2009/10/09

Sista inlägget för helgen

Alltså, jag är nog den snällaste personen som jag känner. Så himla omtänksam och trevlig. Det finns inte mycket som är negativt med mig förutom PMS, fobier, panikångestattacker och en jävligt dominant personlighet. Annars är jag världens bästa flickvän, dotter och vän.

Igår skickade jag iväg lite förslag på olika cafeér, restauranger och bagerier här i Helsingborg till tastecasting.se. De frågade mig om jag hade några förslag och det hade jag såklart. Jag skickade iväg säkert 18 stycken olika förslag och det var namnen på de cafeér som jag vill fika på GRATIS. Måste såklart blogga om stället som jag har fikat på också, win-win situation. LOVE IT!

Min blogg är som sagt stängd under helgerna men du får gärna lämna en kommentar och/eller läsa igenom andra inlägg som jag har skrivit. Skriver igen som vanligt på måndag och då tänker jag gå igenom fredagens Idol, vad jag har gjort under helgen och kanske lägga upp en och en annan bild. Får se vad jag bjuder på men det lär vara intressant och roligt att läsa som vanligt.

HÖRS PÅ MÅNDAG IGEN!!!

OH YEAH!







Hur ska jag hinna med allt?

Fullspäckat schema denna helg.

Idag: Försöka hitta en tvättid så att mina träningskläder är rena och fräscha till jag ska träna nästa gång någon gång under helgen. Tänka ut när sjutton jag ska träna? IDOL!

Lördag: Träna idag? Tvätta kläder idag? Ska till en hälsomässa med mamma och mammas väninna. Träffa Jojo?

Söndag: Är kläderna fortfarande inte tvättade? Om jag inte har tränat ska jag träna. Åka en sväng till farmor. Träffa Jojo idag om jag inte träffade henne igår?

Jo juste, jag ska umgås med Robert en sväng under helgen också. Huh, hur ska jag hinna med allt? Planera in tvätten, gymmet, farmor, Jojo och allt annat. Konstigt att jag har en stressmage?! Tror inte det va.

Nu i eftermiddag ska jag platta mitt hår, kolla på teve och laga mat. FAN JAG BEHÖVER TVÄTTA KLÄDER!!!

Antidepressiva är BAJS!

Hej korvusar! (som Natacha Peyre oftast skriver i sin blogg)

Fredag idag och jag har vägt mig precis som jag gör varenda fredag. Goda nyheter: Jag har gått ner ytterligare 0,6 kilo denna vecka. Alltså nu tar jag det här från början. Den första veckan gick jag ner 1,7 kilo och var jätte glad. Veckan efter det (på tisdagen) blev jag sjuk och var sjuk i två veckor och gick då upp de 1,7 kilona som jag hade gått ner. Nu har jag gått ner drygt ett halvt kilo igen. Komplicerat? Att vara sjuk bara förstör. Jag räknar faktiskt inte med den första veckan utan jag räknar från veckan efter jag hade blivit frisk igen.

Nu lämnar vi det! Ikväll är det Idol. Ska bli sjukt kul att se när Camilla gör bort sig, jag lovar dig att jag kommer att hånskratta hemma i soffan i tryggt förvar. Nu under veckan har hon tydligen ätit några piller som har gjort att hon har kunnat sova. Det är någonting med piller som jag inte tycker om. Det är samma sak med alla dessa deprimerade människor som trycker i sig ångestdämpande medel som antidepressiva och lever i någon fejkad "jag lovar att jag mår bra"-värld. Det är jätte bra för de människorna som tar antidepressiva och samtidigt får hjälp av en psykolog eller något, men de som käkar en jäkla massa piller utan att egentligen ta tag i problemet/problemen lurar bara sig själva. Det finns alltid åtminstonde en anledning till varför en människa är deprimerad, ta tag i det istället för att försöka dämpa ångesten som pillrerna gör för ett litet tag. När personen slutar med pillrerna finns problemen bara kvar där. Det kommer även att slå ifrån ännu starkare!

Min psykolog försökte tvinga på mig sådanna skit tabletter, i helvete heller sa jag, aldrig i mitt liv att jag tänker proppa i mig en massa piller som bara dämpar min ångest men alltid ändå finns kvar under ytan. Nej, jag kan ta mig ut ur den här kampen utan några droger tack..

Det är såklart inte så här för ALLA. Jag tror att det beror på hur mycket (eller svår) ångest/depression man känner. Ändå, försök att undvika piller. Kroppen är gjord för att kunna hela och läka sig själv. Tro mer på dig själv än på några piller helt enkelt.

2009/10/08

Skakad, upprörd och förtvivlad

Nu tycker jag att alla som läser detta ska skicka en fin och stödjande kommentar till mig. Min älskade, klumpiga och snygga Iphone ligger inne på akuten just nu. Det var när jag skulle ringa Jojo som displayen bara lös, visade ingen bild. Snabbt som attans åkte jag och Robert in till akuten (teliabutiken) och skrek efter hjälp. Vi fick snabbt hjälp av en god samarit som genast skickade iväg den till akuten (mobildoktorn).

Hoppas, hoppas, hoppas att den kommer att överleva. Om inte... DÅ SKA JAG FAN TA MIG HA EN NY IPHONE!!!

Nåja... Jag får se om tio dagar... *snyft*...*snyter ut några liter snor*... Det är SÅ synd om mig.

Christine, jag har inte glömt dina ord!


Om en vecka ska denna tösabit sluta röka.
All lycka önskar jag henne med ett litet sarkastiskt leénde... You go girl! Tss
Nä, nu ska jag nog ta mig ett bloss.

http://tastecasting.se/

Jäkla skit alltså.

Fick för mig att kolla mina mail för en stund sedan på min Iphone efersom den inte alltid gör ljud ifrån sig när ett mail kommer. Anyway, gick in och såg att jag hade fått ett underbart mail ifrån denna hemsida och blev fullständigt överlycklig när jag läste att de ville bjuda in mig på en tastekväll på Chocolatte. Gratis choklad, jag får ta med mig en vän, kan det bli bättre? Nej, det kan bara bli sämre.. I slutet av mailet stod vilken dag det skulle vara och guess what, det var i tosdags. JAG MISSADE GRATIS CHOKLAD PÅ UNDERBARA CHOCOLATTE!!!! Mitt hjärta bankade så hårt och jag var så glad och så har jag missat det! Hoppas att det kommer fler tillfällen här i Helsingborg.

Idén som dessa två tjejer (?) har kommit på är klockren. Det är liksom ett win-win tillfälle. Varför kan inte jag komma så bra ideér?

Ikväll är det lakritsprovning i Stockholm. JAG SOM ÄLSKAR LAKRITS?! Grattis till de tjejer som kom på denna smarta idé. Me like!

SANNINGENS ÖGONBLICK

DETTA VISSTE DU INTE OM MIG, BEXXE
Jag vågar inte sova ensam. Det har inte hänt en endaste gång under de senaste fyra åren att jag har sovit ensam i en säng. När Robert är och gigar och måste sova över någon annanstans sover jag alltid hemma hos mina föräldrar. I deras soffa? Nej, i mammas säng med henne och Daizy. Jag kan verkligen inte somna om jag är själv och det kvittar hur himla trött jag än är. Varenda gång jag sover hemma hos mina föräldrar börjar jag med att ligga i deras soffa men det slutar alltid med att jag går in till mamma och då somnar jag på fem röda. Varför? Jag är mörkrädd. 21 år och vågar inte att sova ensam, friskt det där...
(en gång i veckan avslöjar jag en liten hemlighet om mig...)

Robert är frisk och mina rutiner fungerar som vanligt igen.

Svar till Anonym: Den som tjänar pengar på en sådan artikel är varken den misshandlade flickan eller Erik utan Aftonbladet. Artikeln kändes himla onödig att lägga upp och det tror jag även att flickan och Erik tycker. Det är min åsikt.

Godmorgon förresten!

Jag känner mig himla trött den här morgonen eftersom jag vaknade vid sex tiden och kunde verkligen inte somna om. Testade att ligga på magen, ryggen, sidan och lite halvt sittandes. Ingenting fungerade! Det positiva med att jag vaknade så tidigt är att jag har kollat på Voice ända från början vilket inte händer allt för ofta. Sjukt hungrig var jag med! När klockan blev åtta kunde jag inte vänta längre så jag gjorde mig en omelett med ägg, mjölk, champinjoner och bacon. LOVELY! En omelett direkt på morgonen är nice det. Robert är på jobbet igen, det firar jag.

Positiva nyheter: Äcklet i Karlstad som var med i förra veckans avsnitt av Efterlyst åkte fast dagen efter programmet hade visats! Såå jäkla gött. Han har ofredat och misshandlat flera kvinnor och jag kan inte mer än känna ren och skär glädje öer att han har åkt fast. Frågan är vad han kommer att få för straff, om han får ett straff överhuvudtaget. Kastrera honom typ...?

Efterlyst är ett program som jag tycker att alla över 15 år borde titta på. Det kan faktiskt vara så att även om man inte tror att man vet någonting eller har sett någon speciell person eller brott, så kan det vara så att man ändå har gjort det. Förstår du? En del människor lägger man bara på minnet liksom av någon anledning och om den personen är efterlyst eller något så kan man hjälpa till att ta fast personen i fråga. Hur amazing hade inte det varit?! Det är bra att Efterlyst går på teven och att det finns en chans/risk att om en person gör någonting olagligt hamnar personen där i teverutan och det vill ingen. Hamnar du i programmet Efterlyst är det i stort sätt kört för dig. I like It!

Varför är Katrin Zytkmogfdjöblööö med i The Voice på torsdagarna? Alltså, jag tycker att hela den grejen som hon kör med är jäkligt passé och uttjatat. Totalt ointressant information (som hon oftast har hört från någon annan) spyr hon ut varenda torsdag i rutan. Som idag, hon avslöjade att Andreas Carlssons ex ska vara en joker i Paradise Hotel. Och...? Förra gången avslöjade hon vem Kenza dejtar/är tillsammans med. Sooo...? Det var förresten inte sant enligt Kenza men inte sjutton bryr jag mig där heller.

Påtal om Kenza. Igår satt jag och försökte tänka ut ett bra hundnamn och kom då underfund med att bloggerskors namn är skit bra hundnamn. Kenza, Kissie, Dessie... Ja allt vad de heter! Blondinbella är kanske inte så jätte hundlikt men sedan å andra sidan hade jag inte ens velat döpa min hund efter den tjejen. Stackars hund liksom...

2009/10/07

Dålig uppdatering

Inte mycket bloggande här idag inte! Innan var jag och lunchade med mamma och en till kvinna på ett jätte mysigt vitnamesiskt ställe. Duktig som jag är valde jag bort riset och kände mig jäkligt nöjd efteråt.

Robert och jag har suttit och kollat på olika fransk bulldoggs hemsidor och ringt runder. Att prata med någon erfaren hjälpte väldigt mycket. Nu ska vi bara hitta en kennel som kommer att få en kull framåt våren/sommaren. Lättare sagt än gjort känner jag.. Ska hem till mina föräldrar nu och så ska mamma hjälpa mig med valpletandet.

Återkommer nog imorgon. Har inte tid att blogga just idag. Lever ett hårt liv vettu...

God morgon!

Har du läst denna artikel om Idol Erik på aftonbladet.se? http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2009/article5915954.ab

Anskrämligt av aftonbladet att ens ha med en sådan artikel som tillhör det förflutna och som KANSKE kan påverka Eriks röster i Idol. Varför? Kändes det lönt? Allt för pengar liksom.

Nu på morgonen har jag ätit en mumsig smoothie a la Bexxe med yoghurt, banan och hallon. Om två timmar ska jag luncha med mamma och en annan kvinna så jag behöver inte tänka på vad jag ska äta till lunch vilket är skönt. Är du dålig på att planera och lat när det kommer till matlagning så är förmodligen GI ingenting för dig. Det krävs planering redan dagen innan så att du inte ska stå då efter tre timmar efter du har ätit och ska äta igen, men inte har någonting Gi att laga. Vad gör man då? Jo, tar det första bästa. Done that, been there.

Det blev ingen uppdatering igår på kvällen. Robert satt och fixade med videokameran och la över klipp på datorn. Som vanligt när det gäller teknik vill inte allting gärna fungera exakt som man själv tycker.

Nu ska jag vara med när Roert ringer på en lägenhet!

2009/10/06

mår illa som..

Om en halvtimme kommer pappa och hämtar mig eftersom det är gymmet som gäller ikväll. Jag åt världens äckligaste mat innan så jag mår lite illa nu. Maten var alldeles för salt och ändå saltade jag inte. Jäkla kräftstjärtar och räkor...

Idag har jag bara slappat en massa. Kollat på teve och suttit här vid datorn. Imorgon ska jag och mamma luncha med en kvinna som har ställt upp för mig undertiden som jag har mått dåligt under dessa två åren. Vet inte riktigt varför vi ska luncha men mamma hade bestämt träff med henne så det är väl bara att gå dit då.

Åg vad jag vill ha min lilla franska bulldog valp NU! Robert och jag går här och drömmer och fantiserar, kollar på lite kennlar och läser väldigt mycket fakta om rasen. Om allt går som vi vill kommer vi att ha en liten valp springandes här i sommar någon gång. Först måste vi hitta en bra kennel. Inte det lättaste kan jag ta att meddela!

Har du erfarenhet av att köpa hund? Hur gick du då tillväga?

Föda barn

Alltså jag tycker om barn och vill själv ha egna en vacker dag. Det finns ett problem... Jag är LIVRÄDD för själva graviditeten och förlossningen. Tänk så blir jag deprimerad under graviditeten och ångrar alltihop. Tänka dig att gå i nio månader och se magen växa och må sämre allt mer som den växer. Sedan ska vi inte snacka om själva förlossningen liksom! Det är så mycket som kan gå gaet. Hur ont gör det? Vilken typ av smärta är det? Varenda person som jag har frågat säger bara "det gör ont men det är värt det". JAG SKITER I OM DET ÄR VÄRT DET ELLER INTE JAG VILL VETA HUR ONT DET GÖR!!! Liksom, det är inte så att jag kan ta två alvedon, lägga mig ner en halvtimme och sedan må bra igen som jag annars brukar göra. Enda alternativtet till att bli av med smärtan är att trycka ut monstret genom en liten öppning mellan benen. Tänk så klarar jag inte av smärtan och svimmar? Jag har mått dåligt och haft smärtor de senaste åren och jag orkar verkligen inte ha ont mer. Tänk så hinner de inte ge mig epidural?! Då är det kört, då dör jag.

Surrogatmamma kanske...?

Hejcon

Nämen god morgon på dig!

Uppe med tuppen idag känns det som. Robert är hemma från jobbet idag också. Jag sa till honom igår att det är okej att han är hemma så länge han inte smittar mig med något skit. Det bästa hade varit om han vore på jobbet och drog in pengar så att vi kan köpa vår fransk bulldog valp. Vi satt även igår kväll och kollade på ite kennlar osv här i skåne. Vi kom på det igår att vi måste ta nästa steg och det är att ringa till SKK och fråga efter en bra kennel. Steget efter det här är att åka till en kennel och kolla hur hundarnas miljö är osv. En fransk bulldog till våren/sommaren we hope!

Kollade du på hollywood fruar igår? Alltså, då när Annas ex körde iväg med deras dotter och vägrade att stanna (tom när det var rött) blev jag så himla arg. Hur tänkte han där liksom? So what att ett kamerateam var med i bilen, dottern skulle bara byta bil och sedan skulle det vara över. Stackars dottern liksom. Hon satt säkert där i bilen, såg sin mamma komma men blev förvirrad då hennes pappa började att köra med hennes mamma bakom dem. Han hade tydligen ringt till en advokat och varit as förbannad, det samtalet måste dottern ha hört och han sa säkert något elakt om Anna, hennes mamma. Så jäkla omoget, vem är barnet i "familjen" egentligen?

Kommer det att bli några mer avsnitt med hollywood fruar egentligen? Jag försöker att följa debatten på aftonbladet.se men det känns så himla rörigt. Någon som vet om det kommer fler avsnitt? Hoppas det!

Frukost nästa...

2009/10/05

Kennel hit och kennel dit

Det är så himla svårt det här med att köpa hund. Det är så mycket som man behöver tänka på och fixa innan så allt bara snurrar runder innanför pannbenet på mig. Vi vill inte bara gå till vilken kennel som helst och köpa en hund. Det är så mycket som måste gå rätt till helt enkelt. Att köpa en hund på blocket är alltså inget alternativ för vår del.

Shit alltså vad det blåser här i Helsingborg! Under helgen var det som värst. Både regnade, åskade, haglade och stormade som sören alltså. Jojo försökte ungå regnet och blåsten genom att springa men hon tappade då tyvärr sin mobiltelefon i en vattenpöl. Hon meddelade mig lite tidigare idag att mobilen är i livet igen, skönt tycker vi som vill nå henne.

Just det! Receptet på min underbart goda höstgryta. Jag skriver det imorgon, lovar, tiden är knapp idag nämligen. Så är det när jag har en sjukling liggandes här i nöd...

Hollywood fruar ikväll va? Har för mig att det är ikväll. Don´t miss It!

Helgen som gått

Robert och jag har precis kollat på "Bandits" med bl.a Bruce Willis. Lite små töntig film som handlar om två bankrånare som då rånar banker. Helt okej film faktiskt! Robert känner sig fortfarande sjuk så jag fixade ett bad till honom med badsalt. Först var han väldigt skeptisk till badsalt men nu verkar det som om han tycker om det faktiskt.

Kycklingen står inne i ugnen och gottar till sig, nu är det bara riset och salladen som ska göras. Det blir inget ris för min del utan kokt blomkål istället. GI bra och vänligt för kroppen!

Vad hittade jag på under helgen då? I fredags var jag hemma hos mina föräldrar som vanligt, kollade på Idol och på en dokumentär om Elvis. I lördags hjälpte jag mamma med släktforskningen och slappade sedan resten av dagen. På kvällen käkade vi kina mat och kollade på Körslaget. Inte det roligaste att kolla på men det finns ingenting annat om lördagarna att kolla på? Igår fixade jag lite här hemma, städade och så. Jag kände ungefär 0,00001% att sticka till gymmet men guess what, jag stack dit ändå. Efter gymmet köpte jag och Robert lite snacks, han köpte chips och jag Polly. I LOVE POLLY! Vi kollade på alla tre filmerna av "The bourne ultimatum" och bara allmänt myste.

I fredags lagade jag en AS god gryta, höstgryta enligt mig, som jag tänkte berätta receptet på lite senare. Eller recept och recept jag tänker i alla fall berätta vad jag valde att ha i. Jag använde en hemlig ingrediens som inte är självklar för alla att använda i matlagning.. Nu ska jag återgå till mitt matlagande!

Idol i fredags

I morse vaknade jag med en överraskning brevid mig. Robert låg där. Först trodde jag att klockan var typ 05.00 eftersom han inte hade åkt till jobbet men när jag kollade på klockan visade den 08.30. I ren och skär panik väckte jag Robert och skrek hur mycket klockan var, svaret jag fick var att han kände sig sjuk och sedan somnade han om igen. Jahapp, denna måndag kommer jag inte vara ensam hemma som jag annars är om vardagarna, mysko.

Idol i fredags! Kollade du? Jag och familjen satt bänkade framför teven som vanligt när det är Idol. Du vet nog vad jag tycker om röstningen... HUR SJUTTON TÄNKTE DET SVENSKA FOLKET NÄR DE RÖSTADE VIDARE CAMILLA?! Det som chockar mig ännu mer är att juryn gav henne ett wildcard när de vet om att hon är schlager och alltid kommer att vara schlager. Det var lika pinsamt att höra henne såga den fina balladen "Halleluja" som när hon sågade "My heart will go on". Någonstans tänkte jag att hon kanske skulle skärpa sig och inte göra om låten men oj så fel jag hade.

Sedan tycker jag att det var fel av juryn att ge henne ett wildcard, hon sjöng låten med schlager influenser och sedan klagade juryn över det. Hallå? De visste att hon är en schlager tjej! Varför ge henne en till chans när hon redan har fått så många och misslyckats och sedan klaga på henne att hon är för mycket schlager?

Att svenska folket röstade vidare Camilla och gav Jon kalla handen är jag MYCKET chockad över. Det var fel att Jon åkte ut eftersom han verkligen inte var sämst och förtjänade inte att vara den första som åkte hem.

Om du röstade på Camilla: WHYYYYYYY?!

Sluta, snälla?

OHNO! Jag har upptäckt någonting som irriterar mig riktigt mycket. Har du Facebook? Bilddagboken? Lägger du upp bilder och kommentarer sedan dina egna bilder? GÖR INTE DET! Det är väldigt pinsamt när någon lägger upp en bild på sig själv och sedan kommentarer "Alltså, jag hade solen i ögonen så det är därför jag har den konstiga grimasen" eller "Jag har aldrig påstått att jag är snygg för det är jag inte, haha!". Alltså? Seriöst? Om du nu tycker att du blev så dålig på bilden varför lägger du upp den på internet då? Det är bara riktigt pinsamt att lägg upp en bild på sig själv och sedan kommentera hur jäkla ful man är.

Är det någon som gör det här som läser min blogg?
Är det bara jag som tycker att det är irriterande när människor gör så här?

Here I go again all week long (eller tills helgen)

God morgon!

Nu har helgen gått. Det har hänt rätt mycket faktiskt som jag tänkte berätta under hela dagen. Det som jag tänkte ta upp är:
  • Idol i fredags, wtf?!
  • Träning? Blev det något sådant i helgen?
  • Recept på en skit god höstgryta a la Bexxe
  • Vad gjorde jag förövrigt under helgens gång?
  • Lite bloggsnack om andra bloggar... "bloggerskor"...

Hur har din helg varit? Det hade varit kul om du kommenterar det som jag skriver. Om det är någonting du håller med om eller inte håller med om får du gärna skriva det och varför du håller med eller inte ej. Det är kul med respons! Allt det jag skriver står jag för och det är min sanning, det tror jag på och jag fejkar ingenting. 100% ärlig alltså! Visst är det skönt?