2009/10/23

Wiho

Jojo har precis varit här en runda. Alltid lika trevligt när folk tar sig tid att komma hem till mig istället för att jag alltid ska ge mig iväg till dem.

Ska snart ut och hämta det som är i torktumlaren och vända på kläderna i torkrummet. Kors i taket, alla kläderna fick plats inne i torkrummet. Händer typ... aldrig.

Har du sett det med Marlboro paketen? Innan var det 20 cigaretter som kostade 50 kronor. Nu har de sänkt till 19 cigaretter som kostar 47,50. Till vilken nytta undrar jag? Det är inte så att de har sänkt priset eftersom det är en cigarett mindre i paketet. Jätte konstigt tycker jag. Någon som vet varför de har gjort så?

Nu under helgen ska jag ta mängder med bilder som jag tänkte lägga ut i nästa vecka. Min Iphone är tillbaka hos mig och nu är det bara min mini pc som behöver fixas med virusskydd och sådant. Sedan blir det bilder!

Nej, nu måste jag ut till tvättstugan igen. Annars kommer jag in där eftersom det är elektroniskt. High-tech som sören här in the ghetto.

Förvirrade åsikter kring homoäktenskap

Så där ja. Nu första maskinen igång och tvättar. Kommer du ihåg sist jag tvättade kläder? Det var för typ en vecka sedan. Jag berättade då att den ena tvättmaskinen var urfunktion. Guess what? Det är den fortfarande! Här betalar jag skatt! Eller okej, det gör jag inte, men ändå. Andra gör ju. Fasen inte snällt alltså.

Händer som sagt mycket denna helg. Imorgon ska jag och Robert hem till hans mamma och hennes man. Robert berättade igår att vi ska dit på middag eftersom hon fyller år. Åh thank´s. Bra att komma så här sent och berätta det. Finns inte en möjlighet att vi hinner köpa något och vi har absolut ingen tid att tänka ut en present. Jaha, vad ska jag ha för dålig ursäkt då? Hoppas att hon inte önskar sig något, då får hon precis det hon vill ha, absolut ingenting.

Nu är det tillåtet för homosexuella att gifta sig i kyrkan. Jag känner väldigt blandat för det. Kan börja med att berätta att jag tycker att det är jätte bra att även homosexuella människor får gifta sig. Samtidigt kan jag ändå inte undvika att tycka att kyrkan kör med dubbelmoral. Hur kan jag ha denna åsikt tänker du! Jo, jag har varit treoende en gång i tiden och läst bibeln ett antal gånger. Det står klart och tydligt i bibeln att homosexualitet inte är okej! Människan ska leva tillsammans med det motsatta könet och inte med en person av samma kön. Så är det bara. Inte mina ord, det är jesus och alla andras ord i bibeln. Kristendomen följer bibeln. De kristna strävar efter att leva ett liv som enligt bibeln är det rätta livet att leva, leva genom Guds ord. Att kyrkan nu har röstat "ja" till homoäktenskap i den svenska kyrkan anser jag vara väldigt konstigt. Det går emot hela kristendomen liksom! Det går emot Guds ord.

Som sagt. Känner mig ganska splittrad. En gång i tiden var jag troende men är det inte längre. Har däremot mycket kunskap om just kristendomen och hur Gud vill att de kristna ska leva. Homosexualitet anses vara en synd. År 2009 eller inte, det är fortfarande bibeln och Guds ord som kyrkan lever efter. Eller gör dem inte det längre...?

Anledningen till att jag regerar och tänker så här är för att när jag var liten fick jag lära mig att homosexuella var syndare. De levde inte efter Guds ord och skulle därför brinna i helvetet. Nu anser och tror jag inte det längre. Kärlek är kärlek, oavsett vad och borde vara upp till var och en vad den personen känner sig lycklig med. Det är en sund inställning enligt mig. Sedan är jag inte kristen längre och följer inte Guds ord som de i kyrkan gör, eller hur var det nu igen...?

Hur känner du inför homoäktenskap?

Äntligen inne i min rutin igen på morgonen

God morgon!

Idag är en bra dag. Igår på gymmet ökade jag mina vikter på gymmet. På bicepsen använde jag först tio kilo, sedan ökade jag till 12,5 kilo, efter det 15 kilo och nu tränar jag med 17 kilo. Att öka med sju kilo på drygt två månader är mega bra! Låter kanske inte så mycket men den som tränar med vikter vet hur stor skillnad det är egentligen. Sedan ökade jag från 10 kilo till 15 kilo som vikt för mina triceps. Eller för gäddahänget som jag kallar det för! Att gå på löparmaskiner känns inte fullt lika jobbigt längre. När jag väl har värmt upp på gångmaskinen i drygt 10 minuter, gymmat en timme, efter det kan jag gå och gå tills jag måste åka hem. Inte jobbigt längre! I love It!

Om en halvtimme ska jag tvätta kläder. Robert var duktig att stack till jobbet i morse även när han inte känner sig direkt kry denna morgon. Ikväll ska vi hem till min moster för att passa min kusin som är... Hur gammal är han nu igen... Född 2002, då måste han vara... sju år. Jo det kan stämma, han började i skolan nu i höst. Stor kille! Han är jätte duktig som åker skolbuss helt själv och han är absolut inte rädd för de större killarna. Min moster berättade något hel kaxigt som han hade gjort en morgon på skolbussen på väg till skolan. De har ett sådant system att de äldre barnen som går på högstadiet ska sitta längst bak i bussen medans de yngre ska sitta längst fram. Hur sm helst, Linus satte sig längst bak i bussen en morgon. Det kom på ett gäng med ungdomar och sa till Linus att han var tvungen att flytta på sig eftersom de skulle sitta längst bak i bussen. Det gjorde han, bara det att han satte sig allra längst bak där mellan några ungdomar på den platsen som var ledig. vad chockae de måste ha blivit! Han gjorde ju faktiskt som de sa, han flyttade sig från bak i bussen till längst bak i bussen. Så nej, rädd för de äldre är han inte.. That´s my boy!

Det känns så himla skönt att jag gick upp idag då jag rukar gå upp. Hela den här veckan har varit lite jobbig för mig. Har haft så mycket att tänka på och jag har vaknat flera gånger om natten och bara tänk på allt och ingenting. Igår sov jag till 12.30! Så länge har jag ALDRIG sovit. Inte ens när jag har varit mega sjuk. Då fattar du hur trött jag har varit i huvudet av allt tänkande.

Fram tills på onsdag har jag på mig att fråga om jag får vara en dag i veckan på Daizys hunddagis. På onsdag ringer min mentor och frågar om jag har frågat dagiset. Jag vill så himla mycket för min egen och för andras skull! Jag vill ta ett steg framåt, jag vill så himla mycket. Vill känna mig behövd och stolt. Måste fråga om praktikplats på dagiset. Någon annanstans vill jag inte vara. Eller jo, kanske jobba gratis inom röda korset. Besöka ensamma och äldre människor. Vi får se helt enkelt, vi får se

2009/10/22

Cystor=Kan bli cancer?

Sitter just nu med färg på mina ögonbryn. Såg mig i spegeln innan och såg att mina ögonbryn var ljus bruna medans mitt hår är svart. Snyggt! Inte direkt... Nu gör jag något åt det i all fall.

Snart dags att sticka ner till gymmet. Känner mig inte så taggad idag som jag brukar vara. Har varit en hel del problem med magen och maten har jag inte skött så jätte bra. Har ingen lust att prestera helt enkelt. MEN pappa kommer vare sig jag vill eller inte och hämtar mig om drygt en timme så det är bara att asa ner röven och kämpa så gått det går.

Det gick bra idag på Roberts läkarundersökning. De hittade två cystor men de var inte större än en millimeter och ingen fara för kroppen så det kommer inte att göras något åt det. Kan inte så jätte mycket om cystor men det finns väl cystor som man kan ha som inte gör någon skada och så finns det cystor som först inte gör någon skada men som sedan kan utforma sig till cancer? Eller är jag helt ute och cyklar? Finns både bra och dåliga cystor helt enkelt, någon som vet?

Det som oroar mig är att dessa cystor sitter inuti varje testikel. Frågade även Robert hur ofta han ska komma på återbesök för att bevaka cystorna men då svarade han att doktorn sagt att det inte behövs. BEHÖVS?! Nej det är möjligt men jag tar alltid det säkra före det osäkra. Robert ska på en undersökning åtminstonde varannat år, därmed basta.

Alm är en mördare

Åh Robert skrämde precis halvt vettet ur mig! Han ska på en läkarundersökning om en liten stund och det hade jag glömt bort. Tror du att mitt hjärta slog några extra slag då han sliter upp ytterdörren?! Ah ja. Blev riktigt skrämd. Speciellt efter det som hände igår/natt i stugan.

Har du läst det om han Alm i Falun som sitter häktad för mordet på sin fästmö? Alltså, nu har det kommit fram att han INTE var drogad under den kvällen så han hittade sin fästmö som han påstod att han blev. Varför ljuga om det? Att han hittar sin fästmö långt ute i ingenstans efter att han har blivit drogad (som nu har kommit fram att han inte blev) är väldigt fällande tycker jag. Om inte ens utbildade polishundar och utbildade människor inom området kunde hitta henne, men att han helt plötsligt hittade henne är såå avslöjande. Det är det som jag skrev i början. HAN HAR MÖRDAT HENNE! Leif GW Persson var helt övertygad om det från första början och det är rätt uppenbart att det är Alm som mördade sin fästmö. Frågan är nu varför han gjorde det, vad var motivet. Fanns där ens ett motiv eller fick han fel på hjärnan helt plötsligt?

Någon som tvekar på att det är Alm som mördade sin fästmö?

Nu är jag arg!

Nu är jag arg. Nu är jag riktigt förbannad. Det kryper i min kropp av frustration.

Under natten till idag bröt sig någon/några in i vår stuga. Högtalarna, teven och stereon stals. Fy FAN vad jag är arg! Vet du vad jag är frustrerad över? Det var planerat att jag och mamma skulle till stugan igår och ta med dessa tre saker eftersom det är så stor chans att just äckelapor bryter sig in i stugor under hösten och vintern. Nu åkte vi aldrig dit igår. Vi tänkte "idag är en stressig dag, vi tar det på söndag istället". Så skulle vi inte ha tänkt. Vi hade kunnat förhindra att något blev stulet. Själva inbrottet kunde vi inte förhindra, de hade brytit sig in i vilket fall som helst. Alltså, vem går in på stugområde mitt i natten och bryter sig in hos någon annan. Vart sjutton är respekten?! Jag hade aldrig i hela mitt liv kunna ens tänka mig tanken att göra så. Det är någonting som jag fick lära mig när jag var liten och moralen går inte ihop där. Fick inte de lära sig det när de var små? VARFÖR BRYTER MAN SIG IN HOS NÅGON ANNAN OCH STJÄL SAKER?! Jag äcklas av det. JÄVLA APOR!

Som tur är var sakerna försäkrade så vi kommer att få tillbaka det som stals. Inte just de sakerna som var i stugan utan nya såklart. Denna gången ska de absolut inte vara i stugan.

Hur sjutton är de funtade innanför skallbenet?! Eller det är kanske där det spricker,
de är inte funtade. Kan inte se något annat alternativ

2009/10/21

God natt

Mätt och belåten! För första gången på en och en halv månad har jag ätit lite pasta ikväll. Fullkorn spagetti och köttförssås. Gott!

Daizy är hemma hos oss ikväll. Mamma jobbar över så då passar vi henne. Ser fram emot den 5 november MEGA mycket!! Så kul det kommer att bli på min lilla VIP tripp. Tänker ta med mig mamma på det lilla eventet. Vad det var skriver jag dagen efter, alltså den 6 november. Då kommer en massa foton också!

På tal om foton. Börjar bli rätt lack på att jag inte kan lägga ut några foton. Min mini pc där alla mina bilder är finns hemma hos mina föräldrar och på den här datorn har jag inga bilder. Förstår inte varför jag inte kan lägga över bilderna från min Iphone till datorn. Jätte konstigt.

Det händer mycket under helgen! På fredag ska jag och Robert passa min lilla kusin, eller han är typ 7 år så han är inte så jätte liten. Vi ska sova över där och ha det allmänt mysigt. På lördag ska jag och Robert hem till hans mamma efersom hon fyller år. På söndag ska jag träna och möjligtvis träffa Jojo en sväng. Hoppas att jag hinner träffa henne under helgen.

God natt!

Stackars dig

Har pratat med min bästa kompis från högstadiet som nu är gravid för en andra gång. Så här ser hennes graviditet ut denna gång:

"Från vecka 7-15 spydde jag. Från 16-24 hade jag mycket sammandragningar så jag fick bara ligga. Från 24 till nu har jag haft sjuk foglossning (ont i ryggen) och kryp i benen så jag kan inte sova om nätterna."

Tycker så synd om henne! En graviditet ska ändå vara en härlig tid, en mysig tid. Tydligen är det inte så i alla fall. Hoppas att själva "avslutet" går bättre än vad hennes graviditet har varit. Hon bryr sig inte om vad det är för kön men jag hoppas på en flicka denna gång eftersom hon redan har en son. Lite kan jag väl få hoppas.

Hund först, sedan bebis när tiden är inne för min och Roberts del (sorry mom)

God morgon onsdag!

Hej på dig!

Åh vilken skön morgon jag har haft. Vaknade klockan 8.00, kollade på Voice, valde att somna igen klockan 9.00 och vaknade 11.00 av att mormor ringde. Känner mig extra utvilad och det är alltid kul att höra från mormor! Hon frågade om jag vill ha deras tallrikar, små tallrikar och muggar. Såklart vill jag det. De tallrikarna har varit med under flera år och jag har ätit från dem mååånga gånger. Jätte bra minne från mormor och morfar helt enkelt.

Roberts spelning igår gick jätte bra. Som du vet satt jag här och tveka som sören om jag skulle dit eller inte. När Robert berättade att han inte hade sin egen bil där utan skulle fråga deras trummis eller första gitarrist om han fick låna någon av deras bil för att åka och hämta mig, avgjordes allt. Kändes dumt att andra skulle slösa bensin för min skull och spelningen skulle ändå bara vara i 20 minuter så jag förblev hemma istället. Låg och kollade på "Christine, "Desperate Housewifes" och "Hell´s Kitchen". Sedan kom Robert hem så det var alldeles perfekt. Tycker egentligen inte om att vara ensam hemma om kvällarna/nätterna. Det kommer fler spelningar och då ska jag absolut dit och ta en massa foton som jag sedan lägger upp här för dig. Låter väl bra?

Olle, "sexdoktorn", var på Voice i morse och svarade på frågor. En fråga ställdes av en tjej som undrade om slidan formades efter snoppen. Om killen har t.ex en böjning till höger, formas då slidan så att det blir mer utrymme åt höger så om man har sex med en annan kille vars penis är böjd åt vänster, gör det då skit ont eftersom vaginan redan är formad efter den andra killens penis? DET VAR NOG BLAND DET DUMMASTE JAG HAR HÖRT PÅ JÄDRANS LÄNGE! Vaddå forma sig efter hans penis? Skit löjligt ju. Vilken fantasi en del har alltså..

2009/10/20

Trött efter träningen

Sitter här och funderar på om jag ska sticka ner och se Buleetrain eller stanna hemma och slappa framför teven. De ska spela 22.00 och sedan ska dem packa ihop, köra till repan, släppa av alla saker och sedan hem. Lär vara hemma vid midnatt! Inte har jag ens duschat ännu. Eller, kom hem för fem minuter sedan så jag har faktiskt en ursäkt till varför jag inte är ren och fräsch just nu. Träningen gick bra. Rätt kämpigt idag var det, kan kanske bero på att jag har MÄÄÄÄNZ. Himla trevligt.. Kommer som ett brev på posten en gång i månaden. Härligt.

Den femte november ska jag på en VIP grej. Det är tyvärr hemligt men jag berättar såklart vad det var efter jag har varit där. Ska bli riktigt nice tror jag.

Åh, stanna hemma eller åka ner till stan? Jobbigt läge..

God natt för idag!

Tyck till!



Tror du att skräckbilder på cigarettpaket kan få rökare att fimpa?
Ställningen just nu:


Ja, självklart (15.4 %)

Nej, det kommer inte att ha någon effekt (34.9 %)

Ja, i alla fall i större utsträckning än varningstexterna (49.6 %)
Vad tror du?

Två drömmar, ett liv?




(Fick ta två bilder på honom som jag har på denna dator. Bilden till höger är inte den bästa men jag tog vad som fanns).

Det är så jag ser Robert (bilden längst ner). Den "andra" Robert känns fortfarande rätt ovan för mig (bilden längst upp). På bilden längst ner satt han och spelade lite 80s powerballader för mitt marsvin som då var nyduschad, Lillan a.k.a Ruttan, som tyvärr gick bort förra sommaren. Det är så jag känner Robert. Att han står på en scen med en massa lampor som lyser på honom, beundrare som sjunger med i låtarna och hoppar hit och dit är en självklarhet om man känner Robert. Han älskar att stå i centrum med alla blickar mot sig, ska synas mest och höras bäst, han har alltså alla egenskaper som passar en artist. Robert vill leva på musiken och ha det som hans jobb, atta vara en artist.

Det är där som det krockar en aning. Robert vill leva turnélivet med allt vad det innebär. Jag däremot vill leva ett typiskt Svenssonliv med villan, barnen, hunden, bilen och grannträffar. Ett lugnt och harmoniskt liv, tvärtemot vad Robert vill.

Det är en på miljonen att ett band eller en artist blir riktigt stor world wide och livnär sig helt och hållet på musiken. Visst det är en på miljonen men tänk OM han/Bulletrain blir riktigt stor/stora, vad kommer att hända då? Kan man ens leva ett turnéliv samtidigt som man lever ett Svenssonliv? Går det ens..?


Det är som sagt en på miljonen, men tänk OM.

Ge dem svininfluensan!



Hade en intressant konversation i lördags men en tjej som jobbar inom rättsvård. Hon jobbar bl.a med pedofiler, mördare och skitzofrena. Hon berättade att dagen innan (läs fredags) tog hon svininfluensavaccinet just eftersom hon jobbar inom vården och inte vill smitta en patient. Enligt henne tycker hon att pedofiler är vanliga, trevliga människor som har gjort ett felsteg i livet och behöver vård. Jag frågade vad hon gjorde med pedofilerna och hon berättade att hon umgås med dem, spelar kort, pratar, kollar på teve och hänger rent allmänt med dem. När jag frågade henne om det inte var rätt skumt att sitta och spela kort med en pedofil svarade hon att hon tycker att det är häftigt och att de faktiskt är vanliga människor precis som alla andra men som sagt har gjort ett felsteg i livet.

Tur att det finns människor som inte dömmer lika hårt som jag. Hade själv ALDRIG kunnat sitta och spela kort med en pedofil och tycka att det är en häftig känsla.

ATT GE PEDOFILER EN SLÄNG AV SVININFLUENSAN HADE DÄREMOT VARIT EN HÄFTIG KÄNSLA! (känner absolut inget medlidande där)

Jaha, det var tacken..?

God morgon!

Blev inte så mycket bloggande igår. Vill gärna lägga upp lite bilder men bilderna vill som sagt inte överföras till den här datorn. Den kopplar upp Itunes av någon anledning. Nåväl, sovit gott? Jag har sovit mega gott. Robert och jag gick och la oss vid 18.00 igår, kollade på två filmer och somnade efter det. Vi hyrde tre filmer igår, The Rocker, Real Time och The reader. Först kollade vi på Real Time som inte verkade så jätte men men det var faktiskt helt okej. Tyckte om den lilla twisten på slutet.. Absolut sevärd! Efter det kollade vi på The Rocker. Den filmen hade jag kunnat vara utan. Manuset var så himla förutsägbart och filmen kändes bara as löjlig. Har man inte redan sett 54327895432 liknande filmer? Kändes så. Ikväll ska vi kolla på The Reader som jag har riktigt höga förväntningar på. Hallå, om Oprah har gjort en timmes program om just den filmen måste den vara as bra, right?

Någon som har koll på vem som vann i helgen på Blog Awards? Hade varit kul och veta.

Förresten! Du vet om den här tastecastingen som tog kontakt med mig och ville att jag skulle gå och provsmaka choklad? Vi har haft kontakt sedan dess och de frågade om jag hade några förslag på cafeér osv. Visst, så jag skrev ner ett antal förslag inkl. bagel cafeét här i Helsingborg. I fredags sa hon att hon skulle lägga upp information på deras hemsida där man kunde anmäla sig under helgens gång för dem valde MITT förslag, att tastecasta på bagel cafeér. I morse gick jag in och skulle anmäla mig men då var den castingen redan fullbokad med en massa andra lodisar. Glömt vem det var som tipsade om det cafeét eller? Borde inte jag ha en självklar plats för bagelcastingen? Nu har jag gjort så att tio stycken andra smurfar får käka bagels gratis. Det finns många personer som tänker att det bara är bra och blir glada över att kunna glädja andra men icke jag inte. Tycker att det är sjukt orättvist och jag borde få en gratis bagel där typ under två veckors tid, alltså jag får gå och äta min bagel när jag vill under de två veckorna.

DET VAR TROTS ALLT MIN IDÉ!!!

2009/10/19

Skjutit fram tiden

Varför vill inte bilderna från min Iphone vara på min dator? Riktigt irriterande. Jag och teknik alltså, går inte ihop helt enkelt.

Nu har jag ringt och skjutit fram det jag skulle göra den 18 november. Blir den 2 februari istället. Känns väldigt skönt eftersom jag inte har lyckats gå ner så pass mycket i vikt som jag ville. Hittils har jag gått ner drygt tre kilo på ungefär en månad. Det är mycket bra men jag hinner inte att nå mitt mål på -9 kilo tills den 18:onde så det var lika bra att skjuta fram tiden. Det går annars bra med GI. Sköter mig till punkt och pricka om vardagarna men under helgen unnar jag mig någon godisbit, pizza eller något annat "icke GI". Varför? Jo, för jag har kommit överrens med mig själv att det är tillåtet endast om helgerna. Att undvika socker helt och hållet (inklusive frukt) fungerar inte för mig. Det håller i kanske en månad eller så, sedan går jag tillbaka till mina gamla ovanor. Denna dealen funkar däremot skit bra!

Vad tyckte du om Idol i fredags? Alltså jag tycker inte att det är så lämpligt att ha ett Michael Jackson tema. För det första var Michael Jackson väldigt egen och han är den enda som kan göra just hans musik bra. För det andra tycker jag inte att det är bra att ha en speciell artist som ett tema. För det tredje, det är skit samma vilken person som gör en Michael Jackson låt, det låter ändå skit.

Helt galen lördag

God middag!

Det blev ingen "god morgon" idag eftersom jag har suttit hela förmiddagen med att försöka föra över bilderna från i lördags till datorn. Av någon konstig anledning vill det inte riktigt fungera. Min vanliga dator som jag annars har mina bilder på är hemma hos mina föräldrar så jag får vänta tills ikväll/imorgon med att visa bilderna för dig.

Hände under helgen då? En hel del kan jag meddela.

Fredags: Var hemma hos mina föräldrar. Robert spelade på Rockbåten men jag gick aldrig dit. Var inte på humör och kände mig allmänt nere. Var som sagt hemma hos mina föräldrar, åt taos och kollade på Idol. TACK SVERIGE FÖR ATT NI RÖSTADE UT CAMILLA!!!

Lördags: Var på väla, köpte en av klänningarna som jag la upp här i bloggen i fredags. Bild på vilken jag köpte kommer senare. På kvällen gick jag och Robert på en fest. Helt utflippad fest! När vi kom dit fick vi först stå och skrika en bra stund att folket skulle flytta sig inåt i lägenheten för det var så fullt att det var människor ända vid dörren. Helt sjukt mycket människor! När vi väl kom in och tog av oss kläderna tittar jag in i köket och ser då att hela köket är fullt med människor som endast har underkläderna på sig. Det var som någon orgie inne i köket med en massa slafsande mular, saliv och händer som tog både på det ena och det andra. Visst tänkte jag, det är ändå fest.

Fortsatte in i vardagsrummet. Efter att ha kollat runder lite inne i vardasrummet ser jag en naken rumpa på en kille. Han var helt naken men stog som tur var med ryggen mot mig. Ångesten började att krypa sig på mig sakta men säkert så jag gick därifrån. Och vad står där när jag vänder mig om? Jo, precis, den stog, ett äckligt manligt könsorgan. ÄNNU EN NAKEN KILLE! Denna gången såg jag en kille naken men framifrån. Tänkte då att jag skulle in i sovrummet för att undgå dessa nakna könsorgan, fel tänkt av mig. Det jag såg där inne... Ja, jag vill inte ens kommentera det.

Jag letade upp Robert och frågade vart Sebbe var eftersom jag ville gratta honom. Svaret jag fick var att han var inne på toaletten och badade med några människor. Det enda jag kunde göra var att gå till köksfönstret och stressröka och hälla i mig min Bacardi Razz. Efter drygt tio minuter skriker en kille att hyresvärden hade varit där och hotat med att vräka Sebbe om inte alla var ute ur lägenheten inom fem minuter. Då blev det ännu mer kallabalik. Människor skrek, letade efter sina kläder, försökte hitta sina skor, ringde runt till vänner och blev allmänt hysteriska.

Annars var lördagen lugn...

Söndags: Skulle gymma men bev inte så, var helt slut i kroppen och i huvudet. Inte bakfull (blir aldrig det) men helt trött i kroppen var jag ändå. Var hemma hos mina föräldrar och slappade.