2009/06/24

THE TYRA BANKS SHOW

Dagens avsnitt handlade om Charlene som är en boyfriend-aholic. Publiken fick även ställa vilka frågor de än ville till Tyra.


------------------------------


Tyra: Idag var hon riktigt het! Hennes personlighet klickade verkligen med hennes outfit. Jag tycker om när Tyra är Tyra och ingen wannebe psykolog. Det blir inte så bra enligt mig...



Charlene: 22 år och har redan haft ca 50 pojkvänner. Sedan att hon ansåg att alla hon har dejtat har varit hennes pojkvänner är en annan sak. När man dejtar så är det för att se om personen KANSKE är en framtida partner, ibland blir det så och ibland inte. Kalla någon för en pojkvän efter endast en dejt? Stackars tjej. Det som slog mig var att medans hon söker smicker, uppmärksamhet och kärlek av diverse olika pojkvänner förlorar hon de som står henne närmast. Medans hon var helt inne i att få bekräftelse av hennes pojkvän, förlorade hon de som redan gav henne bekräftelse. Hon jagar någonting som hon redan har, människor som tycker om henne.


Det som jag även tänkte på var att hon verkade vara otroligt självisk. Hon skulle bara ha, men aldrig ge. Att hon sedan bara har korta och ytliga förhållanden har ingenting med att hon är en boyfriend-aholic. Det är bara ren och skär rädsla för att bli lämnad eftersom hennes mamma hade lämnat henne då hon dog i cancer.



Ask Tyra: GUD VAD TRÅKIGA FRÅGOR!!!! Använde du rabattkuponger i affären? Vad lämnade du tillbaka senast till affären? Känner du att du alltid måste ha smink? Publiken fick ställa VILKA frågor som helst och så blir det sjukt tråkiga frågor. Jag hade velat höra något mer privat om Tyra, inte om hon handlar med kuponger eller inte. Vem sjutton bryr sig?!

Inga kommentarer: