2009/12/11

Stackars Robert

Åh typiskt. Det gör lite ont i min hals. Är svullen på ena sidan och det bådar inte gott. Nej så ska jag inte tänka! Tänker inte bli sjuk! Hålla mig inomhus och käka mycket c-vitamin är det jag ska göra.

Stackars Robert. Han ringde precis från mina föräldrars lägenhet och undrade vart sjutton jag höll hus någonstans. Han trodde att jag var där men det är jag ju inte. Hur skulle jag ha kommit dit liksom? Han är för tokig ibland... Hm jag skrattar åt situationen men det gör inte Robert.

Robert var förresten så himla gullig igår. Jag satt på sängen och studerade de svarta luddet som hade lämnat spår på mattan efter Roberts strumpor. Sedan säger jag att det inte är så fint att ha svart ludd på mattan så då plockar Robert ihop till en liten hög och skuffar undan högen under mattan istället. Haha, han såg ut som en femåring som var på ett busigt humör. Nåja luddret ligger kvar men nu syns det i all fall inte. Det goda i det onda.

Ha en bra helg!

Ljust och rent

Har hela dagen känt mig glad men väldigt trött. Nu kom jag på varför jag känner mig så trött. Det är inte ett enda ljus eller en enda lampa som är tänd i hela lägenheten så det är inte så konstigt att jag känner mig trött här i mörkret. Nu är adventsljusstakarna igång och jag har tänt två ljus på bordet. Perfekt.

Fredag idag som sagt och det innebär att jag tvättar kläder. Det blev två halvfulla maskiner idag. Båda maskinerna fungerar för en gångs skull. Lägenheten som vi KANSKE får (peppar peppar) har ett uttag för en tvättmaskin i badrummet. Det hade varit riktigt skönt att kunna tvätta när man själv vill utan att behöva springa ut och in och boka tider och för att inte snacka om att komma ihåg tiderna som man har bokat. Sååå skönt. Håller tummarna hela tiden för att vi ska få ett positivt svar av hyresvärden!

Vad ska du hitta på denna helg?

Ha det bra!

Helloo

Hej!

Blir galen. Jag har klippt och beskärt nu i en evighet och fixar storleken på bilderna men så vill de inte sparas i mappen. Nåja, jag har i alla fall en före och efterbild på mina läppar men när det vill fungera vet jag inte.

Fredag idag och det är Idolfinal ikväll. Mamma är i Göteborg så det blir pappa, jag, Robert och Daizy som kommer att mysa ikväll med grillad kyckling ikväll som vanligt. Imorgon är vi hembjudna till Robert pappa. Vet inte om jag har lust att spendera min lördag där så jag får se om jag följer med. På söndag ska vi fira jul med Roberts mammas sida. Det blir julmat och julklappsleken. Julmaten ser jag fram emot resten skippar jag gärna.

Well, ha en bra dag!

2009/12/10

Två veckor kvar

Endast två veckor kvar till julafton och jag har inte handlat alla julklappar ännu. Robert vill åka till Väla idag och handla julklappar till den löjliga leken som vi ska spela med hans familj på söndag och med min familj på nyårsafton. Vi får se hur pigg han är när han kommit hem efter jobbet. Jag stannar gärna hemma idag och slappar framför en film eller något. Får se hur mycket energi han har som sagt.

Om vi får lägenheten eller inte kommer vi att få svar på inom några dagar. HOPPAS verkligen att det blir så att vi blir det lyckliga paret! Vill så himla gärna bo här, det är här som jag känner mig hemma. Nåja behöver inte vänta i flera veckor på beskedet. Håller tummarna så länge!

I love my lips

Tjenare!

Fult det lät... jaja. Mår du bra? I feel just fine. Har inte ont i mina läppar alls. Mår faktiskt oförskämt bra just nu. Läpparna är bara liiiiite svullna, inga blåsor och ingen smärta. Förra gången fick jag herpesutslag över hela munnen och jag kunde inte prata under typ en veckas tid. Hade så jädrans ont då. Nu? Icke sa Nicke. Kan varmt rekommendera fillern Juvederm. Det gjorde inte ont och bedövningen som var i fillern var precis i en lagom mängd. Förra gången fick jag tandläkarbedövning och det tycker jag bara är onödigt. Så ont gör det faktiskt inte, tvärtom, det gör ondare när bedövningen släpper än själva sticket gör. Hon som gjorde det på mig igår tog före och efter bilder. Ska få dem skickade till min mail så fort som möjligt lovade hon. Jag är inte hemma för tillfället så därför får bilderna vänta.

Robert spelade igår i Malmö så då sov jag över hos mina föräldrar. Vi har inte hunnit att snacka med varandra varken om lägenheten eller om hur spelningen gick. Är sjukt sugen på att få höra hur lägenheten ser ut! Vet inte ens när vi får reda på om vi fick lägenheten eller inte. Eftersom det är inflyttning den första januari kan det inte dröja så länge innan vi får veta.

Ha en bra dag!

2009/12/09

Håll tummarna

Sitter just nu med färg på ögonbryna, ska bli skönt att inte se ut som ett spöke längre. Ögonbrynen är viktiga, det är de som ramar in ansiktet och ger ansiktet liv.

Om 45 minuter kommer mamma och hämtar mig och sedan bär det av till Landskrona. Jag är inte nervös. Pirrigt i magen är det men inte på ett negativt sätt. ser fram emot det här jätte mycket! Just det jag måste ta före bilden också. Får jag inte glömma. Mamma kan säkert hjälpa mig eftersom jag är sämst på att fota mig själv.

Hade varit jätte glad om du kan hålla tummarna för Robert 13.30 då han ska försöka sälja in sig hos personerna som bor i lägenheten som vi vill ha. Kraften i tankarna du vet, är värt ett försök i alla fall. Så tänk positiva tankar och håll tummarna för vår skull!

Nehe nu ska jag tvätta av mig sörjan. Måste hinna att sminka mig innan 13.00 också.

Ha en bra dag!

Lycklig morgon!

Gooooodmorgon!

Tänker inte börja dagen med att ljuga. Jag vaknade faktiskt för typ tio minuter sedan. Himla störigt att jag vaknade så sent! Jaja, så är det. Behövde väl sömnen..

Jag är jätte glad idag! Mamma ringde mig igårkväll runt 22.00 och sa att det låg en lägenhet ute på blocket på norr där vi vill bo. Jag slängde telefonen till Robert och han ringde fort som sören utan att veta någonting om lägenheten. Första försöker svarade hon inte. Robert trodde att han skulle få sova då. Icke sa Nicke, det är bara att fortsätta att ringa. Tur var det eftersom hon svarade på det andra försöket! Vet du vad som är ännu mera tur? Robert var den femte personen som ringde och egentligen skulle hon endast ta emot fyra som ska få komma och kolla på lägenheten. Men så tänkte hon "äsch vad fan, en till då.." när Robert ringde. Hon sa att efter deras samtal skulle hon ta bort annonsen och stänga av mobilen. TUR VA?!

Robert ska dit och kolla på lägenheten (egentligen har det ingen betydelse hur den ser ut, vi är nöjda med att den ligger på norr och att det är ett 1:a handskontrakt) klockan 13.30 idag. Oturligt nog är just som när är på citadellkliniken så jag kan inte följa med. Jag litar på Robert att han för vår talan bra och desperat, haha, vi behöver verkligen lägenheten! Ååååh, hoppas hoppas! Det ska som sagt komma fem personer och titta på den och sedan bestämmer de två personerna som bor där tillsammans vem som ska få lov att hyra den. Inflyttning 1:a december, en tvåa och ligger tre minuter från mamma och pappa. Mer vet jag faktískt inte. Det har som sagt ingen betydelse heller bara vi kommer bort ifrån denna lägenhet som vi hyr i 2:a hand.

2009/12/08

Gottogotti

Mmm idag smakar maten gott! Hemgjord köttfärslimpa, kokt potatis, brunsås och svartvinbärsgelé. Väldigt smaskigt! Om inte Robert gillar min mat idag är det något fel på honom. Sedan tycker jag ioförsig alltid om min mat, oavsett vad jag lagar.

Har bestämt mig för att inte träna ikväll utan istället ska jag umgås med mamma. Åka till apoteket och köpa Anti. Gymmet får vänta tills nästa tisdag i stället.

Vad ska du göra ikväll? Något speciellt? Hoppas att du får en trevlig kväll.

Tills dess, må väl.

Dagens i-landsproblem

Ännu ett i-landsproblem. Jag vill duscha och tvätta håret nu men om jag ändå ska träna ikväll känns det väääldigt onödigt. Så nu är frågan om jag ska tvätta håret nu och inte träna ikväll eller träna ikväll och tvätta håret efter det? Tänker inte tvätta håret två gånger på samma dag!

Livet är hårt för en svennebrud

Julklappsleken

God förmiddag!

Sovit gott? Hoppas det. Nu sitter jag och äter frukost. Det blir en sen frukost idag eftersom jag drog mig i sängen lite. kan vara skönt ibland att ligga och slappa en extra stund i sängen innan man går upp. Kroppen och sinnet känns extra utvilade då.

Imorgon är det citadellkliniken som gäller! Äntligen, ska bli kul att få se hur det blir. Det varar endast i någon månad och sedan gör kroppen så att det försvinner ut ur kroppen. Kul att testa en gång till helt enkelt. Ett annat sorts filler denna gången. Förra gången var det restylane lip och denna gång blir det fillern juvederm. Får se vilket som är bäst. Lär nog gnälla de första två dagarna över smärtan så att du är medveten om det. Jäkla i-landsproblem.

Ikväll ska jag nog träna. NOG träna. Det bestämmer jag senare och inte nu. På torsdag kan jag inte sticka dit eftersom det kommer att se ut som om jag fått en snyting på läpparna då. På söndag ska jag och Robert hem till hans mormor och morfar på lite julfirnade. Han mamma ska jobba på julafton och hans syster ska fira med hennes fästmans sida. Vi skulle egentligen fira med dem iår men så gick det inte vilket inte gör mig någonting ioförsig. Hm, blir lite julfirande på söndag med dem istället. Julklappsleken ska vi spela. Vet du vad det är för något? Jag hade ingen aning om vad det var tills för två år sedan då Roberts familj hade det. Inte direkt det ultimata enligt mig att ge julklappar på. Leken känns som att den är uppbyggd på osäkra människor utan någon fantasi. De oroade sig för hur mycket pengar de andra köpte julklappar för och om deras julklappar var tillräckligt bra för personen i fråga. Det är enklare (och tråkigare) att bestämma att alla köper ungefär fem julklappar för cirka 20 kronor per julklapp. Då är det ingen som behöver vara underdogen som antingen köper för lite eller för mycket klappar, för billiga eller för dyra. TRÅKIG LEK!

2009/12/07

Mysdags

Hej alla fina människor!

Har du en bra kväll? Det har jag. Robert och jag har suttit och spelat kortspelet Skip-bo och tärningsspelet 10000. Tända ljus och det grymma tjejbandet Vixen höjer mysfaktorn maximalt. Om tjugo minuter ska vi kolla på tvprogrammet Ullared och hånflina åt programdeltagarna. Speciellt Morgan. Inte mot Kjell och hans pingla till fru, dem är bäst! Pappa berättade att det finns en kille på hans jobb som tycker att hon är söt. SÖT?! Ja jag säger då det...

Maten smakade inget vidare idag. Åt endast halva kycklingen och lite ris. Det smakade liksom inte med mat idag. Kan bero på tabletterna som jag äter som gör att min aptit inte är så stark. Tur att yoghurt finns då!

Inte har jag orkat att köpa Anti heller. Får göra det imorgon med mamma medans Robert repar. Nä, ikväll är jag trött och då vill jag bara vara hemma med Robert och mysa. Robert är också på ett lugnt och mysigt humör. Inte hyperaktiv och rastlös som han annars brukar vara. Min mage tackar för detta!

Ha en trevlig kväll.

His is the man

Kycklingen steks i ugnen, riset sjuder på spisen och snart ska jag göra sås. På teven visas "Mannen som talar med hundar", ett bra och intressant program. Dagens avsnitt handlar om en kvinna som har panikångestattacker och vill göra sin hund till en servicehund. Det låter mycket som mig tycker jag. Jag vill skaffa en hund så att jag måste gå utanför dörren även om jag är rädd. Hunden måste kissa och göra sina behov utomhus hur rädd jag än är.

Nehe nu ska jag fortsätta att kolla på programmet!

Vad gör du ikväll?

Fika dags

Middagsfikat smakar bra. Kamomilleté och julvörtsmacka med ost på. Mums! Det är kallt i lägenheten men elementen är ändå på full värme. Det kan bero på att jag öppnar köksfönstret stup i kvarten men vad sjutton ska jag göra när jag inte har någon köksfläkt att blossa under. Blossa inomhus med stängda fönster? Ne du, bara när det är party här hemma. Hm, får helt enkelt fortsätta med att frysa och skylla mig själv helt enkelt.

Disken är diskad så nu ser det fint ut på diskbänken igen. Jag har trots allt hela dagen på mig så jag behöver inte stressa. Förlossningskliniken början om en liten stund och det måste jag se! det är intressant med graviditeter och förlossningar. Samarbetet mellan modern, barnet och läkarna är så fint. Det är som sagt blandade känslor när jag tänker på en graviditet, förhoppningsvis min framtida graviditet. det skrämmer mig men gör mig samtidigt upprymd. Gravida kvinnor är vackra. Det tycker jag. Själva förlossningen är också vacker i sig. Kanske inte allt blod, slem och skrik men själva händelsen är fin. Nåja, det kommer att dröja innan jag får barn. Min mamma har beställt fem barn. FEM?! Aldrig i livet. Då kan du föda dem själv. Pappa säger tvärtom, han säger att han kommer att säga upp bekantskapen om jag skaffar fem ungar. Jag känner min pappa och vet om att han skämtar. Han tycker om barn och skulle inte bry sig om hur många det blev. Fast mamma kan ju fortsätta att drömma vidare för det är allt som kommer att ske, att hon drömmer om det.

Hej mitt vinterland, nu är du här..?

Regn, regn och gråa moln på det. Så ser vädret ut och så har det varit nu ett bra tag. Vill så himla gärna ha snö, kallt och sol! Det ultimata vintervädret.

Jag ska snart börja att diska men först ska jag prata en runda med Jojo. Det gör vi varje förmiddag efter "våra bästa år". I lördags ville jag ha pyjamasparty men det ville inte hon eftersom hennes dude var där och dem skulle spela biljard. Så är det ibland men jag hoppas att vi kan ha sleepover snart.

Snart är det onsdag! Jag ska till apoteket lite senare och köpa Anti mot munblåsor eftersom jag fick en massa utslag förra gången. Det tog någon vecka innan alla blåsorna var borta och det var inte så roligt. Så jag tänkte att om jag smetar på Anti lite då och då tills på onsdag så är liksom mina läppar lite imun mot munblåsor. Det är värt ett försök i alla fall! Läppförstoringen gjorde inte ont men blåsorna var riktigt jobbiga och gjorde ont. Stramade som sören. Jaja, det kommer inte att hända igen -knock on wood-.

Nu ska jag ringa Jojo!

Utvilad



God förmiddag!
Nätet har strulat lite nu under morgonen men nu ser det ut att fungera igen. Haft en bra helg? Det har jag! I lördags åkte jag och mamma till Väla och handlade lite julklappar. Jag handlade julklappar till pappa, Robert och Daizy. Mamma får vänta för det är inte så jul att handla julklappar till henne när hon är med. Då blir det ingen överraskning ju vad hon kommer att få. Förresten har jag och Robert handlat till henne men det vet hon inte om. Hm, eftersom hon läser min blogg vet hon det nu. Nu blir du allt nyfiken mamma va? Den som väntar på något gott...
I lördags var Robert även på julfest med jobbet. Han hade haft det bra och julbordet var väldigt gott! Han mötte även två kändisar, Ullareds-Morgan och Bonde söker fru-Fredrik. Haha. Tror att han heter Fredrik, det var han den smale grisbonden från förra säsongen. Heter han Fredrik? I alla fall det tyckte Robert var lite roligt! Enligt Ullared-Morgan har han tagit danslektioner och anser att han dansar väldigt bra. Robert kan avslöja att det gör han inte. Robert sa att han dansar lika bra som han går, alltså väldigt stelt. Äsch, huvudsaken är att han tycker om att dansa resten är ganska oviktigt.
Idag är en vanlig måndag och jag ska utföra de dagliga sysslorna här hemma. Diska, dammsuga och plocka iordning. Roligt? Nej men det är nödvändigt.
Vill även passa på att gratta Linda Rosing till den nya bebisen! Kul för henne och hennes gubbe. Träffade Linda för kanske sju år sedan på ett uteställe och hon var verkligen jätte trevlig och verkade ha ett varmt hjärta. Önskar henne all lycka med bebisen!