2009/10/13

GO PLASTIC!

God morgon!

Ingen har väl lyckats att undvika denna debatt kring "Miss Plastic"-titeln. Jag förstår inte varför det är så himla tabu att vara "onaturlig" utan alla ska vara så "naturliga som möjligt". Varför? Det är så himla fel tycker jag. Vi tar ett exempel: Du ser en jätte snygg tjej på ICA och hennes bröst ser verkligen naturliga och fasta ut, vackra helt enkelt.

Efter att ha stirrat en stund kommer tjejen med de vackra brösten fram till dig och du frågan då "ursäkta, men är dina bröst äkta?". Svaret blir att dem inte äkta, utan hon har låtit förstora dem. Ändrar du då din åsikt från att tycka att brösten är jätte snygga till att tycka att hon är en blåst plastic-bimbo? Jag tycker att det är fel när människor säger att det inte är snyggt med opererade (fixade) kroppar och att det ser så himla fejk ut. Håller inte med överhuvutaget! Det finns de som har genomgått operationer på sin kropp och resultatet har blivit jätte bra och snyggt. Det är enklare att störa sig på någon med förstorade bröst om du vet att hon har genomgått en förstoring än om du inte skulle veta eller se det med blotta ögat. Eller hur?

Att säga att silikonbröst är hårda och ser onaturliga ut är FEL och åter F-E-L! Mycket handlar det om hur mycket bröstvävnad och fett du hade innan och hur mycket du lägger in i dina bröst. Ni som är emot skönhetsoperationer är HATERS och konservativa.

Det är rätt komiskt (läs: sorgligt) att det finns mer människor som lägger sig i när en kvinna har gjort en bröstförstoring än om det är någon som ropar på hjälp på stan. Svensken är duktig på att lägga sig i andras ytliga privatliv men inte om svensken misstänker att någon blir slagen eller trakasserad i lägenheten på övervåningen, då är det inte läge att "lägga näsan i blöt". Patetiskt tycker jag.

För att återgå till "Miss Plastic". Jag tycker att det är bra att det finns en sådan tävling även för de som antingen har skönhetsopererat sig eller opererat sig av en annan orsak.

GO PLASTIC!

Inga kommentarer: