2009/07/07

Ställt väckarklockan

God morgon!

Jag vaknade för ungefär en kvart sedan, denna gången satte jag klockan så att jag kan komma in i min tidsrytm igen. Pappa är snart påväg hit. Han har sex veckor semester nu så vi hade tänkt hitta på lite roliga grejer. Idag blir det förmodligen att åka till farmor igen och sedan till stugan.

Det regnade, åskade och blixtrade igår rätt kraftigt. Skönt för blommorna och gräsmattan tänker jag. Att sitta inne i stugan och titta ut på regnet är inte fel det heller, det ger en anledning till att blogga som det inte blev så mycket av igår.

Jojos hår blev finnemang! Först hade jag i avfärgningsmedel på hennes utväxt, hon såg ut som en blond neger, inte det vackraste. Har du ett exotiskt utseénde ska du inte förstöra det genom att att bli platina blond. Natacha Peyre är ett bra exempel på att ha starka drag i ansiktet, ett exotiskt utseénde, för att sedan förstöra hennes look genom att bli platina blond. I alla fall satte jag i en mellanbrun hårfärg i hela håret och då blev resultatet bra.

Du kommer ihåg disken som jag fotade för någon dag sedan? Den är fortfarande orörd och ännu större än innan. Borsta tänderna och sedan diska? JA! Gå ut med soporna? Njae, kanske...

Inga kommentarer: