2009/12/14

Liten pizza va?


Ännu en gång: FAN VAD BRA ATT ERIK VANN! Om Calle hade vunnit hade det också varit bra. Erik är bra, Calle är bra. Erik är bara snäppet bättre. Slutet gott allting gott.

Hm, jo så var det den här incidenten med Eriks flickvän... Många av er tycker att det var jätte gulligt och rart att hon invaderade scenen och i stort sätt vägrade att gå ner därifrån. Till er som påstår att hon blev uppknuffad på scenen har fått fel uppfattning. Erik drog upp sin pappa på scenen som kramade om honom och sedan lät sin son få äran och tillfredställelsen att njuta av de första minutrarna som en vinnare. Inte Eriks flickvän inte. Hon sprang upp på scenen och kramade om Erik men stannade oförskämt kvar och ålade sig kring honom. Jag tycker att han skulle få stå där på scenen SJÄLV och ta emot alla applåder, fotoblixtrar, jubel och äran av att ha kämpat under flera månader och tillslut vunnit hela Idol. Det är ett ögonblick som han aldrig kommer att glömma och som han alltid kommer att ha med sig. Om nu någonting skulle gå snett med deras förhållande och de gör slut så kommer Erik att förknippa den stunden då han vann Idol med hans ex. De kanske kommer att leva lyckliga tillsammans under resten av deras liv, vad vet jag, men jag tycker ändå att hon stal hans moment. Man gör bara inte så och that´s It.

Nåja, nog snackat om det! Grattis till Erik och kul att Calle också ska släppa skiva. Som sagt: slutet gott allting gott.

Inga kommentarer: