2009/06/29

I love Sweden

Yes I do!

Under v.32 drar jag, mamma, pappa, Robert och Daizy på en Sverigeresa till dalarna. Vi ska hyra en husbil och besöka lite olika ställen på vägen till dalarna. Jag har faktiskt väldigt länge velat åka till Dalarna, det verkar vara otroligt fint där. Väl där uppe kommer vi att hälsa på mammas barndomsvän och hennes familj. Mamma och Susanne, som hon heter, har inte träffats på över tio år så det kommer att bli kul. Under veckan som vi är där fyller Robert år så då får vi hitta på något speciellt roligt.

När Robert har kommit hem idag eftersom jobbet ska vi åka iväg och köpa en Sverigekarta. Sedan ska vi ta reda på vad som ligger på väg upp dit som man kan se eller göra. Det kommer att bli riktigt mysigt med husbil! Det blir om typ en månad som vi åker då...

Sverige är ett fint land och det är synd att inte utforska mer än vad vi redan har gjort. För de flesta är en utlandsresa under semestern ett måste, men varför inte bila runt Sverige istället? Sverige är som sagt ett fint land så jag tycker att det kommer att bli kul att se lite mer av landet.
Då får jag se, dalarna eller skåne, vilket är bäst?

Inga kommentarer: