2009/06/17

usch!



Kollar på "Tyra Banks show" nu. Idag handlar det om märkliga saker som gästerna äter. Tre tjejer sitter i soffan som gäster, den ena äter fyra rullar med toalettpapper i veckan, den andra smular ner kritor till pulver och slickar i sig det och den tredje äter sårskorpor från sitt huvud. Att äta krita tycker jag inte är så jätte märkligt och definitivt inte äckligt, toalettpapper åt jag rätt mycket är jag var liten så det är inte så himla konstigt, men sårskorpor? Hur fan tänker hon där?! Hon kliar sig i huvudet tills det blir sår och när blodet har koagulerat pillar hon av skorporna och äter. Ibland när hon inte hinner att äta alla gömmer hon skorporna under hennes naglar (?!) och äter dem senare.

Det enda som jag kan komma på är att när jag då var mindre så åt jag toalettpapper och mina naglar. Detta med sårskorpna tog ändå priset bland det äckligaste jag har hört.

Tur är det att Tyra är så himla snygg och charmig, annars hade jag bytat kanal. Nu behöver jag en cig!

1 kommentar:

Evelina sa...

fyy för jag kom in på trean när hon om sårskorporna började prata,jag kunde inte titta vidare! mådde så illa av det! bläärrkk