2009/10/06

Hejcon

Nämen god morgon på dig!

Uppe med tuppen idag känns det som. Robert är hemma från jobbet idag också. Jag sa till honom igår att det är okej att han är hemma så länge han inte smittar mig med något skit. Det bästa hade varit om han vore på jobbet och drog in pengar så att vi kan köpa vår fransk bulldog valp. Vi satt även igår kväll och kollade på ite kennlar osv här i skåne. Vi kom på det igår att vi måste ta nästa steg och det är att ringa till SKK och fråga efter en bra kennel. Steget efter det här är att åka till en kennel och kolla hur hundarnas miljö är osv. En fransk bulldog till våren/sommaren we hope!

Kollade du på hollywood fruar igår? Alltså, då när Annas ex körde iväg med deras dotter och vägrade att stanna (tom när det var rött) blev jag så himla arg. Hur tänkte han där liksom? So what att ett kamerateam var med i bilen, dottern skulle bara byta bil och sedan skulle det vara över. Stackars dottern liksom. Hon satt säkert där i bilen, såg sin mamma komma men blev förvirrad då hennes pappa började att köra med hennes mamma bakom dem. Han hade tydligen ringt till en advokat och varit as förbannad, det samtalet måste dottern ha hört och han sa säkert något elakt om Anna, hennes mamma. Så jäkla omoget, vem är barnet i "familjen" egentligen?

Kommer det att bli några mer avsnitt med hollywood fruar egentligen? Jag försöker att följa debatten på aftonbladet.se men det känns så himla rörigt. Någon som vet om det kommer fler avsnitt? Hoppas det!

Frukost nästa...

Inga kommentarer: