projekt.

2009/09/21

Filmkväll

Vilken mysig kväll jag och Robert har tillsammans. Vid halv sju blev Robert sugen på att kolla på film och jag blev sugen på något sött, så vi stack till coop och köpte lite candy som vi åt medans vi kollade på filmen "grizzly falls". Riktig familjefilm som handlar om en liten pojke och en grizzly och deras kärlek till varandra. Mysigt är det att ligga ihopkurrad brevid Robert, äta lite godis och kolla på en film. Min huvudvärk har släppt helt och hållet nu. Skönt, men jag får ändå inte träna förrens på torsdag. Ja det stör jag mig på riktigt! Måste vara en duktig käring och lyssna på kära Annika när hon förbjuder mig för att gymma, hon vet trots allt bäst.'

Om drygt en halvtimme börjar "svenska hollywood fruar" som jag absolut inte ska missa. Jag tvingar Robert till att titta på det med mig, vem ska annars sitta och höra på mina klagomål och psykologiska utvärderingar om Mrs Anka? Stackars Robert, han får utstå mycket. Han måste stå ut med mina fobier, panikångestattacker, psykologiska utvärderingar om allt och alla, PMS, depression som kommer och går och myyycket mer. Det jag vill komma fram till är att jag har världens bästa pojkvän-bästis-fästman-sambo-kille!

Jo juste, så suger jag av honom varje morgon för det måste jag som kvinna göra för min man...
Anna Anka, du är SÅ smart!

Äntligen över

Jisses vilken huvudvärk jag har haft i stort sätt hela dagen. Efter lite nässpray släppte det helt plötsligt som tur är. Snart ska jag till banken med mamma, hon ska hjälpa mig med att ta ut pengar. Har aldrig gjort det på en bank innan så jag vet inte hur det går till och vad för uppgifter jag ska veta eller ha med mig. Det är lite vuxenpoäng till mig där!

Imorgon åker Jojos mamma till Peru och ska vara där i ca tre månader. Själv klarar jag inte mig utan min mamma i mer än tre dagar. Eller ja, tre veckor åtminstonde. Familjen betyder väldigt mycket för mig men ändå har jag svårt att visa det. Jag har aldrig sagt "jag älskar dig" till mamma. Jag gör ju det, men ändå kan jag inte säga det. Egentligen tycker inte jag att det har någon betydelse om jag säger de tre orden till henne eller ej, huvudsaker är att jag visar det. Istället brukar jag säga "du är en bra mamma" och "världens bästa mamma" och så vidare. Tänker inte tvinga mig själv till att säga saker bara just för att alla andra gör det om det känns obehagligt att säga just de orden, då funkar andra ord lika bra om inte bättre för min del.

Handling säger mer än ord.

schnitzel mama

Jaha. Det var det. Pratade precis med min pt (personliga tränare) och hon sa att jag absolut inte får träna idag, imorgon eller på onsdag men kanske på torsdag. TORSDAG?! Det är en evighet dit. Det jag istället ska göra är att gå en promenad varje dag så att jag åtminstonde får någon typ av träning tills på torsdag. På fredag ska jag väga mig igen och då har jag gett mig sjutton på att vågen ska visa minus. Antingen minus eller att den står helt still. Jag har inte kämpat som en gnu och gått ner i vikt för att sedan gå upp allt igen för en jäkla förkylning. Förra veckan var jag sängliggandes men det är jag inte denna vecka. Känner mig just nu allmänt irriterad.

Heidi Klum gör mig inte speciellt gladare med hennes otroligt jobbiga dialekt och röst.

Ja eller Nej? Kanske ett Nja?

Åh nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Imorgon, tisdag, är det en vecka sedan jag blev sjuk. Nu är jag i sluttampen av förkylningen och har slemhosta. Kan jag börja att gymma imorgon? Läste på internet att om man börjar att träna för tidigt när man har varit sjuk kan en muskelinflammation bildas. Vad är "för tidigt" då? En vecka? Två veckor? Vill så gärna sätta igång med träningen igen och känner att en veckas vilande är tillräckligt men jag är ingen jäkla doktor och vet inte vad som är skadligt och inte skadligt. Jag kan kanske börja att gymma om jag inte tar i så himla mycket? Jag har sökt på internet efter svar men känner att alla svar är olika och att svaret är någonstans mellan ja och ett nej, ett nja alltså.

Har du erfarenhet av att vara förkyld och hur länge efter du har väntat med att gymma? Skulle verkligen vara tacksam för svar, vill inte ta ett dumt beslutsom senare kanske kommer att drabba mig.

En vecka sedan.

Godmorgon!

Nu kollar jag på Voice på kanal fem. De ska snart ringa Anna Anka i L.A av någon anledning...? Alltså varför? Har hon någonting intessant att säga? Eller någonting smart borde jag väl skriva.

Igår spelade jag och Robert bingolotto, vi vann ingenting. Jävla piss. Innan bingolotto träffade jag Jojo i drygt en timme. Vi satt vid "vår bänk" som vi alltid satt vid då vi gick i högstadiet. Snacka om att vi har pratar mycket och rökt alldeles för många cigaretter medans vi har suttit på den bänken. Det som jag ristade in i bänken för sju år sedan var tyvärr borta men det som Jojo ristade in för fem år sedan är kvar. För gamla minnen skull ristade jag in ett B ett hjärta och ett R. Becca <3 Robert alltså. Då för sju år sedan ristade jag in ett B och ett M. Becca och Martin. Ja det var länge sedan.

Nu längtar jag riktigt mycket till julen. Nu de senaste dagarna har jag fått lite julkänslor då och då av någon anledning. Inbillar mig att det är snö ute men till min stora besvikelse är det aldrig någon snö. Kommer det ens någon snö alls denna jul? Kommer den att isåfall komma innan julafton eller efter julafton? GOSH I LOVE SNOW.

Vad sker idag då? Det vet jag ännu inte. Imorgon ska jag till gymmet i all fall! En vecka sedan nu som jag var där. Visst, jag har varit ute på promenader men det räcker inte. Att bränna fett är nice helt enkelt. Påtal om fett, nu ska jag laga frukost, bacon och ägg. MUMS!

2009/09/20

Sunny sunday


Godmorgon!

Söndag idag och jag känner mig allt bättre i kroppen för var dag som går. Det ska bli riktigt kul att börja gymma igen och burn some fat. Jaja, nu har jag varit sjuk och fått det avklarat för en bra bit framöver.
Idag ska jag och Robert spela bingolotto igen. Han vann ju en bingolott förra söndagen och den MÅSTE spelas för tänk så ligger en miljon och väntar på oss nu, eller en ny bil? Såklart ska vi köpa en bingolott till mig också. Två miljoner kanske?
Det var jätte trevligt igår hemma hos min moster och hennes man. De bjöd på smörgåstårta med räkor på, MUMS! Lite senare på kvällen åkte min moster, hennes man och mina föräldrar in till Höganäs för att gå på någon kulturkväll eller vad det nu än var. Det var i alla fall en trollkarl som framträdde, allsång med alla möjliga låtar och annan bra underhållning. De kom hem vid midnatt och då låg jag redan och sov. Robert och jag kollade på "snutarna" med Ronny&Ragge, stundvis riktigt roligt. Jag somnade som sagt efter typ två timmar när det var varmt, Robert pillade mig i håret och jag kände mig allmänt avslappnad.
Jag tänkte ringa mamma snart och fråga om hon vill åka till skogen med Daizy som hon säkert kommer att vilja, Daizy kommer att vara med på noterna i alla fall. Annars blir det en soft söndag idag som varenda söndag med filmtittande, promenad och bingolotto ikväll. Hoppas att din söndag blir bra!