2009/09/19

HAPPY BIRTHDAY!!


För det är trots allt ingen vanlig dag, nej, för det är min pappas födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!! (Gissa vad den färgglada saken är för något...?)

2009/09/18

Hej Tacos!

Åh vad härligt! Jag har ju inte varit ute sedan i tisdags då jag blev dålig men idag åkte jag och mamma till skogen och gick med Daizy en runda. Inte visste jag att det fortfarande är sommar ute! Typiskt att jag är sjuk då det förmodligen är den sista sommarveckan som vi har här nere. Pessimistisk? A little bit.

Tror du att jag klarar av att övertyga min kära familj om att vi ska äta tacos ikväll? Det tror jag för jag brukar få som jag vill. Det kan bero på att jag nästan aldrig kommer med dåliga ideér. Jag är mycket smart och tänker väldigt mycket innan jag säger något eller gör någonting. Att äta tacos ikväll är alltså en utsökt bra idé! Utsökt är just vad det är...

Jag stör mig så himla mycket på idol deltagarna. Alltså helt seriöst, det finns inte en enda som står ut så riktigt mycket. Jag tycker att alla är lite... samma sak typ. Den tjejen som Bagge åkte hem till och bar på sina bara ben att hon skulle sjunga och sedan gjorde en segerdans runt huset när hon hade wailat klart, det var ju bara så himla överdrivet. Helt ärligt, hon stod och waila i typ två minuter och då började Bagge att böla! Nej, tacka fan för Johan Palm, charmig och egen röst.

Vad tycker du?


Förbjuda rökning på arbetstid?



JA ELLER NEJ

Rätt uppenbart



FALUN. I morse dök Mats Alm inte upp på arbetet på Domnarvets skola i Borlänge.
Nu går polisen ut med en efterlysning för att få kontakt med honom.
– Det blir någon form av rikslarm eller zonlarm, säger Sven-Åke Petters, presstalesman vid Dalapolisen.
Mats Alm är inte misstänkt för brott, uppger polisen.
Försvunna Linda Chens sambo Mats Alm skulle förhöras av polisen upplysningsvis i förrgår – men dök inte upp. Parets lägenhet i Falun genomsöktes av polis, men Alm befann sig inte där.
I morse skulle han enligt schemat ha kommit till skolan där han arbetar som spanska-lärare – men kom inte.
Nu går polisen ut med en efterlysning efter 34-åringen. Hans söks som en försvunnen person och är inte misstänkt för något brott.
– Det upprättas en polisanmälan, säger Petters.
Hur påverkar försvinnandet utredningen?
– Det väcker en del frågetecken. Varför har han försvunnit? säger Petters.
När parets lägenhet genomsöktes i förrgår sågs inga tecken på ”strid eller liknander, säger Petters, och nu fortsätter polisen att samla in uppgifter. Bland annat kommer polisen kontrollera om kontouttag gjorts och fortsätta med dörrknackning.
– Vi fortsätter med dörrknackning och hoppas att någon ska höra sv sig, säger Petters.
– Det här är i sin linda, säger han.
Okej, lite suspekt att han är försvunnen någon dag efter att Leif GW Persson nästintill pekade ut honom som mördare av sin blivande fru. Leif är så jäkla cool och är väldigt duktig på det han gör så jag tror på honom att han mördade sin egen fästmö av någon anledning. Att han sedan nu helt plötsligt försvunnit helt spårlöst ökar misstankarna ännu mer. Han skulle förhöras av polisen men blev helt plötsligt spårlöst försvunnen, kan det bero på att han skulle förhöras av polisen och att han vet om att Leif har rätt? Det skumma är när inslaget av Efterlyst visades på teven då han satt och höll ett foto och tryckte fram en liten tår tyckte jag att det kändes så himla fejkat. Om ens sambo precis försvinner spårlöst börjar man då tänka på döden och att han/hon är mördad? Nej, det är det sista man vill tänka på! Någonting stämmer inte helt enkelt precis som Leif har sagt. Varför har han försvunnit just nu..?
Vad tycker du? Tycker du att det känns lite suspekt..?

Mår bättre

Godmorgon!

Ursäkta att jag inte uppdaterade igår. Jag var vaken lite till och från hela dagen, hade geber och senare feberfrossa så du kanske förstår varför jag inte hade lust att blogga. Mina tankar var här i alla fall. Ja, så vad har hänt då? Ingenting speicellt. Jag har svettats, gråtit, snorat, hostat och mått allmänt pyton. I morse tittade jag på Vakna som vanligt på kanal fem men Kissie var gäst och jag klarar helt enkelt inte av henne. Även om Kissie är alter-ego så tycker jag att det är hemskt och äckligt så som hon skriver om unga mammor, tjocka, unga tjejer osv. Det är synd för om du kollar på henne live så rättar hon hela tiden till håret och sina kläder, att hennes alter-ego ä'r självsäker är lite trist då jag tycker att hon också borde vara det.

Som jag befarade har jag gått upp 0,2 kg denna vecka. Det visste jag så det irriterar mig inte. Så mycket halstabletter och frukt som jag har tryckt i mig så är jag faktiskt förvånad över att jag inte har gått upp mer i vikt. Allt som allt är jag nöjd! Imorgon fyller min pappa år och det ska vi fira genom att äta gott hemma hos min moster och hennes man och åka in till Höganäs för att kolla på någon marknad eller utställning, kommer inte riktigt ihåg vad det var. Hoppas att jag är frisk tills imorgon så att jag kan följa med till Höganäs. Mamma var så snäll som köpte hostmedicin til mig igår och nässpray. Pappa gjorde en vitamin-dunder-shake till mig och den hjälpte faktiskt.

Nu är jag hemma hos mina föräldrar eftersom jag inte känner mig trygg i mitt och Roberts hem nu när jag är sjuk. Vet inte varför jag känner så, men det känns bättre att vara här med Daizy. Idag är det fredag och det innebär FREDAGSMYYYYYYYS!!

2009/09/16

Skit huvud och hals

Usch jag känner mig så konstigt yr i huvudet och har känt det ett tag. Hjärtat slår fort som sören vissa stunder. Vad kan det bero på? Kan det bero på tabletterna som jag har tagit igår och idag..? Fan jag hatar att vara ensam när jag mår dåligt, speciellt när det snurrar i mitt huvud. Då vill jag ligga i någons knä och bli ompysslad, inte sitta och oroa mig i min ensamhet. VILL INTE VARA ENSAM JUST NU! I hate this...

Post-it till mig själv: Bli aldrig singel, stanna hos Robert för alltid (om jag så ska limma ihop oss).

Prosit!

Om jag nyser relativt mycket, är det ett bra eller ett dåligt tecken? Håller jag på och nyser ut bakterierna? Jag vet om att jag tjatar om det här men jag vill verkligen inte bli sjuk. Innan tyckte jag att det var lite... trevligt att vara sjuk men nu hatar jag det. Det är inget trevligt med att vara inomhus när jag måste vara det, inget trevligt med att missa träning, inget trevligt med svullen hals och absolut inget trevligt när jag inte kan träffa Jojo. Att jag inte kan tröstäta en massa godis gör heller inte denna tid speciellt rolig. Det var bättre förr helt enkelt!

Lite nytta har jag faktiskt gjort idag när jag diskade. Resten av dagen ska jag spendera framför teven med mina raggsockor iklädd min snygga NYTVÄTTADE morgonrock, oh yeah. Ska kanske ta ett bad också. Attjo så länge!

I love my Nintendo

Jag har kommit på en bra grej som jag kan göra nu när jag är sjuk, spela Donkey Kong. Jag fick mitt nintendo spel av min mormor när jag var typ 8-10. Super Mario och Donkey Kong har spelats många gånger när jag har varit på diverse humör. Vem behöver guitar hero egentligen när det finns gamla hederliga nintendo?

Mamma var så snäll som ringde och avbokade mitt möte idag. Det känns lite dumt att vara ute och ha mig när det finns en större risk att jag blir riktigt förkyld då. Som tur är har jag ingen feber, hosta eller förkylning och så vill jag att det ska förbli. Jag vill så himla gärna gymma imorgon men jag får helt enkelt lyssna på mig själv och min kropp och avstå. Den enda träning som jag kommer att få är i mina tummar när jag spelar nintendo. Lite träning med vmin tunga när jag suger på halstabletter också, jodå, all träning är positiv.

Hoppas att mamma hade en lärofylld och rolig stund igår på hennes kurs om hur man släktforskar. Hon ringde innan men jag låg och vilade då så jag hade ingen lust att prata. Frågan är om jag ska väga mig på fredag. Nu har jag tryckt i mig en massa frukt (som innehåller socker i sig) och halstabletter med sötningsmedel. Är det ens lönt att jag väger mig? Jo, det kommer jag att göra. Jag för ett schema och lite anteckningar varje fredag om hur veckan har gått och hur mycket jag har gått ner och andra viktiga uppgifter så även om jag inte har gått ner någonting i vikt bord ejag ändå anteckna. Är jag sjuk så är jag, finns inte mycket och göra åt det. Nästa vecka kommer jag att vara helt frisk så då får jag ta igen för det som jag missade denna vecka med träning. Det löser sig helt enkelt!

Goder - Morgen

Godmorgon!

Nu är jag trött på att ha ont i halsen. Min frukost som bestod av stekt bacon och ägg, smakade inget vidare denna morgon. Rökt har jag inte gjort sedan vid 17.00-tiden igår. Kanske ska sluta att röka nu? Nej, tror inte det.

Fasen alltså jag måste gå och lägga mig igen. Skriver lite senare.

Någon mer som är sjuk denna dag?

2009/09/15

KÄNDISdjungle

Kändisdjungeln på teve och det kollar jag, pappa och Robert på. Vad fan det är synd om programmet ju... Min mage är proppfull av halstabletter och persikor. Om jag inte blir frisk på det här så vet jag inte vad. Det är så himla störigt med bakterier och virus. Det går inte att bota, endast att lindra och det betyder att det enda man kan göra är att vänta tills man mår bättre helt enkelt. Hade det varit halsfluss skulle jag få ta pencillin i några dagar och sedan hade det varit över, vem vet hur länge detta kommer att hålla i sig.

Robert är så himla snäll så han åkte och handlade mat nu. Vi har varken ägg, bacon eller mjölk där hemma och det är mega viktigt. Har inte käkat ägg på länge, det är kanske därför jag blev sjuk? Fasen måste ringa Susanne och avboka mitt möte imorgon. GRR!

Jaha, tack för den..

Halsen kändes bättre men ack så fel jag hade. Efter ett tag svullnade den upp igen och det gjorde skit ont. Vad gjorde jag då? Jo, jag messade mamma och frågade om hon kunde beställa en tid åt mig på vårdcentralen. Det kunde hon.

Tjugo minuter senare satt jag inne hos läkaren och beklaga mig över min hals, hur ont den gjorde och hur lite jag ville bli sjuk. Läkaren kollade på mina mandlar och konstaterade att de var röda och svullna, men att det inte såg ut som om jag hade halsfluss. För säkerhets skull tog hon ett prov som visade negativt, jag har inte halsfluss. Det hon sa att jag ska göra är att äta mycket apelsiner, dricka kallt, vila, hålla kroppen varm och köpa något smärtstillande om jag verkligen inte står ut med smärtan i halsen. Antingen blir jag förkyld eller så blir jag inte förkyld, det beror helt och hållet på hur mitt immunförsvar är.

Så nu sitter jag här med fyra persikor (de hade inga apelsiner på preem, köpte fem persikor men den ena har jag ätit upp), en uppäten twisterglass, fisherman´s friend, smärtstillande sugtabletter, 200 kronor fattigare och med ett lite smått trumpet humör. Det var idag som jag skulle följa med mamma till Höganäs och gå en kurs i hur man släktforskar. Jag skulle bara följa med, det är mamma som ska gå kursen. Skit också! Jag är verkligen intresserad av att veta hur det går till. Pricken över i:et är att jag inte får träna på torsdag heller.

Vem ska jag åka hem till och smitta så att jag blir av med mina äckliga bakterier och blir frisk..?
I feel bad, really bad, bad in a good way.

Mrs.Anka

Halsen börjar att kännas lite bättre nu faktiskt. Tjockheten har gått ner och den känns inte lika irriterad längre. Tack mitt kamomillté med en skvätt grädde i, utan dig hade jag aldrig mått bättre.Jag har verkligen inte tid med att bli sjuk just nu, jag måste nå mitt mål till 65 kilo! Och det är innan jul. Rättare sagt tills den 18 november.

Jag har tänkt mycket på det som Anna Anka sa igår i programmet "svenska hollywoodfruar". En av kommentarerna som hon sa var att det krävs en stark kvinna för att klara av att lva hennes liv. Jag håller inte med. Tvärtom, det krävs en svag och förnekande kvinna för att leva hennes liv. Att hon sitter och inbillar sig att hon är stark och lycklig för att hennes man är en miljadär är så himla fel. Hon lever ett ytligt och ensamt liv. Det sa hon själv. Så hur kan hon då vara lycklig som hon påstår? Det går inte ihop helt enkelt. Var det bara jag som tyckte att det var sjukt deprimerande att se henne äta själv, gå på en promenad på stranden själv och att höra henne håna sin mans fans? Nej jag hade inte velat leva hennes liv. För att jag är för svag? Nej för att jag är för stark för att suga av min man varje morgon för att HAN vill det. No sir, kommer aldrig att hända!

Hejsan


Godmorgon!
Som jag skrev igår är mitt internet lite struligt, det kan bero på att mitt program som skyddar datorn har gått ut. Får väl köpa ett nytt eller något.
Igårkväll var jag aptrött men jag gick och gymmade ändå. Jag hade inte mycket ork och energi så mycket gjorde jag av ren envishet. Annika var lite hyffsat frisk igår, fortfarande lite snuvig och hostig. Efter träningen skulle egentligen jag och Robert handla mat men jag var så himla trött så vi struntade i det. Istället duschade jag och kollade sedan på "svenska hollywoodfruar". Så himla genomskinligt att Anna Anka egentligen är en mycket ensam och olycklig kvinna. Hon försöker att dölja med mycket pengar, fina kläder och att vara snobbig men det hjälper liksom inte. Kommentaren som hon sa "Kvinnor måste ställa upp för männen. Vill mannen ha en avsugning av dig varje morgon, ja, då måste du ställa upp på det eftersom du är hans fru". SAY WHAAAAT?! Ska det inte vara lika där? När hon uttryckte sig så visste jag att mitt liv är bättre än hennes, för hon har inget eget liv, hon lever genom Paul. Tragiskt egentligen.
Idag ska jag bara slappa. Ikväll ska jag hem till mina föräldrar när Robert repar med bandet. Jag skulle egentligen behöva tvätta kläder men det orkar jag inte, får bli på torsdag eller något.
Fasen det gör lite ont i min hals. Äsch, det är ingenting, jag kommer inte att bli sjuk, så är det bara!

2009/09/14

Kolla även på detta!

Om du vill se ett lite bättre klipp och hur det gick efteråt Kanye hade stormat scenen, checka då
HÄR! Well done av Beyonce.

You Go John!

Det är olidligt spännande nu i "våra bästa år". Allting som sker med Marlena, John och Dr.North är en riktig nagelbitare! Annars brukar jag störa mig på John men nu sitter jag och hejar framför teven på honom fastän jag vet om att allt är fejk och påhitt. Hoppas att John kommer på ett sätt att avslöja Dr.North för han är ett riktigt rötägg. Men som sagt, det är endast en såpa.

Ikväll ska jag gymma. Jag känner att jag behöver ta i lite extra eftersom jag drack öl i helgen och åt en halv kebabtallrik. Nu kommer det inte att vara något festande för min del på ett antal veckor. Födelsedagar och annat är avklarat och det finns ingen bra anledning till att gå ut. Pappa fyller iofs år på lördag men då kommer jag inte att dricka någon öl, finns ingen anledning. Den halva kebabtallriken satt väldigt bra. Anledningen till att jag åt kebabtallrik var för att det var "dagen efter" och att jag var på ett riktigt kasst humör. Ingen alkohol=Ingen kebab. Bra anledning? Nej egentligen inte, jag gjorde helt enkelt ett felsteg. Det fina med det är att det går att förändra framtiden. Så nästa gång blir det varken alkohol eller kebab.

Idag ska jag ugnsteka kycklingfileér och morötter, koka broccoli och göra en smarrig sallad till middag. Jag har fått dille för att tillaga mat i ugnen. Det är gott, jag kan tillaga flera skaer samtidigt, slipper en jädra massa disk med kastruller och stekpannor, behöver inte tittas till och vända stup i kvarten och konsistensen blir riktigt bra. Allting beror såklart på om man har rätt temperatur och tillagningstid.

Hej och Hå

Godmorgon Sverige!

Jag har precis ätit frukost, yoghurt med kokosflingor och kollat på klippet när Kanye West avbryter Tyler Swifts tacktal. Klippet kan du se HÄR! Bara jag som inte tror att han är/var helt klar i huvudet...?

Så vem "vann" igår? Hyrde vi film som Robert ville eller spela vi på bingolotto som jag ville? Denna gång fick jag min vilja igenom. Visst var mitt brev till Fru Bingolotto fint? Tydligen gick det inte hem hos henne eftersom jag inte vann ett skit medans Robert vann en ny bingolott. Han blev inte nöjd med det eftersom han var ett nummer ifrån att vinna en bil. Själv tycker jag att han ska vara glad över att han vann överhuvudtaget. Jag är nöjd eftersom Robert för tur över sig och att vi måste spela på bingolotto nästa söndag. SCOOOORE!

Ursäkta att inlägget dröjde men mitt internet slutade att fungera helt plötsligt. Egentligen har jag skrivit MYCKET mer men det hann inte att sparas.

2009/09/13

thihi

Förstår inte varför de flesta människor inte tycker om söndagar. Jag tycker om söndagar eftersom de dagarna har ett visst lugn över sig. Söndag innebär en jäkla massa slappande framför teven med en stor dos mys. Vem tycker inte om det? Robert vill hyra film idag, jag vill tjäna pengar genom att vinna på bingolotto. Ja du läste rätt, JAG VILL SPELA BINGOLOTTO! Vi får se vem som kommer att få det sista ordet.

"Snälla Fru Bingolotto.
Jag vill så gärna vinna pengar ikväll eftersom jag är en pengagalen girig kvinna. Pengarna kommer enbart att gå till mitt välmående som innebär inköp av skor, kläder och cigaretter.
SÅ GE MIG PENGAR FÖR HELVET*!!!
// The one and only, Bexxe"

Sunny sunday

Så var det söndag. Det blir en lugn söndag, ska sticka till kolonin en runda och dra upp ogräs. Det var jätte trevligt igår! Jag kände mig avslappnad och på ett bra humör under hela kvällen. Vid midnatt började mina ögon att säcka ihop hur mycket jag än försökte att hålla mig vaken och pigg. Är det någonting som inte går att tvinga fram så är det just det, att gå ifrån trött till pigg. Det brukar vara så att först är jag pigg, sedan känner jag att jag blir allt tröttare och tröttare tills jag blir så övertrött att jag blir pigg igen, när det stadiet har passerat blir jag en zombie och måste helt enkelt sova. Brukar du också vara så?

Jag lyssnade på mig själv igår och hade den leopardmönstrade tunikan på mig. Om jag ska vara helt ärlig, som jag alltid är när jag skriver, så testade jag en hel del kläder innan jag bestämde mig helt och hållet för vad jag skulle ha på mig. Det slog mig liksom, vänta det var ju så här jag INTE skulle hålla på. Vad sysslar jag med? Varför testar jag andra kläder när det är just den tunikan som jag vill ha? Då var valet väldigt enkelt, jag lyssnade på den goda istället för den onda sidan inom mig. Resultatet: Jag kände mig apsnygg hela kvällen!

Ännu en gång glömde jag att ta foto. Du kanske tror att jag ljuger men det slår mig aldrig att ta foto när jag partajar. Om jag ser en fin blomma eller något som skulle bli en snygg bild i naturen åker kameran fram med en gång, det gör jag utan att ens tänka. När jag är med vänner och ska gå ut så slår det mig aldrig vilket är sjukt tråkigt! Alla minnen är bra minnen. Även de dåliga minnena är bra minnen eftersom då kan man utvecklas till en bättre människa och i många fall ta lärdom av minnet som var negativt. Förstår du vad jag menar? Håller du med? Det är av erfarenheterna du lär dig, minnena, både de positiva och negativa.

Alexandra: Tack för kommentaren! Det är kul att få veta vad du/ni tänker och tycker om det som jag skriver. Jag önskar dig en fortsatt trevlig söndag!