2009/11/06

Återkommer på måndag igen

Jaha gott folk. Nu har även denna vecka gått och det har blivit fredag vilket innebär att det är helg och att jag inte bloggar då. Återkommer som vanligt på måndag morgon igen.

Idol ikväll och mys hemma hos mina föräldrar som alla andra fredagar. ME LIKE! Vem tror du åker? Jag tror att Eddie åker. Hoppas på Rabih eller Tove. Kan någon berätta för mig vad som är så speciellt med barnrumpan Tove som försöker att sjunga med en vuxen röst? Nej, klingar inte rätt hos mig. Tycker att det låter överansträngt och barnsligt. Jaja, vi får se ikväll hur det går..

Ha en bra helg!

YES! YES! YES!


WIHO! Har precis blivit kontaktad av Citadellkliniken i Landskrona om ett erbjudande den 9 december. Erbjudandet är att jag ska få komma dit till kliniken och få en gratis behandling av Juvederm i mina läppar. Erbjudandet jag eftersom citadellkliniken funderar på att erbjuda Restylane (som de erbjuder i nuläget) och Juvederm till sina kunder. Tackade jag ja? SÅKLART ATT JAG GJORDE! Skit kul ju. Har en gång innan testat Restylane i mina läppar och det blev verkligen jätte bra men höll inte så länge. Juvederm säger de ska hålla längre. I´M SOO EXIDED!!! Ska bli intressant att se hur bra denna filler är.
Citadellkliniken i Landskrona är för övrigt en jätte bra klinik och med en helt underbar personal. Kan varmt rekommendera dem om du vill fixa till något på din kropp.

Bilder från igår

20.30 drog det igång. Det var FULLT överallt.
Denna bild tog jag inne på Vero Moda där det var knök fullt.
Kvinnorna slet och drog i kläderna och det bildades en lång kö på en gång.
Nu var det igång!

Efter en och en halvtimme utan att ha köpt något började jag att bli irriterad.
Tur att det finns en bra sminkaffär som Kicks då!
Löst puder, Make-up store, 235 kr
Ögonskugga mörklila, Make-up store, 135 kr
Concealer, MAX factor, 110 kr

Fick en söt goodie-bag inne på Kicks.
Den innehöll några av Cliniques bästa produkter så som läppstift,
mascara, hudvårdsprodukter och en stor och bra spegel.
Tack Kicks!

Efter två timmars shopping gick vi in i affären Twilfit och jag testade BH:ar.
Testade säkert tio stycken olika modeller innan jag hittade den rätta för mina fina boobies.
Chantelle, ord. pris 540 kr, nu 378 kr

GAH! Fick nästan hjärtstillestånd när jag såg denna snygga dojjan.
Tyvärr kostade skönheterna 1500 kr vilket jag inte lust att betala...

Pocket REA inne på Akademibokhandeln. Köpte denna förhoppningsvis hjärtskärande bok som handlar om en 14-årig tjej i Sverige som blev offer för sexuellt utnyttjande och prostitution. Verklighetsbaserad såklart... De böckerna är bäst.

Dummaste jag har hört

källa: http://wwwc.aftonbladet.se/vss/special/storfragan/visa/0,1937,43155,00.html

Är det rätt att retuschera barn på skolfoton?
Ställningen just nu:
Ja (3.7 %)
Ja, om föräldrarna godkänner det (16.7 %)
Ja, om barnet godkänner det (8.3 %)
Nej (71.3 %)
de som har svarat "Ja" oavsett argument på denna fråga får gärna höra av sig till mig! Du som tycker att skolfoton ska retucheras, svara då på det min fråga: VARFÖR ska de retucheras?

Happy!


God morgon!

Det jag gick på igår var Välas VIP kväll. Nu vet du det! Det var sjuuukt mycket människor men det var inte så konstigt eftersom det var jätte bra erbjudanden på 15-20% rabatt, gratis sminkning, gratis manikyr och sänkta priser rent allmänt. Mamma och jag var där i två och en halvtimme och ändå hann vi inte med allt! Den viktiga affären H&M hann vi inte med. Nu kanske du förstår hur mycket människor det var där.

Tyvärr fick jag inte köpt allt som jag ville ha. Det var som sagt proppfullt där inne och mina tankar far runder och jag kan inte koncentrera min när det är för mycket människor. MEN jag fick med mig lite i alla fall! Tar foto och lägger upp lite senare.

Nu sitter jag och äter frukost och väntar på Jojo. Hon ska komma hit för att vi ska kolla på "våra bästa år" tillsammans som börjar 10.30. Det händer rätt mycket nu i serien vilket inte sker allt för ofta. Ska det vara en evighetsserie så ska det vara det. Då får man ta att allting tar lite längre tid.

För första gången på väldigt många veckor har jag inte helgen planerad. Vet faktiskt inte alls vad som sker. Skulle egentligen till kolonin (vet har tjatat om det ett tag) men eftersom det regnar och är rent allmänt ett dåligt väder ute får det vänta.

Nu ska jag börja fota my stuff!

2009/11/05

Myspys



Sista "ensamtiden" innan Robert kommer hem från jobbet. VIP-kvällen börjar redan nu kan jag säga...





mmm klubba


Mmm, älskar dessa klubbor! Älskar lakrits överhuvdtaget. Mitt favoritgodis är turkisk peppar, hockeypulver och polly. Polly är ioförsig inte lakrits men måste ändå med på listan!
Dessa klubbor finns även som helt svarta och smakar mer turkisk peppar. Tyvärr var de slut i affären men dessa går lika bra.
Vilket är ditt favoritgodis?

Hwo are you?

Det är roligt att blogga, jag älskar verkligen det! Eftersom jag inte jobbar eller pluggar utan går här hemma och är "sjukskriven" tänker jag en hel del och då känns det bra att få ut alla mina tankar.

det jag vill veta nu är vem just DU är. Varför läser du min blogg? Bloggar du så att jag kanske kan kika in hos dig? Vad tycker du om det som jag skriver? Varför är du så himla dålig på att kommentera...? Älskar att få kommentarer och respons på det som jag skriver om. Bra som dålig, det kvittar.

Se nu till att svara på mina frågor!

SANNINGENS ÖGONBLICK

DETTA VISSTE DU INTE OM MIG, BEXXE
Jag har haft hårfrisyren "undercut". När jag var drygt 15 år rakade jag och min dåvarade bästa vän den tuffa hårfrisyren undercut från öra till öra. Tessan, som var min dåvarande bästa vän, hade haft denna frisyr innan och tyckte att den skulle passa mig. Jag sa inte ja i första taget utan vi bestämde oss för att spela monopol om det och den som förlorade skulle raka håret. Sagt och gjort, vi spelade monopol och jag förlorade. Håret åkte av och det var inte lite hår heller. Då var jag blond och hade hår nästan ända ner till rumpan. Tjockt och vackert var det. Men u hade vi slagit vad och jag höll mitt ord och rakade av halva mitt hår. Tessan var så snäll som också rakade sin frisyr till undercut
Direkt efter älskade jag min nya frisyr! Det gjorde dessvärre inte mamma som blev rätt besviken eftersom jag hade så fint och tjockt hår. Under ett år hade jag den frisyren och trivdes med den. Det var extra kul när människor vände sig om på stan och en del mig för nazist och gick en bra bit ifrån mig. Det var roligt när jag var 15 år men efter ett år var det inte lika roligt längre och jag började då att låta håret att växa ut igen. Där någon gång träffade jag Robert på en strandfest första gången sedan vi slutat skolan. Det var kanske undercuten som gjorde att han föll för mig då den sommarnatten på stranden? Får nog fråga honom.

Erektionsdocka

Good morning!

Sovit gott inatt? Jag har sovit rättoroligt och vaknat många gånger. Som tur är vaknade jag inte förrens 8.30 idag så jag fick ändå vila ut rätt länge. Just nu äter jag min goda GI frukost bestående av stekta färska champinjoner, stekta bacon och ett stekt ägg. MMM!

Ikväll att det att släppa loss på kronorna! Mamma och jag ser fram emot kvällen som sören. Hoppas att vi hittar något fint. Tänkte köpa något till Robert också. Då blir han nog glad!

Konversation mellan mig och Robert igår:
Jag: Bobbo, hur vet du att du vill leva med mig för resten av livet?
Robert: Det är inte svårt att veta! Jag får erektion varje gång jag ser eller tänker på dig, det får jag inte av någon annan. Fattar du väl!
Jag: Mhm, du kommer att sluta som en kåt gammal äckel-gubbe med en blå/svart snopp!
Robert: Förmodligen, men jag kommer endast att vara kåt på dig ändå så.
Jag: *Går därifrån eftersom jag inte fick svaret som jag önskade*

Ha en trevlig dag!

2009/11/04

ÄNTLIGEN!


Efter ett år slipper jag ÄNTLIGEN att skala potatis med vår osthyvel. Igår inhandlade jag och Robert en alldeles ny och vass potatisskalare och jag känner mig sjukt nöjd.
Ps: Årets första snö har kommit till Helsingborg. LOVELY!

Snack i rutor

Var det inte ett program som hette så? Eller typ "prat i kvadrat" eller något... Kommer ihåg att hon Mi (lindell?) var med och snackade i alla fall. Shit, måste ha varit år 1995 eller något..?

Nästa onsdag ska jag träffa min mentor eller vad man säger för att prata. Shit alltså.. Hon bryr sig mer om mig än vad min psykolog gjorde. Att det är hon som ringer och vill träffas känns väldigt bra. Har inte ens bett henne om att göra det så det känns riktigt bra.

Fasen vad läskigt det var innan. Det ringde på dörren och jag smög försiktigt fram för att se vem det var. Till min stora förvånelse var det ingen där! Vem sjutton ringer på hos någon och sedan inte väntar tills personen öppnar dörren? Det kan kanske bero på att jag smög vääääldigt försiktigt och långsamt fram till dörren.. Men ändån!

Gissa kontoret


Den som kan gissa på vilket kontor min mamma jobbar får en... femma?

Duktiga vi är

Idag är Robert på jobbet. I måndags tyckte jag att det var rätt jobbigt att han var hemma men igår tyckte jag faktiskt om det och idag känns det lite konstigt att han inte är här. Vi storhandlade igår! 20.45 anlände vi till IcaMAXI, 45 minter senare med fem fulla kassar åkte vi därifrån. Nu är fryser och kylen proppfull och det känns bra. Vi bestämde att vi fick välja varsitt snacks. Jag valde en låda med piggelin medans Robert valde apelsin choklad, fläsksvål, cocacola, klubbor och pringles. Hrm, det var den dealen...

Imorgon smäller det! Mamma och jag ska ha det sååå trevligt så. Att göra av med pengar är alltid kul. Eller nej juste, så tänker alla andra förutom snåla jag. Det glömde jag. Imorgon kommer det att bli ändring på det!

Mina SANNA fördomar

God morgon Sverige!

Måste börja med att berätta vad som hände på gymmet igår. När jag kom in i lokalen såg jag två mörkhyade (afrikaner/afroamerikaner/negrar/mörka/svart kalla det vad du vill) som stod och gymmade. Det första jag tänkte var att jag inte skulle ta ögonkontakt och inte vara där dem var. Varför? Jo, för jag är precis en sådan tjej till utseéndet som en svart människa tycker om. Jag är fyllig och kurvig helt enkelt. Det var det första som jag tänkte och skämdes samtidigt för att jag hade fördomar mot just mörka killar. Nå väl, jag gymmade på och undvek dem rätt bra tyckte jag tills jag gick ut för att röka. Då hörde jag någon säga någonting så jag vände mig om och i dörröppningen ca tio meter bort stod en av killarna och frågade/skrek om jag mådde bra. Jag hörde inte riktigt först så jag skrek typ "va?" tre gånger tillbaka tills jag hörde vad frågan var och svarade då att allt är bra. Att han bröt på något afrikanskt sätt gjorde inte saken bättre heller. Sedan följde konversationen så här:

Killen: Kan du komma närmare?
Jag: *Gick närmre tills jag stod två meter ifrån honom*
Killen: Vad heter du?
Jag: Rebecca
Killen: Aha okej, jag gillar din style, tycker att du har en fin kropp och fina former
Jag: *Tänker att vad var det jag trodde* Jaha, ja, tack..
Killen: Är det din pappa som du brukar prata med här nere eller?
Jag: Ja, det är min pappa.
Killen: Okej vi kan ju träna ihop någon gång du och jag. Tycker verkligen om din kropp så egentligen behöver du inte träna.
Jag: Ehm, nej det vill jag inte och det skulle inte min SAMBO uppskatta heller *visar upp ringen*
Killen: Vaddå tränar han här nere?
Jag: Nej
Killen: Hade du varit med mig hade jag alltid tagit hand om dig och aldrig lämnat dig
Jag: ... Jaha, men jag är förlovad och jag är inte den typen av tjej, men tack för komplimangen
Killen: Vaddå? Din kille är ju inte här. Jag är här för dig.
Jag: ... *stressröker det sista som är kvar* Nu ska jag gå in, det är kallt.

Nu tänker du kanske att han verkade jätte snäll och att han bara var trevlig. Kanske det kanske, jag bryr mig inte. Det är så himla typiskt att det just var en mörk kille! Det var det jag visste och anade så fort jag kom ner där nere. Jag är så svensk som det går att bli och är därför väldigt reserverad och vill ha mitt space. Tyckte att det var sjukt obehagligt och jobbigt när han inte gav sig. Inte ens när jag visade ringen för honom brydde han sig. Det är skillnad på skandinavier och invandrare, så är det bara. Av alla människor där nere var det just han som försökte komma med sin klubba och slänga mig över axlen och ta med mig till sin grotta. BLÖ PÅ SÅDANT!

Försöker han prata med mig en gång till säger jag till pappa. Min pappa är ändå stålmannen.

På gymmet vill jag träna och inte skaffa nya kontakter.
Speciellt inte en påträngande och respektlös sådan!
Fördomar eller ren och skär sanning? Jag röstar på det andra alternativet.

2009/11/03

Softardag

Det var som jag trodde. Hittills har jag och Robert slappat framför två hyffsat bra filmer. Först kollade vi på "Ladder 49" och sedan på "Black hawk down". Somnade en runda under den andra filmen så stackars Robert var tvungen att förklara vad som hade hänt medans jag sov. Om en halvtimme ska jag börja med maten. Det blir kyckling, ris och bearnaisesås. Blomkål istället för ris till mig. Enkelt och gott!

Efter det ska vi åka och storhandla. Innan älskade jag att handla men nu tycker jag inte att det är lika roligt längre. Har haft några hemska känslor och upplevelser där vi handlar så det är med en klump i magen som jag stiger in i affären var gång. Jag har fått panikångestattacker och tappat bort Robert. Har varje gång varit tvungen till att skrika över hela affären efter honom i ren panik. Nej, att storhandla känns inte lika roligt och lockande längre tyvärr.

På torsdag ska jag och mamma på vår lilla VIP-kväll vilket kommer att bli väldigt roligt. Nu vill jag att det ska bli torsdag!

´Lovely morning

God morgon!

Sovit gott? Hoppas det och att du är utvilad idag. Det känns som att jag är det trots att jag bara har sovit i sju timmar. Robert är hemma från jobbet idag också. Det känns lite konstigt eftersom jag är van att vara ensam om dagarna.

Gymma ikväll! Äntligen måste jag faktiskt säga. Eller, jag var där i söndags iofs men det känns som en evighet sedan. Är pepp på att skärpa till mig med GI som sören! Gick som sagt ner i vikt men gick upp igen. Himla störigt. Så är det när man hamnar i en svacka, då går man inte ner i vikt. Nej, skärpning på det området!

Förutom att jag ska storhandla mat idag tror jag inte att det kommer att hända något speciellt. Får se vad det kommer att bli av dagen.

2009/11/02

Vem äger den andra halvan?


Hittade ett bästis-halsband när jag städade bland mina smycken. På min halva står det "My best..." och "Rain or...". Frågan är nu vem som har den andra halvan? Hur mycket jag än tänker kommer jag inte på det. Det var garanterat någon som jag tyckte väldigt mycket om. Frågan är VEM?
Städat och fixat bland mina saker idag. Känns skönt med tanke på att jag har tänkt att göra det sedan förra julen. Julklappar som jag fick stod fram tills idag där i hyllan precis så som jag la det för ett år sedan. Nu är det städat och fint igen!
Nu ska jag joina Robert i sängen framför "Sunes Jul". Såå jäkla bra film/er!

Vidrig granne

Usch. I lördags vid midnatt kom jag och Robert hem från mina föräldrar. Vi gick och la oss och såg fram emot en skön sovstund. Icke sa Nicke tyckte vår granne som började att spela Rammsteins nya låt för fulla muggar. Om du har sett videon vet du vad för slags musikvideo det är. En hyllning till det kvinnliga könsorganet eller kvinnoförtryck? Välj själv. Musikvideon är vidrig och äcklar mig. Hur som helst, vi ligger där och ska precis somna då vår granne sätter igång den låten på högsta volym så att allt vibrerar i rummet. Han spelade låten om och om och om igen. Ibland spelade han ett stycke ur låten om och om igen och ibland hela låten. Nu undrar jag, spelade han den på cd eller satt han på youtube och kollade på musikvideon? I 45 minuter spelade han låten om och om igen tills det helt plötsligt blev tyst. Fick han orgasm till slut tro? Jag kommer aldrig att kunna se honom i ögonen igen. Varför ville han att hela huset skulle veta vad han gjorde? Apäckligt!

Nu då?

Tyvärr var det redan en annan praktikant på hundtrimmet så där kunde jag inte vara. Så himla tråkigt, ville verkligen vara där. Vad ska jag nu göra? Vem ska jag nu fråga? Inte deppa i alla fall.. Deppat har jag gjort under två års tid så det är färdig deppat för min del. Börja någon kurs kanske? Lära mig att dreja? Äsch... Får fundera som vanligt.

Roberts chef är..hrm.. rolig?




Igår softade jag och Robert hemma hos mina föräldrar. Robert var den som softade mest eftersom han somnade någon gång på eftermiddagen. Mina föräldrar och jag kollade på "Vem kan slå Filip och Fredrik", drack baileys medans jag fixade mammas naglar. Så grymt härligt att de vann pengar igår! Att dela på en kvarts miljon är inte illa pinkat inte.
Robert är sjuk, igen. Förstår inte varför han är sjuk ena veckan och frisk den andra. Så har det varit i typ två månader nu.
Robert: Hej, jag är sjuk idag och kan inte komma till jobbet.
Chefen: Vad är det nu då?
Robert: Jag känner mig tung och hängig, febern kommer och går.
Chefen: Du vet om att det finns vaccin för svininfluensa va?
Robert: Haha, eller hur...
Chefen: Jo, det är sant. Släng ut den gaggiga suggan och in med ett lammkött!
Jag tackar chefen så mycket för komplimangen...

Forts. från vår promenix



(Danmark i sikte)





God morgon!
Ny vecka och det känns skönt. Igår gymmade jag efter att ha haft uppehåll i tisdags och torsdags. Gymmet var nästan helt tomt och det tog en bra stund innan jag förstod varför det var så. Dagen innan, i lördags, var det halloween. Halloween=Klä ut oss och dricka oss fulla. Ahaaaa, hela Sverige var bakis igår förutom jag och min familj + pensionärerna över 70 bast.
Kom det några barn och ringde på hemma hos dig? Vi fick fönstret äggat av några trevliga små barn. För det hoppas jag att det var barn och inte vuxna människor. Robert fick världens "jag-är-så-jävla-gammal"-ångest när han skrubbade bort äggen från fönsterrutan. För några år sedan var det han som var den som äggade medans det nu är ombytta rollen, det är han som får äran att få fönstret äggat. Stackars Robert. Själv har jag aldrig äggat någon eller något, visste inte att man gjorde så förrens jag började i sjuan. Även när jag fick reda på att man gick skulle gå runder och kasta ägg på hus lockade det mig inte. Känns ganska tråkigt och onödigt faktiskt.
Men hey, "Jag ä' int bitter"

2009/11/01

Omvända roller


I år fick jag och Robert äran att få vårat vardagsrumsfönster äggat. Inte gjorde det mig något eftersom Robert tog sig tid att skrubba bort den intorkade smörjan. JÄJ!