2009/06/13

lord have mercy

- "Hej. Vad skulle du kunna tänka dig att få i present...? Min fantasi har gått och lagt sig...
- "Sexleksak!!!"

Okej. Sexleksak. Så lät vårt samtal. Dildo. Buttplug. Tungvibrator. Mina tankar far hit och dit. Sexshop har jag ju, jodå, den är precis runt hörnet närma och bra. Klarar jag av att gå in där? Nej. Har jag någon gång varit inuti en sexaffär? Nope.

Det finns en enkel förklaring, jag anser att om man nu skulle behöva diverse filmer eller leksaker så kan man faktiskt beställa det över internet. Jag vill inte visa för andra (som inte har med det och göra) vad jag tycker om i sovrummet, eller vart man nu kan tänkas vara. Vad hände med det privata..?

Så vad gör smarta jag? Jo jag skickar iväg Robert såklart. Han har ingenting emot att gå in där som du kan förstå. Tvärtom, vilken kille vill inte ha en tjej som tvingar in honom i en sexbutik?

Nu har Robert handlat klart. Han ser sjukt nöjd ut. Överdrivet nöjd faktiskt. På golvet framför mig lägger han den svarta påsen och börjar prata om allt som fanns inne i affären. Han berättar att när han stog framme vid disken och skulle betala kom det en kille runt 25års åldern halvspringandes ut ur ett rum, la fram en film och en fjärrkontroll och sa "Tack så mycket, vi ses snart igen" till killen bakom kassan och skyndade sig fort ut. FINNS DET RUNKBÅS INNE I SEXAFFÄRER?! Nä fy fan, detta är bara för mycket information...




Studentfest hos denna brutta ikväll!!



Ps: Majsan nu behöver du inte se så bekymrad ut länge,

YOU MADE IT!!

svensson svensson

Om det är någonting som jag vet med säkerhet så är det att jag vill leva ett såkallat "svenssonliv". Det stämmer med allt vad det innebär som ungar, villa, familjebil, hund, middag klockan 18.00 och åka till "skara sommarland" var sommar. Precis som det ska vara i ett svenssonliv.

Att skapa en familj betyder mer för mig än att ha en jobbkarriär. Om vi leker med tanken att jag antingen fick välja mellan ett skit bra jobb men att jag då inte skulle ha tid med en familj, eller att ha en familj men då inte ha tid med något höjdar jobb. Mitt val är enkelt, familj såklart. Jag vet många som har satt familjelivet åt sidan för att istället göra jobbkarriär. Många av deras kommentarer kan låta "Nej jag har inte tid att skaffa barn och så, jobbet skulle ta stryk av det". Det är upp till var och en vad man vill göra av sitt liv. Mitt liv vill jag iallafall ska vara ett riktigt "svenssonliv".


Hur vill du leva ditt liv?

Härlig morgon.. i tio sekunder


Hej och hallå!


I morse vaknade jag klockan 08.00 och kände mig harmonisk. Det är väldigt ovanligt att jag vaknar på ett lugnt och stillsamt sätt, oftast vaknar jag med ett ryck halvsittandes upp i sängen. Denna morgonen var det inte så. Jag tittade ut mellan rullgardinens ljusglimtar och var helt övertygad om att det snöade ute. Det var alldeles vitt och det slog mig aldrig att det bara var solens ljusstrålar.
I ungefär tio sekunder var lyckan gjord. Jag låg och tänkte att det bara var några dagar kvar fram till julafton och att jag borde julbaka idag. I ungefär tio sekunder var jag bensäker på att det snart var julafton och att det snöade ute. Glädjen försvann i samma sekund då jag påmindes om studentfirandet igår och det är ju inte kring jul, fan, det är fortfarande sommar...

2009/06/12

färg dags

Efter lite mat i magen ska jag nu färga min utväxt. Rättare sagt så ska min mamma färga det åt mig. Jag har färgat mitt hår i många färger. Det har varit brunt, mahogneybrunt, platina blondt, nästintill vitt, röda slingor, lila slingor, kopparrött... och nu svart. Eftersom jag har blå/grå ögonfärg så poppar ögonen verkligen upp i mitt svarta hår. Att jag sedan har fräknar i ansiktet gör att jag inte blir så himla blek. Det är inte lite fräknar heller... But I love them <3

money money money

Nu har jag kommit hem till mamma & pappa. Efter mycket tänkande fram och tillbaka har jag nu beslutat mig för att inte åka till väla och shoppa klänning. Det får helt enkelt bli jeans, festlinne och en ziptröja. Den som är mest tacksam över det är min plånbok.

Under hösten och våren har jag studerat på NTI distans så att jag kan få ett gymnasie slutbetyg. Kärnämnena är jag klar med men det återstår fler poäng för att få mitt slutbetyg. Jag tycker att det är så himla bra att jag själv får välja vilka ämnen jag vill läsa och i den takt som känns rätt för mig.

Nackdelen är studiebidraget. Var månad får jag ca 2200. Om du någongång har läst distans så vet du hur kämpigt det verkligen är jämnfört med att gå och studera i en "vanlig" skola. Jag tycker att det är en jävla skit summa och det är svårt att få det att gå ihop. Är man sådär 16 år har man inga direkt ekonomiska plikter. Man har ingen bil som behövs betalas, ingen försäkring, ingen hyra, ingen el att betala, ingen mat att betala, ingen TV avgift osv. Nu menar jag rent generellt, det finns såklart dem 16åringar som gör det. Man får i stort sätt allt serverat hemma hos föräldrarna. 1050 kr från du som 16åring i månaden. TILL VAD?! Man behöver inte ens betala sina egna studieböcker. SOM ETT TILLÄGG KAN JAG BERÄTTA ATT MIN MATEMATIKBOK KOSTADE 450 KR. Det var bara EN bok. Hur sjutton går detta ihop? Jag begriper det inte hur mycket jag är försöker.

ELLER HAR JAG KÄPPRÄTT ÅT HELVETE FEL?

Packa pappas kappsäck

Kommer du ihåg när man var liten och försökte säga "packa pappas kappsäck" jätte många gånger i följd? Kom och tänka på det nu när jag ska paca ihop mina grejer som jag ska ha med mig. Mamma kommer och hämtar mig om en liten stund och jag sitter fortfarande i morgonrocken. GREAT! Måste ha med mig ombyte, smink, hårprodukter och allt annat smått och gott som kan vara bra att ha.

Skickade iväg innan ett litet uppmuntrande sms till Majsan som tr studenten idag. Vädret idag är som en höstdag. Blåsigt och regnigt. Himlen är nästan svart-grå och almänt dyster. Därför kände jag att ett litet pep-up sms var helt rätt.

Nu ska jag klä på mig och ge mig ut i ovädret. Tur att jag ska åka bil för det tycker jag är jätte mysigt att göra när det regnar, helst om det åskar och blixtrar också.

Uppe med tuppen


Ja det kan man lugnt säga. Jag har varit vaken sedan kl: 6.00 och har verkligen inte kunnat somna om. Det kan bero på att detta inte är någon vanlig fredag som alla andra fredagar. Detta är tredje gången som jag egentligen skulle tagit studenten. Tre gånger har jag alltså valt att hoppa av skolan.
----
Första gången gick jag på Petri, omvårdnadsprogrammet här i Helsingborg. Då var jag 16 år och mer festsugen än skolsugen, ville hellre umgås med pojkvännen än att "lära" mig hur man borstar tänderna på någon annan. Efter ungefär en månad -04 hoppade jag av skolan.
----
Andra gången gick jag på Olympia, samhällsprogrammet här i Helsingborg. Nu hade jag i stort sätt festat mig igenom ett helt år. Alkohol, nikotin, pojkvännen och vännerna var viktigare än någonting annat. Var väldigt sällan hemma under detta år. Sommaren -05 blev allting för mycket och jag sökte in på Olympia, i hopp om att samhällsprogrammet skulle vara mer intressant än omvårdnadsprogrammet. Hösten -05 började jag som sagt i skolan igen för att sedan hoppa av under vårterminen. Det blev för tråkigt i skolbänken och jag kände att jag inte hörde hemma bland alla snobbiga brats på skolan. Tro mig, det kryllade av dem!
----
Tredje gången gick jag på Rönnowskaskola, Hotell&Restaurang även här i Helsingborg. Hösten -06 satte jag mig ännu en gång i skolbänken men denna gång valde jag en utbilning som jag visste skulle vara lätt. Mat kan jag laga och god blir den också. Hur svårt kan det vara..? Jag hade rätt. Hösten -07 var jag fortfarande kvar i samma skola och på samma utbilning. Det hade självklart varit jobbigt periodvis att gå till skolan då vi hade teoretiska ämnen. Mina härliga klasskamrater fick mig att komma till skolan ändå (tack Majsan, Denise, Sofie, Monique och Alex). När jag gick i andra ring på våren blev jag plötsligt väldigt sjuk. Svårt magsjuk. Läkarna visste inte vad det berodde på och testerna visade att ingenting var fel. Eftersom jag var var svårt magsjuk blev jag även deprimerad och vägrade gå utanför dörren. Allt eftersom blev jag även folkskygg och fick ständigt panikångestattacker (förutom när jag var hemma). Följden av detta var att jag för en tredje gång hoppade av skolan.

Än idag är det en kamp med magsjukan, isoleringen, ångesten osv. Klart att det inte alls är lika illa som det var för två år sedan, men jag är samtidigt inte helt reparerad. Varken psykiskt eller fysiskt. Det kommer att ta tid, men jag kommer att bli bra igen! Det går inte att förändra det som har hänt men det går att påverka framtiden.

Någon som känner igen sig?

2009/06/11

"Det regnar här i Stockh..HELSINGBORG idag"

... men lika glad är Daizy för det!

Nu har jag och mammsen suttit med min blogg i drygt 3 timmar. Vi båda är lika oförstående när det kommer till inställningar osv, men vill man så måste man.

I dagens program av ghetto-chica Tyra handlade det om personer som är beroende av internet. Flera av tjejerna (tydligen finns det inga män..?) hade mist sin partner och ibland släkt och familjemedlemmar, pågrund av deras besatthet av internet. En av tjejerna satt MINST 14 timmar om dygnet framför internet och skapade mangafigurer. Hade hon det som ett jobb? Nej, det var bara hennes hobby. Skola och jobb hade gått åt pipsvängen pågrund av hennes beroende.

Det fick mig att börja fundera över om jag har någon form av beroende. Jag kom fram till att jag är beroende av min familj, nikotin, kärlek och bekräftelse. Man kan vara beroende både på gott och ont. Mat, vatten och värme är livsnödvändigt och det är man beroende av. Vi alla har något eller någonting som vi är beroende av. Det är när man börjar missbruka som det blir problem. Vad som är ett missbruk kan vi ta en annan gång.

Vad är du beroende av?

Fullsmockad helg

Imorgon och fram tills på söndag är det fullt ös medvetslös. Jag ska:
  • Färga min utväxt (färgar mitt hår svart)
  • Hitta en snygg klänning
  • Gå på två studentskivor
  • Umgås med familjen

I min värld är det mycket. Stressen börjar sakta men säkert krypa sig på mig och tusen tankar flödar i min hjärna. Nu kom jag på ännu en sak som jag måste göra, shoppa presenter till studenterna! Hur kan jag ha glömt bort det? Ååh..

Grattis får jag väl säga till Majsan och Robin som tar studenten imorgon!!

Tyvärr kommer jag själv aldrig att få möjligheten att springa ner för kärnans trappor och sju gånger runt om Magnus Stenbocks statyn. Tur att jag inte är mycket för att springa överhuvudtaget. Den dagen jag är klar med min utbilning ska jag också supa som fan, om jag nu skulle vara 50+ är mindre relevant.

Skadad av Cathy Glass

"Skadad" är en verklighetsbaserad bok berättad av Cathy Glass.

Boken handlar om fostermamman Cathy som under flera år tagit hand om diverse fosterbarn. En utav barnen som hon tog emot var åttaåriga Jodie. Cathy visste om att Jodie var våldsam, agressiv och att hon gömde sig bakom flera olika personligheter, men hon visste inte varför.

Cathy påbörjar den långa processen att få Jodie att lita på henne. Tillslut anfötror sig Jodie åt Cathy och börjar berätta sina hemligheter om sin fruktansvärda historia. En mardröm som inget barn som ska behöva uppleva.

Spännande eller vad?! Jag började att läsa boken igår och är helt fast. Mobilen ringer men jag vill inte svara. Ni får helt enkelt vänta! Nu måste jag återvända in i det mörka igen, kan helt enkelt inte slita mig.

Crazy Daizy



God förmiddag!

Sovit gott? Hoppas det. Jag har sovit jätte gott. Just nu är jag hemma hos mamma & pappa eftersom att jag passar vår hund Daizy. Irish softcoated wheatern terrier, säg det fort 10 gånger!

Människor säger att jag är bortskämd, då har dem inte träffat Daizy. Hon får typ göra vad hon vill. Okej, hon får inte hoppa ut ur bilen när hon känner för det. Annars gör hon precis som hon själv behagar. Vill du lära dig att tigga? Då är Daizy den perfekte läraren. Vill du lära dig att vara självständig och skita i vad andra tycker och tänker? Ja, Daizy är den rätte även där.

Mamma, pappa, Robert och jag träffas var fredag hemma hos dem för en myskväll. Då äter vi ibland kebab (oftast blir det grillad kyckling och ostbricka), men iallafall, tror du nu att Daizy går snällt till sin korg så att vi kan få äta ifred? HELL NO! Vad gör mamma & pappa när vi ska äta kebab? Jo, dem beställer en STOR plastburk med kebab vid sidan om. Är det till då för någon som kanske vill ha lite extra kebab? NEJ! För det ska Daizy ha. Nu tror du kanske att Daizy väger sisådär 80 kilo. Hon har faktiskt endast 2 kilo i övervikt. Så är det, när Daizy är nöjd är vi andra i familjen också nöjda.


Daizy är trots allt vår PRINSESSA <3

2009/06/10

Jo juste..

Måste även tacka Jojo för hjälpen med att skapa min blogg. Jag förstår ungefär 2% mer nu än vad jag gjorde då och det är en bra bit på vägen. Så TACK bebbi! Checka in hennes blogg:


www.copyrightbymissj.blogspot.com

Ge och ta

God kväll får man väl säga!

Nu har min bobbo kommit hem ifrån jobbet. Han sitter och smaskar i sig pastasalladen som jag gjorde innan. Man får inte vara dum, kan man lura i honom maten så slipper man laga ny mat. Me like! Vi har även gjort en deal. Robert diskar mega högen som står på diskbänken om jag klipper hans hår. En utmärkt deal tycker jag. Vilket hade du själv föredragit liksom?

Tänkte lägga in lite bilder i framtiden här på bloggen. Tyvärr är jag inte så jäkla rapp med kameran, men jag får väl skärpa till mig med det.

Nä, nu ska jag måla naglarna för det glömde jag innan.

Ghetto-Chic

Ja, det är någonting som jag inte är men som Tyra Bank är. Kollar just nu på "The Tyra Banks Show" och det handlar om womanizers. Är det bara jag som tror att han indiern egentligen är bög?

Det är kul att sitta och kolla på TV, speciellt på sådana program som man stör sig på. Känslan är enorm när man får utlopp för sitt hat på personerna som kommer fram på TV-skärmen. LOVE IT! Det får en att glömma sina egna vardagliga beskymmer.

Så vet jag ett bra program som man kan kolla på om man behöver få ut sin ilska? JA! "Våra bästa år" är ett klockrent program att sitta arg och frustrerad framför. Faan vilken terapi det programmet har gett mig. Jojo och jag ska förresten åka till USA (Eller Tyskland som Jojo säger) och panga Belle. Någon mer karaktär i serien som förtjänar att bli pangad?

Vill du ha en kyss?

OHNO!

Sedan i lördags har jag varit sinnessjukt sugen på pastasallad med MASSOR av vitlökssås. Så vad gjorde jag idag? Jo, jag tillagade såklart en utsökt pastasallad. Som jag nämde innan var jag enormt sugen på just vitlökssås så jag tog fyra vitlöksklyftor och var jäkligt nöjd med det. Nu ska det bli vitlökssås för hela slanten, tänkte jag och pressade för fulla krafter ner vitlöken. Jag dränkte, nu menar jag riktigt dränkte, min stora portion med pastasallad med massor av sås. GOTT, tänkte jag. Ivrigt förde jag gafflen mot munnens gap, nöjd som jag var. Ungefär 2 sekunder efter att jag hade fått in maten i munnen åkte den fort ut. FY FAN MED VITLÖK DET SMAKADE!!! Min glada ivrighet omvändes snabbt till ett stort missnöje.

Kan man då ha för mycket vitlök? Innan jag tog den tuggan så trodde jag inte det. Vitlök is the shit. Hur sjutton kan man tycka att vitlökssåsen som SKA smaka vitlök helt plötsligt smakar FÖR MYCKET vitlök? Jag vet att så kan fallet vara. Jag lyckades och det med bravur.

Nu blir det till att tugga mycket Extra gum...

Ego tid

Nu ska jag bli fin(are)!

Duschen är mitt nästa mål. Oönskad hårväxt ska slitas bort med mina bara händer (okej, kanske inte). Sedan blir det att smörja in kroppen med brun-utan-sol/bodylotion, måla naglarna med en knallig färg, sminka mig och slappna av i min inte allt för fräscha morgonrock. Den får stå ut med både det ena och det andra. Ja fy fan, morgonrock skulle man inte vilja vara.

Ja juste, duschen var det ja!

Hobby kom över mig!

Hobby. Det är ett roligt ord. Ho-bby, h-obby, göra ett namnbyte kanske? Nej, så kommer fallet inte att bli. Satt här och tänkte på hobbys som människor har. Det kan vara att rida, måla, sporta, sjunga, spela intrument, pyssla osv. Jag har fan ingen hobby överhuvudtaget! Det finns saker som jag tycker om att göra, men inte är det min hobby för det.

Jag vill ha något speciellt. Något som gör mig glad och avslappnad. Något som jag kan tänka "Ja, detta älskar jag. Detta skulle jag kunna göra dag ut och dag in". För det är väl så man känner när man har en hobby? Bara själva det att man har något specifikt att säga då folk frågar vad man tycker om att göra. Jag blir som nollställd när någon frågar det. Klart att man tycker om mycket. Brinner jag för något? Nej. Tycker att det känns så himla likgiltigt och säga att man tycker om att festa, shoppa och hänga med kompisarna. Vem gör nu inte det då?

Får tänka ut något bra. Något som känns som JAG. Låt mig BRINNA!!!

kiss-piss natt

Ja, en riktig kissig natt har det varit. Har sprungit typ.. 3 gånger på toan. Jag dricker inte ens?
Anyway, my lovely Jojo var och besökte mig igår. Alltid lika trevligt! Hon hjälpte mig att skapa denna blogg. Först blev jag medlem på blogg.se, men hallå, koder och komplicerat till max. Orka bli datanörd för att skriva ner lite tankar man har? Är skit nöjd att jag har lyckats lägga upp två bilder, mer ska det självklart bli.

Nu på morgonen har jag skickat iväg ett mail till citadellkliniken. 13 månader sedan operationen och jag ska gå på det sista återbesöket. Jag ska även diskutera med kirurgen om en eventuell storlek större samt en förminskning av vårtgårdarna. LOVE små vårtgårdar <3 haha. Vi får se helt enkelt hur det blir med det...

Peace, Bexxe

2009/06/09

Here we go!!

Helsingborg behöver en bloggdrottning. SVERIGE behöver en bloggdrottning som inte:

1. Älskar färgen rosa
2. Bor i Stockholm eller talar stockholmska
3. Har blondt hår
4. Är på tipp-topp humör hela tiden (även under PMS-dagarna)
5. Äger en jäkla massa fashion kläder just för att skryta om hur många tusenlappar tyget kostade.
6. Lägger upp "Min outfit" så fort ett klädesombyte har utförts. JAG BRYR MIG INTE.
7. Spelar elak för att få läsare men är egentligen snäll som ett lamm. Är du så är du, eller så är du inte. Get over It.

Kommer mina blogginlägg vara intressanta hela tiden? Förmodligen inte.
Tycker jag att du ska fortsätta att läsa ändå? Såklart!
Varför? "Efter regn kommer solsken", Roland (Robert Gustavsson)

Peace, Bexxe