2009/10/16

HJÄLP MIG!








Imorgon ska jag på födelsedagsfest! Funderar på att ha på mig någon av dessa tre tunikor. Den sista tycker jag är fräck (kan piffa upp den med halsband osv) men risken finns att jag kommer se ut som ett tält. Borde nog vara en kropp som är magen i den va? De andra två tycker jag också är lite party över.

HJÄLP MIG, VILKEN TYCKER DU ATT JAG SKA HA PÅ MIG IMORGON?

Usch

Fick en klump i magen när jag jag såg detta!




Kunde ha slutat riktigt illa!
Hemsk mardröm helt enkelt.

SANNINGENS ÖGONBLICK

DETTA VISSTE DU INTE OM MIG, BEXXE
Jag umgicks endast med pojkar när jag var liten. Min första tjejkompis fick jag när jag var drygt 6 år gammal. Hon heter också Rebecka (fast stavas med ck istället för cc som jag), och vi blev kompisar eftersom hon var den enda som gick i samma 6-årsgrupp som jag. Det föll rätt naturligt att jag lekte med lego, klättrade i träd, lekte cowboy och hatade allt som hade med feminima saker att göra. Leka med dockor? Nej du. Det som var lite jobbigt när jag blev äldre var att mina killkompisar blev kära i mig. Blev väldigt förvirrad då kommer jag ihåg.
Mina tjejkompisar som jag fick efterhand försökte tappert att få mig tycka om att leka med dockhus. Det gick väl lite sisådär. Ville mest göra det deras bröder gjorde. Än idag förstår jag inte principen med ett dockhus. Det händer ingenting ju! Nej då föredrog jag att sitta i ett körsbärs/plommon träd och skjuta kärnor på de som gick förbi med en slangbella. Där snackar vi spänning, action, sura gubbar och gummor och en hel del springande...

Tävling?

Jisses Amalia! (älskar att säga det med en bred smålänska). "Sanningens ögonblick" ska jag skriva idag. Skriver det en gång i veckan vanligtvis på torsdagen men eftersom jag glömde det igår skriver jag idag istället. Så håll utkik!

Vill ha tillbaka min Iphone nu. Har ju en lånemobil från telia som jag är tacksam för att jag fick låna. Hade det inte varit så att jag känner riktigt mycket för att fota och lägga in bilderna här i bloggen hade det varit okej med lånemobilen. Tyvärr fick jag inte med mig någon UCB sladd. Jaja, får vänta tills nästa vecka då den ska vara lagad och fin igen. Tänkte ta lite foton från gymmet också. Kan kanske smygfota alla muskelknuttar som är proppfyllda med anabola och visa dig hur de ser ut...? OH JAG VET! Kan ta foto på människor som gymmar där nere så har jag en tävling här på bloggen, typ "gissa anabola-snubben". Det hade dem nere på gymmet säkert uppskattat.

Who´s bad..?

Ska jag..?

Goder morgon mina fina läsare!

I morse vaknade jag onödigt tidigt. 06.30 öppnade jag upp mina ögon och var hur pigg som helst. Eller, jag var pigg tills jag såg hur mycket (läs:lite) klockan var. Låg och slappade framför Voice på teven. Störde mig på allt och alla. Speciellt detta snackande om Meral. Whats the deal? Alltså Josefine verkar helt kär i henne och ser henne som en gyd typ. Så fort Meral nämns i programmet börjar Josefin "åh Meral! Åh, gumman... Meral är bäst i hela världen och den bästa bloggerskan genom tiderna". Det enda jag vet är att hon var med i "baren". Kollade inte på ett enda program men hörde hur andra snackade om henne.

Sedan var det någon thailänsk bloggerska som var gäst. Har aldrig hört talas om henne och kommer inte ens ihåg vad hon heter. Shengi Peng Pung kanske? Hon ska tydligen vara med och försöka vinna priser i blog awards i helgen. Bara inte någon med ett hundnamn vinner. Då borde till och med... JAG vinna istället. Det säger inte lite det.

Ikväll spelar Robert på den här Rockbåten. Alltså.. Jag är OEHÖRT skeptisk till den här båten alltså. Står den still? Hur säkert är det att gå av och på? Vem vet, jag blir kanske positivt överraskad OM jag går dit ikväll...? Vill ju. Robert vill att jag ska dit. Tycker för övrigt att jag ska få komma in gratis eftersom jag är förlovad och sambo med sångaren i Bulletrain. Det är väl inte att begära för mycket?

Alltså grejen är den att jag är sjukligt försiktig med det mesta. Så försiktig att det är nästintill skadligt för mig. Eller, det är skadligt. Det beror på att innan jag blev sjuk brydde jag mig om allt och alla förutom mig själv. Ville att alla andra skulle må bra men det var inte så viktigt hur jag mådde. Så är det inte längre. Nu är jag den viktigaste personen i mitt liv. Jag går före allt annat.
Vet du varför? Jag lever mitt eget liv eftersom jag ska dö min egen död.

2009/10/15

Helt återställd



Daizy fick en akut ögoninflammation i söndags. Nu kan jag gladerligen meddela att hon är 100% bättre! Nu under några dagar har hon fått rensat sitt öga och antibiotika och nu mår hon och sitt öga MYCKET bättre.

Beter din hund sig annorlunda och visar att hon/han har ont någonstans. Ta in din hund till en vetrinär. Även om din hund inte visar några symptom på smärta, gör det ändå. Hundar har starka psyken rent allmänt och visar väldigt sällan att de har ont. Daizy kunde inte bry sig mindre om att hennes öga och köttet runt om var helt uppsvullet och att det rann vätska ur ögat som sören, hon visade inga symptom för smärta. Ändå hade hon en akut ögoninflammation. Visst, det är rätt dyrt med läkarvård och mediciner men det är värt det i längden. Kan man få bättre kärlek än från en hund? Tror knappast det.

De tre snyggotörerna






Bjuder på dessa två fenomenalt snygga bilder med tre fenomenalt snygga tjejer.
Bilderna togs när dessa två tjejer var nere i Helsingborg på besök för typ två månader sedan.

Vem har påstått att man inte blir snygg på bild när alkohol är inblandat?

Söker men finner inte

Åh jag blir galen!

Försöker hitta en bra hemsida som säljer snygga underground kängor 10-håls. Finns vart? Letat inne på tradera, shock och googlat som sören. Är grymt sugen på att köpa mig ett par kängor och har varit det en längre tid nu. Robert köpte sig ett par underground kängor förra året, snacka om att jag blev avundsjuk. Någon som kan rekommendera en bra hemsida eller affär?

På fredag spelar Bulletrain på Rockbåten MS Harmony här i Helsingborg. Vet inte om jag ska dit. Missar Idol hallå?! Nej men det känns inte så safe att en massa galna människor festar på en relativ liten båt på en och samma gång. Skulle jag dö skulle jag dö festandes ändå, right? Nej, jag får se hur jag gör. Har ändå ingenting att ha på mig. Overall, pälsmössa och en fet halsduk kanske? Tror knappast det...

Gymma ikväll! Är taggad som sören. Imorgon ska jag väga mig också. Vet inte om jag har gått ner något i vikt den här veckan men jag känner att jag har gått ner överhuvudtaget sedan jag började. Magen är inte uppblåst och jag känner mig smalare helt enkelt. Inte smal, men smalare. Det som jag tänkte göra den 18 november ska jag förmodligen skjuta fram till i vår någon gång. Vill gå ner i vikt först, nå mitt mål och lyckas stanna där. I vår får det nog bli ändå.

Ge mig



Ge mig LAKRITS nu!!

PUSSPUSSPUSS!!

God morgon!

Usch, jag drömde något hemskt inatt. Jag var på en båt och fiskade och fick napp med en gång så fort jag hade fått i linan. Fisken var riktigt tung så jag var tvungen att hoppa av i land och dra upp fisken med all min kraft som visade sig att inte vara en fisk, det var min förra bästa vän Tessan. Tessan levde men hade huggit av sig sina fötter med en yxa och sin vänstra arm berättade hon. I drömmen var jag helt panikslagen men Tessan var lugn och nollställd. Hon ville inte svara på varför hon hade huggit av sig sina lemmar och det gjorde att jag blev ännu mer hysterisk och jag grät så in i bomben. Vad kan denna dröm betyda? Mår hon inte bra eller...? Borde nog ringa henne och fråga hur hon mår.

Alltså jag vill fråga dig om en sak. När jag skriver till människor som jag känner, oavsett kön, skriver jag alltid "Puss" i slutet av texten. Det är ingenting som jag tänker på när jag skriver och jag menar bokstavligt talat inte att jag vill pussa personen i fråga. Skriver bara det som ett avslut helt enkelt! Nu är det så här att en före detta god vän till mig, som råkar vara en kille, skrev "puss" till mig och jag skrev "puss" till honom i slutet av våra mail. Detta såg hans flickvän och fick tydligen ett mega utbrott på honom och nu får han inte skiva "puss" längre utan "kram". Att skriva "kram" går lika bra som att skriva "puss", men varför freaka över det? Jag förstår inte riktigt hur hon tänker där. Om hon känner sig hotad över att han skriver "puss" till en annan brud måste hon vara sjukligt osäker. Vem sjutton bryr sig om ifall ens kille skriver "puss" till hans tjejkompis? Att det ens blev en stor deal av det chockar mig. Har aldrig träffat hans tjej men hon verkar skit mysko.

Har du förbjudit eller blivit förbjuden att skriva "puss"?
Skit löjligt tycker jag!

2009/10/14

Vilken musik tycker du om?

Papa Joe med Sweet får mig alltid på ett bra humör! Det är fantastiskt vad musik kan påverka och göra avtryck i ens liv. Jag älskar rock. Det är svårt att säga vilket årtionde jag tycker att rocken var som bäst. Alltså jag lyssnar på allt från Elvis till In flames, Guns till Marlyn Manson som iofs är mer metal. Förresten vem sa att "gubbarock" är töntigt?

Är det någon musikstil som jag absolut inte tål är det isåfall hiphop, R&B och techno/rave. Blö, jag blir på dåligt humör om jag hör någon av dessa musikstilar. Däremot kan jag tycka att det är mysigt att lyssna på blues, jazz och symfonier. Det beror på vilket humör jag är på. Någonting som funkar att lyssna på i alla lägen är tjejbandet Vixen! Fasiken vad grymma de är alltså. Då ska jag inte ens tala om hur snygga de är heller.

Min absoluta favorit låt är nog... Poison med Alice Copper. Sexig låt. Nästan sexigare än Elvis. Eller nej, ingenting är sexigare än Elvis i sina unga dagar! Liksom, Brad Pitt? Vem då? Zack?! Highschool musical? VILKEN VAMPYR I VILKEN FILM?! HELL NO! Get some taste girl!

"Och jag, jag är en rockbrud, ääända ut i fingertopparna!"

RIP

Känslor är bra. Alla sorters känslor är bra. Har du bara en känsla, t.ex glädje, är det inte hälsosamt enligt mig. Satt och kollade runder på lite bloggar och hamnade på en kvinnas blogg som förlorade sin 14åriga dotter förra året genom självmord. Hon hoppade framför ett tåg, gömde sig i buskarna innan och när tåget var nära hoppade hon fram med sina händer uppsträckta mot skyn och blicken likaså. När jag läste det.. Kan inte annat än att känna sorg, empati och förtvivlan. Sedan gjorde jag någonting som jag inte har gjort på väldigt länge, jag började att stört gråta. Grät och kände sorg för henne, hennes mamma, alla som har tagit livet av sig och mår dåligt.

Vad är det som gör att en människa tar sitt liv? Speciellt så unga människor. Det finns alltid någonting att kämpa vidare för och inte ta sitt liv. Är det så de människorna kände? Att det absolut inte fanns något kvar att leva för? Inte ens sin familj? Vad är det som får en 14årig flicka att ta sitt liv? Jag förstår det inte. Det gör mig väldigt ledsen. Det måste vara någonting väldigt djupt, så djupt att det inte går att ta på. Att aldrig få se sin familj igen, sina vänner, kanske sitt husdjur, aldrig skaffa en familj, aldrig kunna uppskatta de olika årstiderna igen, aldrig få fira jul och födelsedagar igen, aldrig kunna krama någon igen, aldrig kunna lyckas, aldrig kunna misslyckas, aldrig kunna få det ogjort när det väl är gjort. Det måste vara något djupt, väldigt djupt.

En av mina förra pojkvänner tog sitt liv för två år sedan, dagen innan han skulle fylla 19 år. Hur tänkte han? Hur kände han? Fanns det verkligen INGENTING kvar att leva för? Kände han det där djupet? Vi var inte tillsammans när han tog sitt liv. Han hade däremot en flickvän, familj, vänner, människor som älskade/älskar honom. Hur kände han? Hur tänkte han? VARFÖR? Tänker på hans familj som ständigt går och tänker och funderar på vad det kan vara som gjorde att han valde att ta sitt liv. De går i ovishet och kommer aldrig att få reda på just den stora frågan: Varför?

Ta vara på det du har innan det är för sent.
Rest In Peace Christoffer Drexler
18/6/88 - 17/6/07

KOPPLA!




Blir tokig var gång jag ser en hund gå lös och tio meter bort står matte/husse och ropar förbryllat eftersom hunden inte lyder. Koppla din hund för helskotta! Det finns absolut inget negativt med att ha sin hund kopplad. När sker alla hundslagsmål? Jo, när inte hundarna är kopplade. Räknar då inte med dessa vidriga hundslagsmål som kallas för en "sport".
Tycker du synd om din hund som måste gå i koppel, ta med den då ut i skogen eller till ett avskilt ställe och släpp henne/honom där. Det finns ett dagis precis utanför mitt köksfönster där barnen får springa fritt inom ett inhängnat område. Tanken har slagit mig vad som kommer att hända om grinden råkar vara öppen till barnens dagis och en hund löper amok. Då är det skitsamma att ägaren står där och skriker, hunden kommer inte att lyssna. Vad hände med all respekt som du anser att hunden har för dig och ALDRIG skulle göra något sådant? Rätt borta i det läget.
Där jag bor, bor det i stort sätt endast slödder som äger en pitbull eller en amstaff för att inbringa respekt. INGEN av dessa har sin hund i koppel. Hittills har jag sett EN person ha sin hund i koppel och det är en äldre dam med sin tax. Det är inte endast pitbullar som kan attackera, det gäller alla hundar! Kom ihåg det.. Även din gulliga och oskyldiga chiwawa kan göra stor skada...
Det går att undvika hundslagsmål och eventuella dödsfall om alla bara printar in i sina hjärnor: HUNDAR SKA VARA KOPPLADE! Det finns en anledning till att det finns en lag som just kräver det. Jag är en djurvän och älskar hundar, tänk på de som inte är djurvänner eller kanske är rädd för hundar. Bara för att du tycker att din älskling är snällast i hela världen betyder det INTE att alla andra också tycker det.
Ha din hund kopplad för din egen, -din hunds, -andra människors och hundars skull!
(Det är inte hunden som jag inte litar på, det är ägaren. Skulle det vara så olyckligt att en hund attackerar dig eller din hund, bli då inte arg på hunden, bli arg på ägaren till hunden)

Fick han så han teg

God morgon (förmiddag)!

Mitt internet har inte riktigt velat fungera nu under morgonen. Efter att ha startat om datorn några gånger, låtit den vila tror jag att allt är okej igen.

Nu på morgonen har jag ätit frukost bestående av stekt ägg och bacon. MUMS! Annars har jag bara legat och slappat framför teven och slängt en och en annan ond blick mot datorn och mumlat några svordomar.

Det var så himla roligt igår på gymmet! Alltså, att gymma var väl inte skit kul men det som hände där inne. Det finns två män i 40årsåldern som alltid skämtar och ska höras och synas mest över hela gymmet. Jag kallar dem för Piff och Puff, Timon och Pumba eller Hjalle och Heavy! Den enda är kort och bred och den andra är lång och ibland. I alla fall, igår på gymmet stod jag och tränade bicepsen precis brevid dem. När jag tränar koncentrerar jag mig väldigt mycket för att inte tappa fokus på det som jag gör. Denna gången satte jag blicken framför mig i taket och kämpade på när den långe sa "är det något i taket eller? sitter det en fluga där? är det något i taket? Jag svarade aldrig honom eftersom jag inte ville att han skulle förstöra min fokus, men efter ett tag sa han igen "jag kan flytta lite på mig om du vill" och flyttade sig lite längre ifrån mig. Mitt svar var klockrent "nej det behövs inte, du är inte så stor ändå så!". Visst var svaret så jäkla knäckande? Jag älskar när jag är rapp med svar till människor som förtjänar det. Hans kompis, den korte, tyckte att mitt svar var jätte roligt. Det tyckte inte han som fick mitt svar...

Vet du vad?! Pratade precis med mamma och hon sa att det ligger typ två cm med SNÖ på Arlanda! Stämmer detta? Isåfall är jag grymt avundsjuk.

2009/10/13

"Sven-Bertil!" "Nej Åke..."

Dammsuga, tvätta golven, diska, tvätta av köksskåpen och damma är någonting som jag INTE behöver göra imorgon. Varför? Jo för det har jag gjort idag. Nu luktar det gott i hela lägenheten (har även tänt ljus) och det ska bli kul att se Roberts reaktion när han kommer hem. Ikväll ska jag både sola och träna. LOVE IT!

Ett extra pluspoäng till mig som inte har rört godiset idag som blev över från igår då jag och Robert hade mys. Förresten filmen var riktigt rolig! Precis min humor. Barnslig humor. Fick skrattanfall flera gånger och speciellt då när han gjorde någon rolig min eller så. Jag älskar geniala miner och ansiksuttryck. En av de bästa ansiktsuttrycken genom tiderna har Rudolf i "Sunes sommar". Du vet när han ser allmänt suspekt ut och bara glor? Typ som då när han och Karin är inne i receptionen på campingen och Rudolf säger "Sven-Bertil" och han andra säger "Nej, Åke.." när de försöker komma på vem Rudolf liknar. Minen där på Rudolf är fan oslagbar! "Sunes sommar" är för övrigt den bästa svenska film genom tiderna. Inget snack om saken, så är det bara.

Vilken är din favorit film?

Snart fyra år

Fick ett litet kärleks-sms av min älskade Bobbo innan där det står "God morgon. Love U <3". Mer än så behövs inte. Jag vet att han är rätt stressad på sitt jobb men att han ändå tog sig tid till att skicka iväg ett sms är jätte gulligt av honom. I november har vi förresten varit ett par i FYRA ÅR! Att det redan har gått fyra.. Ja, tiden går. Mycket har vi varit med om och vårt förhållande har fått ta stryk mååånga gånger men vi som ett par har aldrig tagit slut för det.

Jag gjorde ett test innan vi blev tillsammans. Det jag sa till honom var att om vi ska bli tillsammans ska det hålla för evigt, du måste gå och testa dig för könssjukdomar och hädanefter är det jag som ska stå högst på din priolista. Om han nu inte menade allvar med ett förhållande utan ville endast pippa skulle han aldrig godkänna mina krav. Speciellt inte att gå och testa sig för könssjukdomar, var det endast sex han ville ha skulle han inte lägga ner besväret. Eller hur?

Nu gjorde han allting som jag krävde av honom + att jag väntade väldigt länge innan han fick mig helt och hållet if you know what I mean. Det är viktigt att testa killen som vill bli din om han menar allvar eller inte. Antingen accepterar han och då vill han verkligen ha dig eller så lägger han benen på ryggen och springer därifrån. Då var han inte värd dig, eller hur? Förklara innan vad som är okej för dig i ett förhållande och inte okej för dig Vem vet, ni kanske har olika åsikter om viktiga detaljer och då är det lika bra att lägga ner projektet från början än att vänta, få reda på att man prioriterar helt olika saker, gör slut och bli sårad.

Ödsla ingen tid på skit

GO PLASTIC!

God morgon!

Ingen har väl lyckats att undvika denna debatt kring "Miss Plastic"-titeln. Jag förstår inte varför det är så himla tabu att vara "onaturlig" utan alla ska vara så "naturliga som möjligt". Varför? Det är så himla fel tycker jag. Vi tar ett exempel: Du ser en jätte snygg tjej på ICA och hennes bröst ser verkligen naturliga och fasta ut, vackra helt enkelt.

Efter att ha stirrat en stund kommer tjejen med de vackra brösten fram till dig och du frågan då "ursäkta, men är dina bröst äkta?". Svaret blir att dem inte äkta, utan hon har låtit förstora dem. Ändrar du då din åsikt från att tycka att brösten är jätte snygga till att tycka att hon är en blåst plastic-bimbo? Jag tycker att det är fel när människor säger att det inte är snyggt med opererade (fixade) kroppar och att det ser så himla fejk ut. Håller inte med överhuvutaget! Det finns de som har genomgått operationer på sin kropp och resultatet har blivit jätte bra och snyggt. Det är enklare att störa sig på någon med förstorade bröst om du vet att hon har genomgått en förstoring än om du inte skulle veta eller se det med blotta ögat. Eller hur?

Att säga att silikonbröst är hårda och ser onaturliga ut är FEL och åter F-E-L! Mycket handlar det om hur mycket bröstvävnad och fett du hade innan och hur mycket du lägger in i dina bröst. Ni som är emot skönhetsoperationer är HATERS och konservativa.

Det är rätt komiskt (läs: sorgligt) att det finns mer människor som lägger sig i när en kvinna har gjort en bröstförstoring än om det är någon som ropar på hjälp på stan. Svensken är duktig på att lägga sig i andras ytliga privatliv men inte om svensken misstänker att någon blir slagen eller trakasserad i lägenheten på övervåningen, då är det inte läge att "lägga näsan i blöt". Patetiskt tycker jag.

För att återgå till "Miss Plastic". Jag tycker att det är bra att det finns en sådan tävling även för de som antingen har skönhetsopererat sig eller opererat sig av en annan orsak.

GO PLASTIC!

2009/10/12

Hyra film med Bobbo (Robert..)


Evan den allsmäktige visades igår på teven. Robert och jag låg verkligen och kämpade för att inte somna men efter ett tag gav vi upp och missade typ halva filmen. Nu ska vi iväg och hyra den och bara mysa tillsammans. Köper kanske lite lakrits också, var riktigt länge sedan jag åt lakrits.
Måndagar behöver inte vara veckans tråkigaste dag.

Nu har jag fått mig ett gott skratt

HaHa! Jag har precis slutat att skratta efter att ha skrattat ett bra tag.

Innan när jag var i köket tittade jag ut genom fönstret och såg en tjej i femårsåldern cykla. Plötsligt välter hon med cykeln, reser sig upp efter en stund, gallskriker och sparkar sedan på cykeln. Alltså, för det första var det sjukt kul att se henne ramla. Det är roligt med människor som ramlar eller snubblar. Ja, det är även roligt när jag gör det. Att hon sedan gallskriker av ren och skär argsinthet och sparkar på sin cykel gör det hela ännu roligare. Det är något visst med människor som trillar eller snubblar. Det ser så himla roligt ut. Jag har alltid skrattat åt människor som trillar. Mamma försökte få mig att sluta när jag var liten men det hjälpte inte. Är det roligt så är det roligt. Det är kul men människor som kan skratta när de själva trillar. Dubbelglädje är aldrig fel och det gäller även när det är jag som trillar. Undrar hur många gånger jag har skrivit "trillat/trilla" i detta inlägg... ?

NU ÄR JAG GLAD

Vilken tur jag har då

Just när hade hämtat kläderna från torkrummet, stigit in i lägenheten, ställt mig vid köksfönstret och tänt en cigg början det att hagla och regna så in i bomben. Himlen öppnade sig och det riktit vräkte ner! Vilken tur jag har va?

Alla kläder hann bli tvättade och det var endast två-tre klädesplagg som fortfarande var lite blöta. Dagen har gått väldigt snabbt tycker jag. I morse hade jag lite funderingar på om jag kanske skulle storstäda lägenheten idag. Nu är det för sent men det kommer alltid en morgondag. Eller gör det de...?

Levande ljus är bland det mysigaste och finaste jag vet. Ett tänt ljus ger mig lugn och får mig att slappna av. Just nu har jag tänt ungefär 10 stycken ljus runt om i lägenheten och det doftar fortfarande vanilj och citron från innan. Det är väldigt lite som får mig totalt genom avslappnad men det är någonting speciellt med ett levande ljus. Speciellt om ljuset har vanilj doft eller någon annan mjuk och varm doft.

Vad blir du riktigt avslappnad av, eller kan du inte slappna av?
(färgen GRÖN sägs lugna sinne och kropp)

Hände i lördags då?

Nya möjligheter, nya problem? Jo jag tackar ja. Asade ut min stora korg full med smutstvätt + en stor papperskasse även den full med smutstvätt och kände mig riktigt taggad att få nytvättade och rena kläder. Vad möts jag av väl inne i tvättrummet? Jo, en lapp där det står "Denna tvättmaskin är ur funktion. Problemet försöker vi att lösa så fort som möjligt". GREAT! Precis vad jag behövde. Nu måste jag hålla tvätttiderna när maskinen är klar till punkt och pricka, annars hinner jag kanske inte att tvätta alla kläder. Förmodligen kommer jag inte att hinna hur jag än gör. Det finns bara en som jag anklagar just nu: Gud.

I lördags var jag som sagt på en mässa, en hälsomässa. Det fanns massörer, healare, medier, hälsokrämer, hypnosetörer, hälsosmycken, en och en annan idiot och många fler som ställde ut sig själv och sina saker. Det var tända levande ljus överallt och det doftade harmoni där inne. My place to be! I fredags skrev jag att jag kanske tänkte lägga ut några bilder idag från mässan osv. Nu går inte det. Som du vet är min Iphone på lagning och jag har en lånemobil från butiken undertiden. Kamera finns det på mobilen men ingen USB-sladd så sorry, det blir inga bilder än på ett tag. På mässan köpte jag däremot ett ljuskrus och tre stycken dofter som doftar jätte gott! Tar en bild på fort jag har fått tillbaka min Iphone. Himla nöjd över köpet faktiskt. Just nu doftar det en blandning av citron och vanilj här hemma. LOVELY!

På lördags kvällen var jag hemma hos Jojo en runda, hjälpte henne lite så smått med att bära ut sakerna som har livit förstörda av branden i hennes källare. Vi båda såg ut som några sotare efteråt. Vid 20-tiden gick jag hem till mina föräldrar och kollade på Körslaget. Inte det allra roligaste programmet men vad sjutton ska vi kolla på en lördagskväll? Det var fotboll på teven också så vi hann se slutet av matchen. Ingen som kommer ihåg den matchen va? Match, vaddå?Nej, tänkte väl det...

Vad glad jag blir!

God morgon sunshine!

Ny vecka, nya möjligheter, nya problem. Life goes on, eller hur?
Först vill jag skriva att jag blev jätte glad för mina nya kommentarer som jag fick under helgen. Det är som sagt alltid kul med respons, positiv som negativ och det får mig att vilja fortsätta att berätta om mitt liv, mina tankar och mina åsikter. Fortsätt med det!

På vilket spännande sätt tänkte jag börja den här veckan med? TVÄTTA KLÄDER! Åh det riktigt spritter i kroppen av längtan efter att gå ut och in ur tvättrummet, hänga upp de våta kläderna i torkrummet för att sedan återvända och känna att kläderna fortfarande är fuktiga. Det finns verkligen inget roligare för en fattig hemmafru som jag.

Det har hänt mycket under helgen som både har varit tråkigt och roligt. Idol i fredag. Alltså jag älskar att kolla på Idol eftersom det ger mig en bitterljuv känsla. Vart ska jag börja?

Reza var helt fenomenal både med sång och framförandet! Det glittrade om henne och hon utstrålade självsäkerhet och jag såg att hon verkligen hade kul på scenen. Glänste som en stjärna helt enkelt! Sedan var det bara skit tycker jag. Erik gjorde mig besviken med en mesig låt och framförandet var lika mesigt det. Han körde säkert, tråkigt och på ett svärmorsdröms-aktigt sätt. Jag blev minst sagt besviken hemma i soffan. Karolina var bara pinsam rätt igenom. Varför göra någonting omöjligt? Varför försöka kopiera Lady Gaga som är dömt i förtid att misslyckas? Hon lät anfådd och osäker vilket är helt förståeligt eftersom alla Lady Gagas låtar är komplicerade och jäkligt egna. Pinsamt och krystat! Tove lät som en liten barnunge som vanligt. Spatserade runder där som en trotsig treåring och sången var inte mycket bättre. Juryn tjatar som vanligt om hur sockersöt hon är, ja klart som fan att hon är söt, hon är för sören bara barnet! Kom med något annat att påpeka juryn?! Camilla... Ja vad ska jag säga om hennes låt och framförande? Jag låg under en filt med pekfingrarna i öronen så jag vet faktiskt inte hur det var. Gissar på sunkigt? Eddie har jag inte bildat någon uppfattning om ännu. Tycker varken om honom eller ogillar honom. Han är helt enkelt.. vakuum. Calle imponerades jag av faktiskt! Jisses vilka stora steg han har tagit all redan. Låtvalet var inte helt kattpiss heller, godkänt helt enkelt. Göteborgaren (kommer inte ihåg vad han heter) är precis som Eddie, helt intetsägande och lämnar inga spår efter sig, varken positiva eller negativa. Marielle sög inte denna fredag heller, beror kanske på att hon är lesbisk..? Okej det var kasst sagt av mig. Jag hade velat se henne i en as pampig låt med mycket attityd. Hela flowerpower-röka på-grejen känns redan uttjatat. Sången var klockren som vanligt! Nu kommer vi till den allra sämsta rösten genom tidernas historia: Rami (?). Skitsamma vad han heter, inte viktigt, fy faaaaaaaaaan vad jag inte tål att höra honom "sjunga". Han låter som en ettårig supermariogubbe som har talfel och ett krampanfall på en och samma gång. Alltså... När jag hörde honom sjunga den låten i fredags, det första som jag gjorde som kom naturligt var att skratta, skratta och skratta ännu mer. Visst, han har en unik röst men den är fasen inte bra för det! Jag skrattar nu när jag tänker på det igen.. aah.. Nej, han, hans röst och hans "moves" är ett skämt!

Glömt någon?