2009/07/03

THE TYRA BANKS SHOW

Dagens avsnitt handlade om "He's not that into you".

Det satt en panel på fyra killar vars namn är Finesse, Ant, Matt och CJ. Vad är det förresten med bögar och att vara så jäkla hyper hela tiden..?

Nancy: Hennes två systrar Keyo och Ong vill att Nancy ska inse att hennes kille inte är into her. Vad är då felet? Han ringer endast när han vill ha cigg och pengar eller sex, hon vill gifta sig medans han säger att hon måste ha tålamod, han bor ihop med kvinnan som han har barn med men är enligt Nancy inte aktiv på något sätt med henne, Nancy är 19 år och han är 39 år. De har förresten ett kodord när de ska ha sex, "Ska vi tvätta?". Vem fan har ett kodord med sin kille när man vill ha sex? Varför bor han fortfarande med kvinnan som han har barn med? Hon verkar totalt helkorkad. Nancy har tatuerat in hans namn på hennes kropp och en gång följde hon efter honom för att snoka i en herrans massa mil. Jo juste, han är inte bara en pappa han är även en farfar.

Det är uppenbart att han inte ser henne som the one and only. Att tjejen vill gifta sig med honom förstår jag inte. Råd från mig: DUMPA HONOM!!

Paige: Hon är tillsammans med en kille som heter Rob. Han har aldrig betalat för middagen som de har ätit. Ursäkten är att han är en fattig student. Han berättade vilken låt som var han och hans ex sexlåt (?!). Det värsta är han har sagt till Paige att han ALDRIG kommer att köpa smycken till henne. Varför? Jo, hans ex pantsatte alla smycken som han köpte till henne.

Grejen är den att jag tror att han är kär i Paige bara det att hans inte har släppt sin besvikelse över sitt ex. Jag tycker inte att hon borde gnälla eftersom hon visste hur det låg till ifrån början. Det roliga är att han skyller på att han är en fattig student och kan därför inte bjuda henne på en middag, ät på donkan då! Det finns alltid olika vägar att gå, det finns nästintill alltid lösningar. Att berätta om sexlåtar som han och hans ex nuppade till är inte okej enligt mig. Så om du har tänkt att berätta privata saker om dig och ditt ex, GÖR DET INTE!

Inga kommentarer: