2009/11/28

BLÖDAG!

Idag firar jag och Robert fyra år tillsammans. Detta skulle vara en romantisk och mysig dag. En fridfull och kärleksfull dag. Så är det inte. Robert är iväg och köper mat och jag sitter här och är förbannad och ledsen. Varför? Jo som du vet har jag den äckliga och hemska sjukdomen IBS. Du tror inte att den valde att slå till så in i bomben just idag! Kass är inte ett tillräckligt starkt ord för att beskriva min mage och hur jag känner mig just nu. Kan inte göra någonting, har varit sängliggandes hela dagen med våldsamma kramper som sträcker sig från underlivet och ända upp till magsäcken. Robert tar allting med en klackspark och bryr sig inte om att vi måste vara hemma hela dagen istället för att hitta på någonting utanför dessa väggar. Jag tror honom men jag kan ändå inte undvika att ha dåligt samvete för att denna dag är förstörd. Den är förstörd enligt mig men inte enligt Robert.

Okej så nu är det som det är. Går inte att ändra på eller förhindra. Det vi ska göra ikväll är att äta gott, kolla på film och mysa. Hemma. Suck. Hade velat göra något med Robert eftersom det oftast är så att vi är hemma. Icke sa Nicke. Det ville inte gudarna...

2009/11/27

Fredag idag ffs!

(bild tagen i Mora från i somras)
Idag är det fredag och det innebär fredagsmys med min kära lilla familj. Ikväll åker Mariette ut ur Idol. 100% säker. Imorgon skulle jag egentligen på dop men eftersom Robert och jag firar fyra år tillsammans (!!!!) imorgon så struntar jag i dopet. Ändå bara min ena kusin som har fått en unge. Not a big deal. Kan träffa dem på nästa begravning/dop/nollning så det är chill (ja, en liten pik fick jag med...). ETT STORT GRATTIS KUSIN TILL PRINSESSAN!!

Tills dess, må väl!

Världens bästa Daizy

Så här ligger Daizy just nu i vår säng och gottar sig.
Myspys vovve som hjälper lillmatte i tvättstugan!

Vad menar du nu "doktorn"?!

Okej... Nu till Dr.Phil avsnittet igår som gjorde mig upprörd och irriterad.

Det handlade om plastikoperationer. Det var två 17-åriga tjejer som båda ville ha en bröstförstoring. Den ena tjejen var tunn och smal och drog i nuläget en A-kupa men ville ha en B-kupa. Den andra tjejen var lite kraftigare och drog i nuläget en liten C-kupa men ville ha en E-kupa. De var båda missnöjda med sina bröst och ville som sagt förstora dem.

Dr.Phil pratade först med den lite kraftigare (inte tjock...) tjejen och sa att hon skulle ångra en bröstförstoring. Han sa att hennes vänner förmodligen skulle ändra deras syn på henne och tillslut kanske lämna henne pågrund av att hon isåfall skulle få stora bröst. Han sa även att hon var för ung och borde vänta tills hon blivit lite äldre. Människor skulle uppfatta henne som ytlig och plastig och bara se henne som en plastig tjej. Någonting som hon skulle ångra efteråt.

Den tunna och smala tjejen var det helt tvärtom för. Då stöttade Dr.Phil henne och sa att hon förmodligen skulle känna sig mer kvinnlig och få kläderna att passa bättre om hon genomförde en bröstförstoring. han tyckte synd om henne helt enkelt och ansåg att hon var psykologiskt stabil i sitt tänkande och rationell angående sina bröst.

Så vad väljer kära "doktorn" att göra? Jo, efter att ha övertygat den första tjejen om att bröstoperationer är fel och att hon är för ung och inte borde göra det går han istället och BETALAR den andra tjejens bröstoperation. Hmm, hur tänkte du där Phillan? Så det är okej att operera sin bröst om man vill ha en liten storlek men inte om man vill ha en större som en E-kupa? Alltså detta gör mig så himla förbannad. Bröstoperation och inlägg som inlägg. Plastik som plastik. Varför är det okej för den ena tjejen att få operera sina bröst om det är till en B-kupa, men inte för den andra tjejen som ville ha en E-kupa och sedan betala bröstoperationen också?! Detta går inte ihop och det skriker dubbelmoral och hyckleri! Förespråka att bröstförstoringar inte är okej MEN att det är okej om du "bara" ska en B-kupa och inte större bröst. Min hjärna kokar alltså!


Vad tycker du?
Tycker du att det ska vara acceptabelt beroende på vilken kupa personen vill ha?
Små bröst=OK, Stora bröst=BIG NONO?

Kaffebollar

God morgon!

Idag mår jag mycket bättre. Det bero på att Daizy är här idag och håller mig sällskap. Idag ska jag tvätta kläder och det känns tryggt att ha med sig henne ut till tvättstugan också. Susanne, min mentor, skulle egentligen ha kommit hit idag men hon tog vaccinsprutan för någon dag sedan och är nu mega sjuk. Ännu en anledning till varför jag absolut inte kommer att ta vaccinet. Ska/har du?

Hm, måste skriva upp vad som behövs handlas tills på söndag då jag ska julbaka. Jag har frågat den övriga familjen vad de önskar att jag bakar men inte direkt fått några speciella önskemål. Förutom Robert då som vill att jag ska göra negerbollar. ALDRIG I LIVET! Han är besatt av dessa bruna bollar medans jag är rätt less på dem. Att han sedan vill ha i rätt mycket starkt kaffe gör inte saken bättre heller. Kaffe=Råttgift. Det är inte ens speciellt juligt heller.

Just det! Jag ska skriva vad som irriterade mig sjukt mycket när jag kollade på gårdagens avsnitt av Dr.Phil. Är fortfarande irriterad, men inte ledsen och nere som jag var igår. Bara same old Bexxe som är i farten igen! Inlägget kommer lite senare.

2009/11/26

Hm. Knepigt det där Dr.Phil

Detta får bli det sista inlägget för dagen. Imorgon tänker jag berätta vad som irriterade mig GRYMT mycket när jag kollade på Dr.Phil innan idag. Jag var redan irriterad men blev ännu mer irriterad efter jag hade sett det programmet. Ja jisses...

Nu ska jag hem till mamma och umgås med henne. Blir inget gymmande idag men det är lugnt. Robert ska repa. Pappa ska gymma. Daizy ska sova. Life goes on!

Ha en trevlig kväll allihopa.

Röv dag

Idag känner jag mig inte pepp. Inte överhuvudtaget. Idag vill jag ligga i sängen och försvinna från omvärlden. Igår fick jag höra att jag utstrålar ledsamhet. Inte glädje, inte hoppfullhet, inte trygghet. Utan ledsamhet. Great, det räcker inte med att jag känner mig ledsen utan nu utstrålar jag även det och tydligen jäkligt starkt. Men det är klart att det inte går att utstråla glädje när man känner sig ledsen och nere.

De dagar som jag mår som sämst brukar jag vila, gråta en skvätt och sedan gå vidare. Det fungerade inte denna gång. Gråtit har jag och släppt ut mina känslor, men ledsamheten har inte försvunnit. Det brukar försvinna. Inte denna gången..

Nu ska jag göra något kul så att ledsamheten försvinner och det är att sminka mig. Gymmet får vänta. Vet du vad? Det är helt okej.

Tills dess, må väl!

Priset går till....

Priset för sämsta tvserien EVER går till...... *trumvirvel*
7th heaven!!!!!!!!!
Congratz


Julklapp till mamma, CHECK!

Nu vet jag vad jag ska köpa till min mami i julklapp! Eftersom hon läser min blogg tänker jag såklart inte skriva vad det är men det är en världsbäst julklapp, så mycket (läs:lite) kan jag avslöja. Så nu vet jag vad jag ska köpa till mamma och mormor. Har ännu inte bestämt mig vad jag ska köpa till pappa och Robert. Daizy är enkelt, ett smarrigt grisöra!

Just sjutton! Min kusin, mitt gudbarn, vad ska jag köpa till honom? Han är sju år och en galenpanna. Förslag någon? Att han sedan är mer bortskämd än vad jag är gör det inte enklare. Lillskiten har ju ALLT. Buh.

Jojo ringde och frågade mig om jag ville följa med ner till stan eftersom det är rea. Mitt svar: HELL NO! Det var någon butik som heter Vila som skulle ha rea. En klädesbutik som heter Vila? Wierd..

Pinsamt i "vakna!"

Josefine i morse i "vakna med the voice": Britney vill gifta sig för tredje gången. Första gången var hon gift i hela 55 timmar. Det är liksom mindre än i två dygn!!!

Jasså, är det Josefine...? Dumbass. Ta in någon annan med lite hjärna och som inte smörar för svallerbyttan Katrin hela tiden! Tragiskt att se.

God morgon du förhoppningsvis utvilade.
Sovit gott? Jag har sovit jätte bra. Har bara vaknat någon enstaka gång under hela natten. Måste se så att Robert ligger bra ju...

Det gick bra igår på Citadellkliniken. Efter det åkte jag och mamma och hämtade Daizy, lämnade av henne där hemma och stack sedan på massage. Det var mamma som blev masserad. Jag satt brevid som jag alltid gör och drack julmust. Har jag berättat hur mycket jag älskar julmust? Det är fan den bästa drickan som finns.

Idag händer nog inte allt för mycket. Ska gymma ikväll men det är lång tid kvar. Tror att jag ska damssuga och fixa här hemm lite. Skulle egentligen göra det igår men det blev aldrig riktigt av.

Vad ska du hitta på idag? Eller under helgen?

2009/11/25

Våldtäksmän och mördare. Vad tror DU?

Om en timme kommer mamma och hämtar mig för ett besök på citadellkliniken i Landskrona. Jag ska även dit den 9 december för en läppförstoring med fillern Juvederm. Skulle aldrig kunna tänka mig att göra en läppförstoring genom en operation men eftersom medlet som de sprutar in försvinner efter någon månad är det bara kul och jag ser inget fel i det. Ser fram emot den dagen som jag kommer att få lite fylligare läppar (som inte varar för evigt)!

Snackade med Jojo innan om mördare och våldtäksmän. Det är ett mycket intressant ämne rent allmänt och det jag funderar mest över är VARFÖR en del människor mördar och våldtar medans en del inte gör det? Vad är det som saknas eller finns hos den personen som våldtar? Är vi alla mördare i grunden men det är bara någon procent somverkligen utför ett mord? Saknar den personen någon form av blockering som vi andra människor som inte mördar har? Vad är det som en våldtäksman vill få ut av en våldtäkt? Adrealinet, kicken, spänningen, makten eller dominansen?

Alla vet att det är fel att våldta och mörda. ALLA vet det. Så det går inte att skylla på att "oj då, jag visste inte att jag inte får hoppa på en kvinna och våldta henne". Det håller inte liksom. Dålig uppväxt? Ja det är mycket möjligt men det finns otroligt många som har haft en dålig uppväxt, men inte våldtar eller mördar dem för det. Så vad är det som gör att en del människor begår hemska brott medans andra inte gör det? Intressant. MYCKET intressant.

Vad tror du? Ingen tanke eller åsikt är fel. Det är ju vad DU tycker.

Frågestund eller ej?

Idag ska jag följa med mamma till citadellkliniken för ett återbesök. Det är inte förens om några timmar så jag har lite dötid att utnyttja. Så vad ska jag hitta på? Jo, jag tänkte sminka mig och göra mig fin helt enkelt. Tänkte även testa om jag kommer i mina jeans igen eller om mina höfter fortfarande är för stora. Don´t get me wrong, I love my body! Mina former är fina men jag vill tajta till det lite här och där. Speciellt eftersom jag ska... Nej just det. Det är en hemlighet! Vad det är som jag ska göra får du reda på om typ två månader.

Hm, nu under dessa fem månader som jag har bloggat har jag berättat mycket om mig själv och om mitt liv. Du har kanske några frågor? Borde kanske ha en liten frågestund om det är någonting som du undrar över eller bara är nyfiken på? Svarar på ALLT! Hade det varit en bra idé?

Från två till tre till fyra/fem?

God morgon änglar!

Sovit gott? Jag har sovit suuuuuper gott. Drömde en lite läskig dröm inatt. Drömde om eld, MYCKET eld men vi lyckades att släcka den. Jag kommer ihåg en och ibland fler drömmar varje natt. Du vet väl att vi drömmer flera drömmar om nätterna? Oftast kommer man bara ihåg en men jag kan komma ihåg flera stycken. Det sägs att de som drömmer mycket lever längre. Hoppas att det stämmer för då kommer jag att leva i all evighet.

Har tänkt lite nu på morgonen. Jag hade velat åka till gymmet fem dagar i veckan istället för tre. Då kommer mitt schema att se ut så här:

Måndag: Kondition + mage + bröst + rygg (mest kondition)
Tisdag: Kondition + styrketräning av hela kroppen
Onsdag: Kondition + mage + bröst + rygg (mest kondition)
Torsdag: Kondition + styrketräning av hela kroppen
Fredag: LEDIG
Lördag: LEDIG
Söndag: Kondition + styrketräning av hela kroppen

Hur tycker du att det schemat ser ut? Får fråga pappa vad han tycker. Det är trots han som är "elit gymmar´n" i familjen. Det känns lite lite att endast gå tre gånger i veckan. Innan gick jag två, ökade till tre och nu vill jag öka till fem eller åtminstone fyra dagar i veckan. Min kropp klarar det och jag klarar det!

Du som tränar, hur ser ditt schema ut om veckorna?

2009/11/24

effektiv kväll ändå

Effektiv kväll! Har bestämt med mormor och morfar att vi ska fira jul hemma hos dem precis så som det alltid har varit tills för tre år sedan. SKÖNT! Vi träffas som sagt endast typ tre gånger om året. Sedan har jag skickat iväg Robert till Ica. Orkade verkligen inte följa med. Nu ska jag äntligen få mina bananisar.

Kvällen kommer att spenderas med mat och framför teven. Just nu kollar jag på "plastikkliniken" som är ännu ett program som jag tycker är intressant och roligt. Kul att tittarna får följa med in när de opererar och att vi får se hur det går till. Skoj!

Blev lite knasigt där

.... och så var jag hemma igen!

16.45 ringde det på dörrklockan. Innanför skallbenet gick jag igenom de människor som det kunde vara. Robert... nej, varför skulle han ringa när han har nycklar? Mamma... neeej, hon slutar 17.00 så det är omöjligt. Pappa... nej inte han heller, han kommer alltid och hämtar mig 17.30. Fick lite smått panik. Smööög försiktigt fram till dörren och kikade genom titthålet vem det var. Jo ta mig tusan, det var pappa! Jag öppnade dörren och han tittade fundersamt på mig, sedan frågade han "ska du inte med och träna idag?". Ehm, jo, om 45 minuter blev mitt svar. Pappa hade tagit fel på tiden eftersom han slutade från jobbet tidigare idag. Tokig pappa jag har. Det var bara att byta om kvickt som sören och ge sig iväg. Skönt tycker jag för då kommer jag ju hem tidigare sen.

Det gick bra ikväll. Allt gick bra. Jojo kom förbi en runda och solade så vi hann att ses en kort runda. Nu är jag ungefär 90% slut i kroppen så jag tänkte fråga Robert väldigt snällt om han kan åka iväg och handla själv. Det finns inga bananer hemma och så kan det inte vara!

Ha en bra kväll folket!

kiss internet

Fotbad = Avklarat!

Har precis bjudit mina fötter på ett bad och lite massage samt en massa skrubbande. Smörjde in dem med coconut body butter som ger fötterna en doft av kokosnöt och gör dem mjuka. Att de sedan kommer att lukta apa och vara svettiga ikväll på gymmet är en annan femma.


Skrev precis ett meeega långt inlägg men sedan hängde allt sig och texten försvann. Riktigt störigt! Whatever, ska käka soppa nu.

Må väl!

Vill men ändå inte

Varför plågar jag mig själv? Just nu kollar jag på "förlossningskliniken" på tv4. Ett bra och lärorikt program, så äkta som det kan bli. Baksidan är att jag kollar på det och skrämmer upp mig själv. Alltså kvinnorna ligger och svettas, skriker, krystar, skakar, gråter och har allmänt för jävla ont. Jag vill inte ha ont. Tyvärr räcker det inte med att lätta lite på trycket där nere och så är bebisen där. Så går det inte till. TYVÄRR! Önskar att det kunde vara som att lätta på en fis. Perfekt.

När jag ska föda ska jag vara så jäkla bedövad som möjligt. Kommer att säga till läkaren att jag vill ha ALLT som underlättar. Mummy on drugs.

En månad kvar!

En månad kvar till julafton! I´m sooooo happy! Det är ju jag som är tomtemor herself, det har du väl förstått efter allt tjat om jul? Tänkte julbaka på söndag men hemma hos mina föräldrar. Vi har som sagt ett väldigt litet kök (läs:kokvrå) och jag har inte lust att bli frustrerad över att det inte finns någon plats. Tror du att mamma går med på att jag är hemma hos dem och julbakar? Förstör deras kastruller med seg kola? Det tror jag! Ska ringa mormor idag också och fråga hur hon och morfar har tänkt angående julafton. Vill verkligen fira jul hemma hos dem i Kungsbacka. Vi har alltid firat jul där tills för tre år sedan. Då var vi hemma hos min moster och det kändes as wierd. Året efter det var vi hemma hos mina föräldrar UTAN mormor och morfar. Det kändes ännu konstigare. Förra året var vi visserligen hemma hos mormor och morfar men bara halva julaftonen. Andra halvan spenderade jag och Robert i en bil påväg ner till skåne och hemma hos hans mamma.

Det är rätt körigt och förvirrat i mitt liv just nu och är det någonting som jag verkligen behöver är det att känna trygghet. Att göra någonting som man har gjort under 17 år är en trygghet i sig. Nu heltplötsligt är det inte så längre och jag känner mig väldigt förvirrad. Det är ingen jul utan mormor och morfar! Att jag sedan träffar dem på julen och en gång till under hela året är en annan anledning till varför jag vill fira jul hemma hos dem. Detta förstår inte min kära lilla familj och min kära lilla släkt. De förstår inte hur viktigt detta är för mig. Nehepp, nu ska jag ringa mormor!

Anti Leona, Anti Tove!

Gooooood morgon hotties!

Sovit gott? Jag har sovit rätt bra faktiskt. Vaknade bara några gånger då Robert låg för nära och andades rakt upp i fejan på mig. Not nice. Han vaknar inte när jag puttar eller försöker flytta på honom så jag måste istället typ använda en bestämd ton "Akta dig!". Då flyttar han på sig.

Alltså. Varje måndag på The Voice kommer en satkärring som heter Leona (eller något) och bara kränger ur sig en massa onödiga och ointressanta meningar. Igår berättade hon att Jackie i ParadiseHotel ska fira jul med sin pappa på Kumla. OCH?! Det värsta var att hon skrattade efter hon hade berättat det medan de andra i studion var helt tysta. Åh, hon är så jäkla pinsam. Hon är typ 30 år och är ändå helt insatt i olika fjortisars bloggar. Hon är en wannebe-Katrin men misslyckas så jäkla hårt.

Towe från Idol var även gäst i morse. De frågade en enkelt fråga "vad vill du inte ha i julklapp?". Inte så svårt. Frågar vi Tove tycker hon att det är en JÄTTE jobbig fråga och det tog typ 15 sekunder innan hon svarade "en orange tröja...". Var det så himla svårt? Det är bara att säga knark, herpes, smäll på käften, inlagda grisfötter eller vad som helst. Hon är så himla löjlig så att jag håller på att gå av på mitten. Barnslig, töntig och talanglös!

2009/11/23

Soppa

Mmm, det doftar så gott från min soppa a la Bexxe. I soppan har jag blandfärs, gullök, morötter, potatis, riven vitlök och färska champinjoner. Funderar på om jag ska ha i lite krossade tomater också vilket kommer att göra soppan ännu maffigare.

Satt och letade efter lite recept här innan på någon form att muffins. Jisses med en massa olika recept det finns! Min favorit är Leilas (Leilas jul, Leila bakar) recept som alltid är riktigt maffiga och goda. Hon använder riktigt smör och en massa socker, precis så som det ska vara. Jag menar om du nu ska äta en muffins gör det då ordentligt och inte någon "low calori" skit muffin. En RIKTIG muffin, annars kan man lika bra skita i det. Ska det vara så ska det vara ordentligt! Socker och smör! Inget trams med kalorier osv... Blö.

Åh nu är jag riktigt hungrig. Tur att det är om 45 minuter som jag ska äta nästa gång. Längre hade jag inte orkat vänta. Vitlöken luktar... ljuvligt.

Tjing!

inte säker...

Tack Evelina för kommentaren!

I början var jag helt säker på att det var en tik som vi skulle ha. Nu är jag inte lika säker längre. Får prata lite mer med uppfödaren då jag vet att hon har mer erfarenhet bland hennes kullar hur tikarna respektive hanarna uppför sig bland andra hundar. Litar på henne helt enkelt!

Idag händer det inte så mycket. Tänkte fixa här hemma som vanligt och ge mina fötter lite uppmärksamhet genom ett fotbad. Det är sååååå skönt!

Igår var jag och tränade. Det kändes jätte bra och jag tränade lite mer än vad annars brukar träna. Vi var endast fyra personer nere på gymmet så jag kunde koncentrera mig mer än vad jag annars brukar göra då det ofta är rätt fullt där nere om vardagarna. Kroppen känns sådär skönt mörbultad just nu men inte på ett jobbigt sätt. Det känns att jag har ansträngt mig med jag har ändå ingen träningsvärk. Ja, du vet nog hur det känns!

I lördags skulle egentligen jag, Robert, Jonas (trummisen i bandet) och hans flickvän Matilda iväg och bowla. Så blev det inte. Istället valde Jonas och Matilda att bråka i fredags så det var helt enkelt deras fel att det aldrig blev av. Dumma människor. Kändes lite onödigt.

Vill även gratta min förra bästa vän till ankomsten av en söt liten prinsessa! I fredags krystades ett litet mirakel ut ur Rebeccas mutti, ÄNTLIGEN. Tjock och söt liten bebis. Precis så som bebisar ska vara. 21 år, gift och tvåbarnsmamma det är fan inte illa pinkat!

Tik eller hane?

God morgon!

Härligt väder ute. Hmm, inte direkt kanske. I lördags var det fint väder och det tackar jag för. Behövdes en dag med lite ljus.

Tänkte fråga er om en sak. Som du vet ska jag och Robert skaffa en Fransk bulldogg. Det finns två frågetecken kvar, vilken uppfödare vill sälja oss en valp och ska vi ha en hane eller en hona? Alla hundägare (i stort sätt) som vi har träffat säger att tikar är mycket enklare att ha och göra med. Uppfödaren som vi har kontakt med frågade varför vi vill ha en tik och vi svarade då att vår uppfattning är att tikar är enklare än hanar. Detta höll hon inte med om. Hon menar på att Fransk bulldogg hanar är mer kramgoda och pussiga än Fransk bulldogg tikar är. Stämmer detta? Det är oehört viktigt att vi väljer rätt kön eftersom jag vill att vår hund ska komma överrens med resterande släkts hundar som alla är tikar.

Någon som har någon erfarenhet? Vilket kön är bäst att ha och gör med? Vi bryr oss inte om det är en tik eller hane för sakens skull. Det är bara det att vi har hört att tikar går bäst överrens med tikar. Hm, ja jag vet inte. Har ingen egen erfarenhet av hanar.

Hjälp någon? Vad är din erfarenhet?

2009/11/22

Hände igår då?

God morgon!

Söndag idag och det regnar igen. Igår var det uppehåll och vädret var fint med en skinande sol. Mamma, jag och Daizy passade på att gå en runda i pålsjöskog och det märktes på Daizy att hon inte var van att gå där. Nosen har nog aldrig sniffat och flängt runder så mycket tidigare som då.

Robert spelade in igår och enligt honom var det en effektiv dag i studion. Han har precis åkt iväg till studion idág igen för att lägga sången. NU är det hans tur att prestera och det tar han på ett väldigt stort allvar. Från det att han vaknade tills han stack har han sjungit i olika stämmor och varit allmänt irriterande. Jag fick riktigt bita ihop för att inte bli irriterad och skrika åt honom att vara tyst eller något. Nu är det lugnt och tyst igen. Bara tv-ljudet och knappandet på tagentbordet som hörs. Skönt.

Igår hände inte så mycket. Var som sagt i skogen och Daizy passade på att bli så smutsig som möjligt. Varför inte springa i lerhögar och vattenpölar när de finns liksom. När vi kom hem till mina föräldrar badade jag henne och borstade hennes päls. Hela familjen ville känna och mysa med henne eftersom hon luktade så gott och var så len och mjuk. Det vill vi såklart annars också även när hon inte är allt för ren! Daizy tycker inte om att bada så värst mycket. Hon gnyr och gör olika ljud ifrån sig ALLT för att hon ska visa sitt misstycke. Hon är ändå snäll när jag badar henne. Hon står still och krånglar inte. Det är bara alla dessa ljud hon gör ifrån sig av någon anledning som visar att hon inte är helt tillfredställd med situationen. Hon älskar däremot att bli fönad! Då åker hennes öron bakåt och jag ser riktigt att hon myser och ibland har hon även somnat. Sedan åker borsten fram och då vänder alltihop igen...

På kvällen kollade vi på "AFV" och käkade mat från Burger King. ALDRIG MER! Äckligt, torrt och intetsägande. Jaja, vi var hungriga och hade gratiskuponger eftersom förra gången vi beställde mat därifrån glömde de en hel meny så Robert ringde och klagade så de skickade hem gratiskuponger som kompensation. Hur som helst, ALDRIG mer Burger King.

Idag ska jag försöka komma iväg till gymmet. Ska kanske följa med mamma till hennes jobb eftersom hon behöver fixa lite grejer tills imorgon. Tycker så synd om henne. De har perioder på jobbet då det är mega stressigt och det är ofta då hon måste jobba över eller jobba under helgerna också. Humöret, orken och energin är väldigt låg just i dessa perioderna så det jag försöker göra är att vara en mindre börda för mamma. Hoppas att det blir lugnt innan jul!